Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(panele Morta @ 2015 06 21, 20:19)
o ne ta MINI pirkote? nes tos tai taip, po 15 Eur g.gif bet kad ji ikimokyklinukams g.gif

mano pana antroke dar nesiojo ja
http://www.amazon.de...=herlitz be bag
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 21 birželio 2015 - 19:34
QUOTE(yezy @ 2015 06 21, 18:41)
Prisijungciau prie SD Vilniuje arba Kaune.

Si vakara uzsakinesiu Sportsdirect. Siuntima dalinsimes po ~3eur.

Kaunas. Galiu persiust lp express.

Krepseliu laukiu: kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2015 06 21, 19:33)

Gal aukcijone tokia kaina pagavot?as ir tokios dairiaus bet tokios kainos neradau
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 06 21, 21:09)
Gal aukcijone tokia kaina pagavot?as ir tokios dairiaus  bet tokios kainos neradau

parduotuveje buvo tokia kaina rugsejo men,bet dabar toje parduotuveje nerandu ,daug panu is ten pirko ,as per fuksa ta parduotuve radau,gal dar bus tokiu kainu mirksiukas.gif

mergytes gal kas zadat is amazon.fr pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2015 06 21, 20:11)
parduotuveje buvo tokia kaina rugsejo men,bet dabar toje parduotuveje nerandu ,daug panu is ten pirko ,as per fuksa ta parduotuve radau,gal dar bus tokiu kainu mirksiukas.gif

mergytes gal kas zadat is amazon.fr pirkti ?

O is kokios cia parduotuves? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 06 21, 20:19)
o ne ta MINI pirkote? nes tos tai taip, po 15 Eur g.gif bet kad ji ikimokyklinukams g.gif

Gal ir skirta ikimokyklinukams, bet aš asmeniškai dabar pirkčiau ją pirmokei savo smile.gif Pernai mėčiausi tarp MINI ir tos lyg MIDI, pasiėmiau didesnę, kad viskas tilptų g.gif Ir ką - kuprinė didesnė už mano kūdeną, daug knygų ir priemonių palieka mokykloje, nešiojasi labai nedaug, tai būtų tikrai užtekę tos mažesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 06 21, 21:15)
O is kokios cia parduotuves? 4u.gif

rakuten.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 21 birželio 2015 - 20:43
Sveikos 4u.gif

Gavau ECCO naujienlaiškį su pasiūlymu: perkant tarkim už 249eur, suteikiama 40% Vip nuolaida, galioja tik pažymėtoms prekėms, gal kažkam kažko reikėtų ir galėtume kooperuotis?

Mano batai 94eur, tad trūksta 155eur, gal kažkam kažko reikėtų? 4u.gif ax.gif

Nuolaida galios tik keletą dienų..

Įmetu nuoroda:
ECCO nuolaidos
Atsakyti
Gal Panevėžyje kas nors rinks iš SD? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2015 06 21, 22:02)

Kurios cia tos pazymetos? blush2.gif Nematau jokiu isskirtiniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 06 21, 23:10)
Kurios cia tos pazymetos? blush2.gif Nematau jokiu isskirtiniu blush2.gif

ten toj mano nuorodoj man rodos visos pažymėtos, nes iš laiško tiesiai atidaro, tai ją čia ir nukopinau, nes einant į bendrą sąrašą, ne prie visų tą saulytę rodo.
O šiaip va toks ženkliukas turi būt, po kaina bendram sąraše:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 06 21, 20:31)
Gal ir skirta ikimokyklinukams, bet aš asmeniškai dabar pirkčiau ją pirmokei savo smile.gif Pernai mėčiausi tarp MINI ir tos lyg MIDI, pasiėmiau didesnę, kad viskas tilptų g.gif Ir ką - kuprinė didesnė už mano kūdeną, daug knygų ir priemonių palieka mokykloje, nešiojasi labai nedaug, tai būtų tikrai užtekę tos mažesnės mirksiukas.gif

bet ar i MINI tilps pratybos? jos vistiek A4 formato? 4u.gif nes pagal matmenis, tai zymiai mazesne ta MINI g.gif nu mano ir pirmokas busimas, lieknas, bet aukstas, is tikruju tai veziosim auto ji I mokykla, kaip Ir didelio nesiojimo nebus, tiek, kad noreciau nupirkti bent minimum dvejiems metams g.gif
Atsakyti