Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

man sitas filingas labai grazus, kazka panasaus bandysim isgauti
https://instagram.co...e_me_home_decor
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 08 31, 16:57)
Yra Blanco baltų. Kanadoje... biggrin.gif  http://www.homedepot...it-white/984693

Bet reikia domėtis, gal siunčia smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif grazuuutis, ir kaina puse velnio... ieskosime blato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 08 31, 18:33)
man sitas filingas labai grazus, kazka panasaus bandysim isgauti
https://instagram.co...e_me_home_decor

ir filingas ir spalva, viskas grazu wub.gif
bet kol kas prie baltos linkstu vien todėl, kad prie jos daug paprasčiau viską derinti: ir medį ir plyteles ir akmenį
Atsakyti
Sveikos mergaites. Atejo laikas ir man irengineti virtuve. Pasimieciau tarps palvu. Noriu paklausti kaip naudojasi tamsus(rudas) stalo pavirsius(darbastalis)? Gal tai labai nepraktiska? Gal galite pasidalinti savo patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2015 09 01, 19:02)
Sveikos mergaites. Atejo laikas ir man irengineti virtuve. Pasimieciau tarps palvu. Noriu paklausti kaip naudojasi tamsus(rudas) stalo pavirsius(darbastalis)? Gal tai labai nepraktiska? Gal galite pasidalinti savo patirtimi?

ziurint ka imsite, kaimyne turi plokste, tai atrodo varganai, nusitryne, susipjauste, nekas, BET jeigu imsite akmens mase arba granita, t.y. vientisini daikta, kuris brangesnis, bet ten jau daug geresnis vaizdelis galima slifuoti, esant reikalui, bet kiek zinau mazai kas ta daro mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 09 02, 08:38)
ziurint ka imsite, kaimyne turi plokste, tai atrodo varganai, nusitryne, susipjauste, nekas, BET jeigu imsite akmens mase arba granita, t.y. vientisini daikta, kuris brangesnis, bet ten jau daug geresnis vaizdelis  galima slifuoti, esant reikalui, bet kiek zinau mazai kas ta daro  mirksiukas.gif 4u.gif

Pas mus dabar tamsi plokste, jau apie 6.5 metu. Na as ant jos zinoma tiesiai nepjaustau, nes aisku, kad susipojaustyt, bet siaip viskas tvarkoj, nieks jai nepasidare, atrodo graziai ir tvarkingai, beveik kaip nauja blush2.gif
Prieziura elementari - nepalieki kokiu balu aplink plautuve, ir nepjaustai su peiliu tiesiai ant plokstes.
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2015 09 01, 20:02)

gyvenom su apytamsiu rudu laminuoti stalviršiu (medžio imitacija). Buvo dėtas pigiausias variantas tiek spintelių, tiek stalviršio. Per n metų jis kažkiek pasidėvėjo, vietomis truputį pabluko. Bet bendroje sumoje nusidėvėjo panašiai kaip ir laminuotos virtuvinės spintelės. Artėja laikas, kai virtuvę reiks atnaujinti, ir keisti viską - tiek spinteles, tiek stalviršius.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Kol kas dar nezinau ka rinktis. Visiska makaline galvoje:( Na lauksiu ka baldininkai atsius. Dar noriu paklausti del tamsiu plyteliu virtuvei. Gal kas turit ir galit pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
mastau apie sienu spalva prie sviesaus betono virtuves g.gif baltos nenoriu
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2015 09 02, 10:27)
Aciu uz atsakymus. Kol kas dar nezinau ka rinktis. Visiska makaline galvoje:(  Na lauksiu ka baldininkai atsius. Dar noriu paklausti del tamsiu plyteliu virtuvei. Gal kas turit ir galit pasidalinti patirtimi?

Tos tamsios gali būti visokios, kaip ir tamsus stlviršis. Jai bus tamsios blizgios, matysis nemenkai nučiupinėjimai, nuraškymai, bet valysis lengvai. Jei bus tamsios matinės, matysis irgi viskas, tik greičiausia valysis sunkiai... Tamsios su faktūra - gali būti, kad nieko ant jų nesimatys biggrin.gif .
Jūs geriau išsirinkit kažką konkretaus, parodykit, tada ir atsakymai bus tikslesni wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 08 31, 17:57)
Yra Blanco baltų. Kanadoje... biggrin.gif  http://www.homedepot...it-white/984693

Bet reikia domėtis, gal siunčia smile.gif

Yra Blanco ir Lietuvoje baltų, pavyzdžiui ši : user posted image
ir už padorią kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etra @ 2015 09 02, 12:15)
Yra Blanco ir Lietuvoje baltų, pavyzdžiui ši : user posted image
ir už padorią kainą smile.gif

Bent jau man foto nerodo, bet pagal nuotraukos adresą ar ne baltą maišytuvą jūs įdėjot? Kalbama apie dozatorių muilui.
Atsakyti