Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 09 03, 15:53)
Ir as  cray.gif

Man jos irgi lb grazu...

Aš dar tokias buvau nužiūrėjusi, bet, jaučiu, kad bus tiek pat nepatogi, nes principas tas pats, tik kad neįfrezuota. user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 09 03, 15:53)
Ir as  cray.gif

Man jos irgi lb grazu...

Nu tai dėkit tokias ir neklausykit mūsų tauškalų irnesakyk.gif . Kai daiktas gražus, tai užmerki akis į visokius nepatogumus ir grožiesi juom mirksiukas.gif .
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 09 03, 16:00)
Nu tai dėkit tokias ir neklausykit mūsų tauškalų  irnesakyk.gif . Kai daiktas gražus, tai užmerki akis į visokius nepatogumus ir grožiesi juom  mirksiukas.gif .
biggrin.gif

Aš tai kaip tik pagalvojau, kad tas grožis per gerklę išlįs, kai nagai bus nuolat "nutrupėję" biggrin.gif reikia rasti kompromisą tarp grožio ir patogumo, nes tokioje vietoje, kaip virtuvė, patogumą paaukoti dėl grožio - neprotingas sprendimas ax.gif nebent virtuvės baldai tik dėl grožio ir gaminami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 09 03, 15:59)
Aš dar tokias buvau nužiūrėjusi, bet, jaučiu, kad bus tiek pat nepatogi, nes principas tas pats, tik kad neįfrezuota.

O sitos man nelabai... ax.gif Geriau tada paprastos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 09 03, 16:09)
O sitos man nelabai...  ax.gif  Geriau tada paprastos.
user posted image

Kad bus patogesnės, tai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 09 03, 14:59)
Aš dar tokias buvau nužiūrėjusi, bet, jaučiu, kad bus tiek pat nepatogi, nes principas tas pats, tik kad neįfrezuota. user posted image

Kai gyvenau su tevais, mes turejom tarybiniu laiku virtuvini, kur rankeneles tokios is apacios, tik ifrezuotos , o ne issikise. Tai valymas sudetingas, stambesbi pirstai praslysta,
O apie tokias issikisusias man rodos dar didelis nepatogumas, kad kampai tai astrus ir uzkliuti, netgi skaudziai uzkliuti gali. Eisi su sijonu, uzsikabins 'padeklos" ir liks skyle. Mna atrodo tai irgi didelis minusias.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 09 03, 16:05)
Aš tai kaip tik pagalvojau, kad tas grožis per gerklę išlįs, kai nagai bus nuolat "nutrupėję" biggrin.gif reikia rasti kompromisą tarp grožio ir patogumo, nes tokioje vietoje, kaip virtuvė, patogumą paaukoti dėl grožio - neprotingas sprendimas  ax.gif  nebent virtuvės baldai tik dėl grožio ir gaminami  biggrin.gif

Ir as manau aukosiu grozi del patogumo...
Klausiau cia del to, kad smarkiai abejojau. Turejau vilti kad atsiras tokiu kuriems patinka ir patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 09 03, 16:15)
Ir as manau aukosiu grozi del patogumo...
Klausiau cia del to, kad smarkiai abejojau. Turejau vilti kad atsiras tokiu kuriems patinka ir patogu  smile.gif

Tos jūsų įdėtos iš Ievų tako taip pat gan dailiai atrodo, į akis nekrenta bent jau prie baltos spalvos. Viršutinės spintelės, spėju, prailgintais fasadais ir atidaromos paėmus už apačios. Čia viena iš alternatyvų būtų, tik vėl klausimas ar patogu?

Gal dar atsiras kam patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 09 03, 10:29)
Šiaip labai gerą nuolaidą duoda Jums, tai manau jeigu gaunas tas pats kaip iš DE siųst, nedvejokit ir imkit čia. O ir garantiją turėsit vietoje. Jūs šioje vietoje išlošiat, bet pardavėjo pozicijos nelabai suprantu, na bet tiek to  biggrin.gif

notworthy.gif Šiandien užsakiau. Čia didmeninė kaina.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 09 03, 15:14)
O apie tokias issikisusias man rodos dar didelis nepatogumas, kad kampai tai astrus ir uzkliuti, netgi skaudziai uzkliuti gali. Eisi su sijonu, uzsikabins 'padeklos" ir liks skyle. Mna atrodo tai irgi didelis minusias.

drinks_cheers.gif butent, kazkada tokias panasias turejom senoje virtuveje, siaubas kiek kartu esu kojas susizalojusi i jas, o jeigu dar mazesniu vaiku yra ar kokiu tik predejusi vaikscioti, tai visos galvos numustos butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 09 03, 16:14)
Kai gyvenau su tevais, mes turejom tarybiniu laiku virtuvini, kur rankeneles tokios is apacios, tik ifrezuotos , o ne issikise. Tai valymas sudetingas, stambesbi pirstai praslysta,

Įtikinot biggrin.gif šiaip ar taip jos jau nesvarstytinos, nes patogesnės už įfrezuotas nebus, o ir ne gražesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 09 03, 16:14)

Pritariu visom keturiom. Pas mus yra komoda su panašaus stiliaus rankenėlėm, tai esu ir skaudžiai užsigavus, ir odą nusidyrus, kažkas baisaus. Ir nors labai jos tinka prie dizaino, bet tikriausiai reiks keisti, ypač jei kada antras lialia bus ir tikrai baisu būtų.

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 03, 17:12)
notworthy.gif Šiandien užsakiau. Čia didmeninė kaina.

Na manau neprašovėt smile.gif
Atsakyti