QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 12:18)
Aš vaikystėje skiepyta 3 skiepais vienavalenčiais(skiepų galiojimas labai senai pasibaigė,aišku jei dar buvo suveikę tie skiepai,niekas juk tyrimų nedaro)mano mama prisipažino,kad skiepijo iš nežinojimo,tais laikas nebuvo informacijos apie skiepus iš viso,ateidavo į mokyklą ir sužymėdavo kaip gyvulius,mano vaikas gavo iki 4mėn. virš 10skiepų(ir keliavalenčių),taip pripažįstu buvau naivi,pirmas vaikas žinių apie skiepus neturėjau.Artimieji nustojo skiepyti po to kai mano vaikui buvo reakcija,nebetiki skiepų nauda,sesers mergaitė po MMR skiepo netikėtai susirgo astma,kurį laiką vartojo vaistus,bet kadangi paskui būtų buvę problemų su kepenimis nutraukė vaistų vartojimą palaipsniui,aišku medikai isterikavo,bet vaikui jau nebereikia vaistų,neskiepija ir vaistų nevartoja,mergaitei 10m.gyvena be tolimesnių skiepų ir vaistų.
Mums skiepai nebereikalingi,buvo reikalingi iš nežinojimo nieko apie juos,tik tiek,kad gydytojas taip sako,beje mūsų viena gydytoja buvo prieš skiepus ir savo vaiko ji neskiepijo

Jums nepatinka,kad žmonės gyvena taip,kad jie gerai jaustusi?Norite,kad jie sirgtų,kaip kad Jūsų vaikai?O gal pavydite,kad tie neskiepyti auga sveikesnis už jūsiškius?
P.s.Užuojauta,kad pas Jus eina alergijos iš kartos į kartą,gal dėl to tokia ir esate pikta ir pavydi ant kitų,kas labai jaučiasi iš komentarų,jei esate naivi,nesistenkite nepavyks kitų temptis paskui save.