Įkraunama...
Įkraunama...

Prievartos skiepyti vaikus įteisinimas!

QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 12:18)
Rėkaujat, kad skiepai jums nereikalingi, o savo vaiką skiepijat? bigsmile.gif  Genialu 4u.gif

Aš vaikystėje skiepyta 3 skiepais vienavalenčiais(skiepų galiojimas labai senai pasibaigė,aišku jei dar buvo suveikę tie skiepai,niekas juk tyrimų nedaro)mano mama prisipažino,kad skiepijo iš nežinojimo,tais laikas nebuvo informacijos apie skiepus iš viso,ateidavo į mokyklą ir sužymėdavo kaip gyvulius,mano vaikas gavo iki 4mėn. virš 10skiepų(ir keliavalenčių),taip pripažįstu buvau naivi,pirmas vaikas žinių apie skiepus neturėjau.Artimieji nustojo skiepyti po to kai mano vaikui buvo reakcija,nebetiki skiepų nauda,sesers mergaitė po MMR skiepo netikėtai susirgo astma,kurį laiką vartojo vaistus,bet kadangi paskui būtų buvę problemų su kepenimis nutraukė vaistų vartojimą palaipsniui,aišku medikai isterikavo,bet vaikui jau nebereikia vaistų,neskiepija ir vaistų nevartoja,mergaitei 10m.gyvena be tolimesnių skiepų ir vaistų.
Mums skiepai nebereikalingi,buvo reikalingi iš nežinojimo nieko apie juos,tik tiek,kad gydytojas taip sako,beje mūsų viena gydytoja buvo prieš skiepus ir savo vaiko ji neskiepijo 4u.gif
Jums nepatinka,kad žmonės gyvena taip,kad jie gerai jaustusi?Norite,kad jie sirgtų,kaip kad Jūsų vaikai?O gal pavydite,kad tie neskiepyti auga sveikesnis už jūsiškius?
P.s.Užuojauta,kad pas Jus eina alergijos iš kartos į kartą,gal dėl to tokia ir esate pikta ir pavydi ant kitų,kas labai jaučiasi iš komentarų,jei esate naivi,nesistenkite nepavyks kitų temptis paskui save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 29 spalio 2015 - 12:43
Daug mamų atsisako skiepų, ne todėl kad viena boba sakė, jog jie blogis, o todėl kad jų vaikams pasireiškė šalutiniai poveikiai, ir todėl skiepus jos sustabdė ir daugiau savo vaikų skiepyti neketina. Vat ir sakau, džiaukitės, kad jūsų vaikams bei jūsų artimųjų vaikams jokie šalutiniai poveikiai apart temperatūros ar paraudimo nepasitaikė.

Taip tik medikai gali nuspręsti, ar atsiradę šalutiniai poveikiai yra nuo skiepo ar ne, bet deja, tai nėra taip paprasta. Jei būtumėt medikė, susidūrusi su tokia situacija, tai žinotumėt ką tai reiškia oficialiai pripažinti skiepo žalą. Atsakau į galimą Jūsų klausima- taip aš ne ta medikė, bet pakankamai artimai ne vieną tokią žinau ir puikiai jas suprantu.
Žala tikrai nėra masinis reiškinys, bet tai nereiškia, kad jos nėra.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 29, 12:35)
Jums nepatinka,kad žmonės gyvena taip,kad jie gerai jaustusi?
Norite,kad jie sirgtų,kaip kad Jūsų vaikai?O gal pavydite,kad tie neskiepyti auga sveikesnis už jūsiškius?

Mes ir pasiskiepiję labai gerai jaučiamės. Ir fiziškai, ir morališkai, kad nei patys rizikuojame, nei kitiems keliame grėsmę susirgti infekcinėmis ligomis. O jūs su savo trumpi ir egoistišku mąstymu, toliau savo nosies nematote.
Iš kur ištraukėte, kad mano vaikai serga? Laktozės netoleravimas - menka, laikina ir seniai išaugta problema. Vaikai sveiki, aktyvūs, sportuoja, puikiai mokosi, jums tik pavydėti tokių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 11:22)
Tokioms kliedesinėms klajonėms internete neturiu nei laiko nei noro. O kad vartotojus ginančios organizacijos dūsta nuo psichodelinių piliečių priepuolinių skundų lavinų, manau niekam ne naujiena.
O iš kur jūs žinote kiek ir ko aš į save "farširuoju"? Mažu, apvaizda aplankė? rolleyes.gif

Teisminės bylos, suvestos į internetą kliedesinės? Tiriami skundai kliedesiniai? Kliedesinių niekas netirtų ir tarnyba nepraegzistuotų. Bet aš čia jums, kliedesinei, aiškinu irnesakyk.gif hihihi.gif
Žinau, žr. parašą
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 29, 12:42)
Daug mamų atsisako skiepų, ne todėl kad viena boba sakė, jog jie blogis, o todėl kad jų vaikams pasireiškė šalutiniai poveikiai, ir todėl skiepus jos sustabdė ir daugiau savo vaikų skiepyti neketina. Vat ir sakau, džiaukitės, kad jūsų vaikams bei jūsų artimųjų vaikams jokie šalutiniai poveikiai apart temperatūros ar paraudimo nepasitaikė.

Taip tik medikai gali nuspręsti, ar atsiradę šalutiniai poveikiai yra nuo skiepo ar ne, bet deja, tai nėra taip paprasta. Jei būtumėt medikė, susidūrusi su tokia situacija, tai žinotumėt ką tai reiškia oficialiai pripažinti skiepo žalą. Atsakau į galimą Jūsų klausima- taip aš ne ta medikė, bet pakankamai artimai ne vieną tokią žinau ir puikiai jas suprantu.
Žala tikrai nėra masinis reiškinys, bet tai nereiškia, kad jos nėra.

Kas patvirtino, kad tie baisūs, anot jūsų, poveikiai būtent nuo skiepo? Kiek procentų skiepytųjų juos patyrė?
Girdėjau krūvas medikų pasakojimų, kaip akivaizdžiai probleminis vaikas su akivaizdžiais raidos ir vystymosi sutrikimais, supermamytėms nekelia jokio rūpesčio ir susidomėjimo. Tik po skiepo joms stebuklingai atsiveria akys, imama žviegti visa gerkle, kad va po skiepo jos aukselis pasidarė kažkoks nebe toks. Jei tik tie medikai galėtų kalbėti, plaukai jums pasišiauštų nuo išgirstų istorijų.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 12:50)
Mes ir pasiskiepiję labai gerai jaučiamės. Ir fiziškai, ir morališkai, kad nei patys rizikuojame, nei kitiems keliame grėsmę susirgti infekcinėmis ligomis. O jūs su savo trumpi ir egoistišku mąstymu, toliau savo nosies nematote.
Iš kur ištraukėte, kad mano vaikai serga? Laktozės netoleravimas - menka, laikina ir seniai išaugta problema. Vaikai sveiki, aktyvūs, sportuoja, puikiai mokosi, jums tik pavydėti tokių 4u.gif

Tai ir džiugu,kad Jus saugo skiepai,aš juk nieko prieš.Bet atleiskite dėl tokių kaip Jūs tikrai nesiskiepysiu,aš nenoriu rizikuoti savo ir vaiko sveikata dėl tokių kaip Jūs,tiksliau rizikavau ir kam?Smagu tyčiotis kol pats su tuo nesusidūrei,ar ne taip?
Pati būdama egoistė,netgi beširdė reikalaujate iš kitų būti ne egoistais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 12:57)
Teisminės bylos, suvestos į internetą kliedesinės? Tiriami skundai kliedesiniai? Kliedesinių niekas netirtų ir tarnyba nepraegzistuotų.

Būtų labai gražu savo žodžius paremti faktais ir nuorodomis, o ne kliedesiais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 29, 13:00)
Tai ir džiugu,kad Jus saugo skiepai,aš juk nieko prieš.Bet atleiskite  dėl tokių kaip Jūs tikrai nesiskiepysiu,aš nenoriu rizikuoti savo ir vaiko sveikata dėl tokių kaip Jūs,tiksliau rizikavau ir kam?Smagu tyčiotis kol pats su tuo nesusidūrei,ar ne taip?
Pati būdama egoistė,netgi beširdė reikalaujate iš kitų būti ne egoistais.

Jūs jau kasdieną rizikuojate ir savo, ir savo vaikų sveikata. Negi žinios ir supratimas tiek menki, kad to nesuprantat? Kita vertus, tokių postų daug suprantantis ir neparašys.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 12:50)
nei patys rizikuojame, nei kitiems keliame grėsmę susirgti infekcinėmis ligomis.

O va čia tikrai klystate. Skiepytieji dažnai tampa ligos nešiotojais, nors jiems patiems ligos simptomai nepasireiškia.

QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 13:00)
Kas patvirtino, kad tie baisūs, anot jūsų, poveikiai būtent nuo skiepo? Kiek procentų skiepytųjų juos patyrė?

Lietuvoje niekas to oficialiai nepatvirtins. Na pats Usonis yra teigęs, kad yra keli pavieniai atvejai (vadinasi yra kažkas užregistruota), bet apie juos net pats nieko nekomentuoja, tuo labiau žurnalistams, nes jei visiems ši informacija taptų prieinama, tai vargu ar aplamai atsirastų bent vienas, sutinkantis skiepytis, o čia tada kiltų tikrai nepagrįsta visuotinė baimė. Komplikacijų kyla nedaud, bet jos kyla, ir tie tėvai, kurių vaikai patyrė tokias komplikacijas turėtų vistiek aklai vesti savo vaikus skiepyti? Anot Jūsų, turėtų, bet esu 100 proc įsitikinusi, nors galit drąskytis, kad esu neteisi, bet ir jūs tokioje situacijoje vaiko toliau nebeskiepytumėt. Lengva aiškinti kad viskas čia gerai, kai nesat mačiusi, jog būna ir blogai. dar kartą pasikartosiu "svetimo skausmo nebūna".

QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 13:00)
Girdėjau krūvas medikų pasakojimų, kaip akivaizdžiai probleminis vaikas su akivaizdžiais raidos ir vystymosi sutrikimais, supermamytėms nekelia jokio rūpesčio ir susidomėjimo. Tik po skiepo joms stebuklingai atsiveria akys, imama žviegti visa gerkle, kad va po skiepo jos aukselis pasidarė kažkoks nebe toks. Jei tik tie medikai galėtų kalbėti, plaukai jums pasišiauštų nuo išgirstų istorijų.

O čia jau jūsų kliedesiai. Jei jau medikai matė, kad vaikui yra rimtų sveikatos problemų, neurologinių pakitimų, tai kaip jie galėjo tokius vaikus skiepyti?

P.S. O šiaip tai manau, kad kackac tiesiog linksminasi šioje temoje. Šaunu, bent vitamino C prikaupsit 4u.gif Ir ši diskusija vargu ar yra reikalinga, nes ji vis bando įtikinti mus, kad mes klystam o ji teisi. Merginos, duokit durniui kelią, ir nebeaiškint žmogui, kuris vistiek nieko nesupras.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 13:04)
Būtų labai gražu savo žodžius paremti faktais ir nuorodomis, o ne kliedesiais 4u.gif

Aš nesipešioju su pliku ir jam netarnauju. Jūsų bėda, jei jūs nesugebate susirasti informacijos. Tai ir nežinokite jos ir tikėkite, kad gydytojai niekada nedaro klaidų, kad medicina apskritai šventa. Kas žino, gal toks kvailas tikėjimas jus išgelbės? Bet jei ne, tai po to neverkite po forumus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2015 10 29, 13:17)
O čia jau jūsų kliedesiai. Jei jau medikai matė, kad vaikui yra rimtų sveikatos problemų, neurologinių pakitimų, tai kaip jie galėjo tokius vaikus skiepyti?

drinks_cheers.gif Ir kaip galėjo tai matydami to neužfiksuoti kortelėje?
Šventieji medikai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 29, 13:04)

Jūs jau kasdieną rizikuojate ir savo, ir savo vaikų sveikata. Negi žinios ir supratimas tiek menki, kad to nesuprantat? Kita vertus, tokių postų daug suprantantis ir neparašys.

Rizikuojame visi iki vieno,gal plyta ant galvos nukris,gal mašina nutrenks,gal susirgsime nepagydoma liga,bet ne savo noru ir nededi parašo,kad sutinki?Jei kaip sakote nuo skiepų nieko nebūna ir tai mamų fantazijos kam to parašo reikalauja?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 29, 13:17)
Lietuvoje niekas to oficialiai nepatvirtins. Na pats Usonis yra teigęs, kad yra keli pavieniai atvejai (vadinasi yra kažkas užregistruota), bet apie juos net pats nieko nekomentuoja, tuo labiau žurnalistams, nes jei visiems ši informacija taptų prieinama, tai vargu ar aplamai atsirastų bent vienas, sutinkantis skiepytis, o čia tada kiltų tikrai nepagrįsta visuotinė baimė. Komplikacijų kyla nedaud, bet jos kyla, ir tie tėvai, kurių vaikai patyrė tokias komplikacijas turėtų vistiek aklai vesti savo vaikus skiepyti? Anot Jūsų, turėtų, bet esu 100 proc įsitikinusi, nors galit drąskytis, kad esu neteisi, bet ir jūs tokioje situacijoje  vaiko toliau nebeskiepytumėt. Lengva aiškinti kad viskas čia gerai, kai nesat mačiusi, jog būna ir blogai. dar kartą pasikartosiu "svetimo skausmo nebūna".

P.S. O šiaip tai manau, kad kackac tiesiog linksminasi šioje temoje. Šaunu, bent vitamino C prikaupsit  4u.gif Ir ši diskusija vargu ar yra reikalinga, nes ji vis bando įtikinti mus, kad mes klystam o ji teisi. Merginos, duokit durniui kelią, ir nebeaiškint žmogui, kuris vistiek nieko nesupras.

Niekas niekur nieko nepatvirtino, o genialiosios supermamos ėmė ir sugalvojo, kad skiepai blogis. Dar atsiranda krūvos besmegenių, tuo patikinčių ir rėkiančių į bendrą chorą.

Ne visi raidos ir vystymosi sutrikimai yra absoliuti kontraindikacija skiepui.

Tikrai linksminuosi matydama, kiek nulį išmanymo turinčių žmogelių dėsto kliedesinius postringavimus ir patys sau labai protingi atrodo. Komedija dykai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 13:23)
Aš nesipešioju su pliku ir jam netarnauju. Jūsų bėda, jei jūs nesugebate susirasti informacijos. Tai ir nežinokite jos ir tikėkite, kad gydytojai niekada nedaro klaidų, kad medicina apskritai šventa. Kas žino, gal toks kvailas tikėjimas jus išgelbės? Bet jei ne, tai po to neverkite po forumus smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif Ir kaip galėjo tai matydami to neužfiksuoti kortelėje?
Šventieji medikai doh.gif  lotuliukas.gif

O, kas gi prašo tarnauti. Tiesiog, pagrįskite savo kliedesius faktais, jei jie ne kliedesiai. Kitu atveju, prašom čia neviduriuoti 4u.gif

Užfiksavo, o kaip gi. Ir ačiū dievui, kitaip supermamytei būtų neįrodę, kad skiepai niekuo dėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 29 spalio 2015 - 13:28
Išmanymu pati tikrai nepasižymite wink.gif Bet gal dėl to ir lengva jums gyventi, visur gražu ir gėris, visi medikai ir farmacininkai- kaip šventieji- su aureolėm. Gražu ir pukuota. Gerai jums...
Na o mes pabūsim pesimistinėm pabaisom, bebrotėm, žalojančiom savo vaikus ir skatinančio pasaulines ligų pandemijas.

P.S. Ir baikit vieną kartą įžeidinėti kitas nares savo žinutėse. Nes manau jau reikės prašyti moderatorių įsikišimo. Kaip bebūtų, kultūros reikia ir internete, kultūringas ir išsilavinęs diskusijos dalyvis, bent jau turi gerbti savo oponentą, o ne jį pravardžiuoti. Bet jūs savo išmanymą matyt tik taip galit pademonstruoti, deja nesėkmingai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 29 spalio 2015 - 13:39