QUOTE(Juodai @ 2015 08 26, 23:31)
O kas yra tarpininkai? Ar tie, kurie nuperka, o paskui iš jų reikia pirkt? Tokie, kaip čia forume?
Savos plautuvės firmos irgi nebuvau girdėjus, tačiau forma ji viens prie vieno kaip Franke
Belfast, tik keturiskart pigesnė

... Tikrai nemanau, kad Fanke plautuvė dar ir geresnė 4 kartus

. Savąja nesiskundžiu, kaina padori gavosi.
Na taip, panašiai, tarpininkų paslaugos daugiau kainuoja, o dabar Jūs mokate tik už adreso nuomą - ty, perkate pati, o jie atsiunčia Jums į LT
Net neabejoju, kad šita firma lygiai taip pat gera.

Ar jau naudojat? Kaip valosi?
QUOTE(Juodai @ 2015 08 26, 23:51)
Tai žiūrint koks stilius pas Jus numatomas. Ant viršaus montuojamos
tokios, dar lyg
tokios,
tokios - nerodo man telefone jų šiose nuorodose, tik bendram sąraše matau, tai ir parinkau, gal Jūs matysit kaip jos sumontuotos. IKEA yra keramikinių plautuvių:
vienguba ir
dviguba montuojamos ant stalviršio

.
Stilius modernus - minimalistinis. Kas čia per nauja mada taip montuoti, kad priekinis kriauklės kraštas "lauke"? Kaip baisu

Ar čia būtent šių modelių toks montavimas, kitaip jau negalima? Man kriauklės reikia tiesiog kvadratinio "bliūdo", neduok D be jokių padėklų ir panašių išsikišimų. O kažin kaip IKEA kokybė?
QUOTE(Tanite @ 2015 08 27, 07:36)
Žiūrėkit, kad būtų su borteliu ir vieta maišytuvui, nes į plokštę geriau maišytuvo nemontuoti. Na principas
toks Bet tam psl kaip ir nemačiau vien dubens be padėklo geros kainos variantų, nes realiai tik Villeroy ir tebuvo. Visi kiti ant stalviršio montuojami tik su padėklais. Nebent Jums tiktų ir ant spintelės montuojama, tada patrauklus Ikea variantas.
Kodėl į plokštę geriau nemontuoti? Nežinau, kuo skiriasi montavimas ant stalviršio ir ant spintelės

Viena suprantu - kad taip, kaip montuojamos / išliejamos kriauklės į akmenį, su plokšte nesigaus, ty, viename lygyje nebus, bent bortelis turi išsikišti?
Turbūt paprasčiau būtų gyvai LT išsirinkti modelį ir ieškoti, iš kur pigiau siųstis, nes kol kas man čia tamsus miškas

O kur Kaune didžiausia keramikinių ar akmens masės kriauklių pasiūla?