Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 08 12, 09:13)
Šiūkšlių dėžė - TIK stalčiuje, taigi taip patogu  bigsmile.gif
Galima daryti stalčių, atsidarantį su paspaudimu, tai atidarysite su keliu pvz smile.gif
Man pas Jus šaldytuvas teisingoj vietoj  g.gif Mano nuomone, jis tikrai turi "užbaigti" virtuvę, labai keistai atrodytų apkeistas su orkaite vietomis. Juk ir sakoma, kad šaldytuvas turi būti krašte, kad būtų patogiau pirkinius iš parduotuvės susidėti biggrin.gif

Aciu Jums, ir uz patarima del stalciaus 4u.gif

Visoms merginoms atsakau, kad stalas BUS biggrin.gif
tik dar svarstom koks.
Atsakyti
QUOTE(mamyte-myte @ 2015 08 12, 14:00)
Aciu Jums, ir uz patarima del stalciaus 4u.gif

Visoms merginoms atsakau, kad stalas BUS biggrin.gif
tik dar svarstom koks.

Jeigu vietos enra, tai yra transformeriu, toks maziukas, issiskleidzia i didesni, sau galite naudoti mazesnio gabarito, sveciam, shast isskleidziate, jie brangesni, bet visai nieko.

stalas geris blush2.gif turime 6 vietu, tai 5 zmonems vos uztenka, o jeigu dar i svecius kas uzsuka, viskas stumdymas vyksta, taip kad visus centimetrus paskaiciuokite
Atsakyti
na mergaites pasidziaugsiu biggrin.gif ryt atvaziuoja mano virtuvyte montuoti thumbup.gif kazin koks geris gavosi , baugu pagalvot ar kur neapsigavom unsure.gif
Atsakyti
Oi kaip faina wub.gif Manau tik pradėjus naudoti virtuvę pasijaus, viskas gerai ar nelabai.
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2015 08 12, 20:44)
na mergaites pasidziaugsiu  biggrin.gif  ryt  atvaziuoja  mano  virtuvyte  montuoti  thumbup.gif  kazin koks  geris  gavosi  ,  baugu  pagalvot  ar kur  neapsigavom  unsure.gif

Oij, kaip faina ax.gif Labai malonus reikalai rytoj laukia ax.gif
Bandau prisiminti jusu projekta, kad paskui kai papasakosit ir parodysit, kaip atrodo realybeje butu galima palygint blush2.gif
bet neatsimenu g.gif g.gif ir permeciau atgal forume,. lyg ir neradau jusu projekto ar kokios vizualizacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 08 12, 22:01)
Oij, kaip faina ax.gif Labai malonus reikalai rytoj laukia ax.gif
Bandau prisiminti jusu projekta, kad paskui kai papasakosit ir parodysit, kaip atrodo realybeje butu galima palygint blush2.gif
bet neatsimenu g.gif  g.gif  ir permeciau atgal forume,. lyg ir neradau jusu projekto ar kokios vizualizacijos g.gif

nedejau jokiu vizualizacju ,tiesiog bandziau klaust bet be vaizdo gal negavau atsakymu ,pasiklioviau savo ir savo gamintoju nuomone ir pasiulymais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

visoms abejojančioms ar dar apmastymuose tai galiu papasakot apie savo virtuve...
Baldininkas pas mus vazinejosi nuo rugsejo 2014m. Saunus tikrai patare taip lyg sau butu dares...tai stai jo pastumeti ivykdem senai planuota darba...virtuvei paaukojom dar viena kambari...teko griauti sienas, perdaryti iejimus tvarkyti grindis ir tik kovo menesi viskas buvo baigta...tada atvyko baldininkas ir pradejom braizyti planus...galutinai sutarem balandzio viduryje...baldai buvo pristatyti birzelio viduryje...padare viska kaip planavome ir kaip sutarem...
Baldai yra dazytas MDF baltos spalvos...visi aplink gasdino ir del spalvos ir del blizgaus pavirsiaus...galiu pasakyti, kad neapsirikau ne trupucio super priziureti, paprasta ir lengva, prie kaitlentes dejom stikla taip pat dziaugiuosi siuo sprendimu...
Virtuvinis mano be pakabinamu spinteliu gryno stalvirsio pavirsiaus 7m isskaiciavus kriaukle ir kaitlente...bendrai yra 10 metru visu baldu...

Matau diskutuojate del pietu stalo tai as sutinku, kad jis butinas, mes isigijome 8 asmenims ir tikrai ir seimoje ir su draugais sedime prie jo...dabar tai namu centras smile.gif

Foto ikelsiu kai aptvarkysiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Renkamės virtuvę. Norėčiau išgirsti nuomones apie tokias spalvas http://www.ievutakas.lt/luce-penelope/

Man taip įstrigo, tokia nestandartinė, švelni, jauki, šilta.
Tik klausimas dėl teplumo, ar manot labai antspaudai matytųsi?

Lauksiu komentarų
Atsakyti
QUOTE(waidulis @ 2015 08 09, 08:13)
Va tokia situacija. Kur matote, orkaitę, ir šalia du stalčiai, tai vietoje jų dėsis indaplovė, ir iki kriauklės liks apie 12 cm pločio niša.

user posted image

Ačiū už patarimus prieš kelis puslapius...taigi įgyvendinau savo stalčio/krepšio projektėlį kaip norėjau...tik fasadų dar trūksta, bet čia jau smulkmena smile.gif. Patį krepšelį ir bėgelius (slowmotion) pirkau blulitoje (blum atstovai), nes kažkodėl daug pigiau negu Brasoje atitikmenys...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2015 08 13, 22:52)
Sveiki.

Renkamės virtuvę. Norėčiau išgirsti nuomones apie tokias spalvas http://www.ievutakas.lt/luce-penelope/

Man taip įstrigo, tokia nestandartinė, švelni, jauki, šilta.
Tik klausimas dėl teplumo, ar manot labai antspaudai matytųsi?

Lauksiu komentarų

Aš taip pat miriau dėl šios spalvos, tačiau pamačius gyvai manęs nesužavėjo...nežinau pasirodė labai blankiai...o iš pat pradžių vyrui sakiau, kad jokios baltos virtuvės nebus pas mane (nespjauk į vadenį doh.gif lotuliukas.gif ) Taigi išvydus gyvai tokios spalvos virtuvę nelikau sužavėta...o ir šiaip, kai baldai patys tokie neutralios spalvos, sienas gali dažyti kaip nori...virtuvės prietaisus pasirinkti spalvingesnius...kaip baldininkas patarė mums "pigiau sienas perdažyti, nei fasadus pakeisti" mirksiukas.gif

QUOTE(waidulis @ 2015 08 14, 00:42)
Ačiū už patarimus prieš kelis puslapius...taigi įgyvendinau savo stalčio/krepšio projektėlį kaip norėjau...tik fasadų dar trūksta, bet čia jau smulkmena smile.gif. Patį krepšelį ir bėgelius (slowmotion) pirkau blulitoje (blum atstovai), nes kažkodėl daug pigiau negu Brasoje atitikmenys...

user posted image

Super thumbup.gif aš kažkaip pradžioje sakiau, kad nereik man tų kargo...o bet tačiau vėliau užsimaniau biggrin.gif baldininkui aišku per nervus pagrojau blink.gif lotuliukas.gif bet jis padarė taip kaip noriu aš cool.gif dabar esu be galo laiminga, šiuo sprendimu, nes nieko nereikia ant stalviršio laikyti, bet viskas po ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidulis @ 2015 08 13, 23:42)

user posted image

4u.gif puikus sprendims ypac indaploves tavelciu, drusku susideti, pas mane jos vietos nelabai turi, tai tikrai nepatogu doh.gif i salia esanti stalciu telpa tik skisti o dezems galvas reikia nupjauti, aukscio truksta. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Elmyra* @ 2015 08 13, 21:10)
Sveikos,

visoms abejojančioms ar dar apmastymuose tai galiu papasakot apie savo virtuve...
Baldininkas pas mus vazinejosi nuo rugsejo 2014m. Saunus tikrai patare taip lyg sau butu dares...tai stai jo pastumeti ivykdem senai planuota darba...virtuvei paaukojom dar viena kambari...teko griauti sienas, perdaryti iejimus tvarkyti grindis ir tik kovo menesi viskas buvo baigta...tada atvyko baldininkas ir pradejom braizyti planus...galutinai sutarem balandzio viduryje...baldai buvo pristatyti birzelio viduryje...padare viska kaip planavome ir kaip sutarem...
Baldai yra dazytas MDF baltos spalvos...visi aplink gasdino ir del spalvos ir del blizgaus pavirsiaus...galiu pasakyti, kad neapsirikau ne trupucio super priziureti, paprasta ir lengva, prie kaitlentes dejom stikla taip pat dziaugiuosi siuo sprendimu...
Virtuvinis mano be pakabinamu spinteliu gryno stalvirsio pavirsiaus 7m isskaiciavus kriaukle ir kaitlente...bendrai yra 10 metru visu baldu...

Matau diskutuojate del pietu stalo tai as sutinku, kad jis butinas, mes isigijome 8 asmenims ir tikrai ir seimoje ir su draugais sedime prie jo...dabar tai namu centras smile.gif

Foto ikelsiu kai aptvarkysiu smile.gif

4u.gif sveikinimai, lauksime nuotrauku butu gerai su planu ax.gif kur ka griovete blush2.gif
Atsakyti
Sveikos ,tikiuosi jusu pagalbos,nes jau isiskaudejo galva deliojant savo mini virtuve i kuria turi tilpti Saldytuvas 70 cm indaplove 60 kaitlenete ir orkaite 60 cm,skalbenke 60.darbinio stalo lieka mizeris,nors man metro per akis butu,bet kaip ji gaut ? Galvoju gal deti kriaukle po langu?Bet ten radiatorius... g.gif aisku keisim visa kanalizacija elektra ir sildyma,remontas dar tik bus daromas,gal galeciau ji perkelt is ten ir daryt vietoj jo spintele.Nepykit uz foto kokybe gal padesit paplanuot blush2.gif

http://s019.radikal....f62ced233f1.jpg
Papildyta:
langas toje sienoje kur 3.46
Papildyta:
Pirminis planas ant sienos 2.10 deti is krasto saldytuva,salia indaplove,tada lieka biskitis stalvirsio kampe kriaukle,dar nezinau kokia ar su padeklu ar ne,po to vel biskis spinteles + stalvirsis salia skalbenke,o visai prie sienos orkaite ir kaitlente virsui gartraukis ir aisku virsui iki lubu visur spinteles,Pasidejimui vietos snipstas kokius puodus tektu kelt aukstai....Net nezinau kaip padaryt...Skalbimo masinos kitur pastatyt negaliu,beja virtuve bus atvira su kambariu ar svetaine kaip vadina.
Atsakyti