Įkraunama...
Įkraunama...

Prievartos skiepyti vaikus įteisinimas!

Apie VAERS sistemą ir kaip ji veikia:
http://www.inclentru...0monitoring.pdf
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 16:39)
Ne kliedesiai,o atsakymas į klausimus kodėl medikai pasielgia vienaip ir ne kitaip.

Ar tu bent pasielgei taip, kaip privalėjai pasielgti dėl savo vaiko, tokioje situacijoje? Ir gydytojas, matyt, matė, kad su višta turi reikalą, tai irgi nieko nedarė, nors privalėjo. Arba meluoji čia viską. Ir kyšių čia nekišk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 31 spalio 2015 - 16:43
kackac,galite įžeidinėti kiek norite man mažiausiai rūpi Jūsų nuomonė,ką aš padariau ko nepadariau.
Pripažįstu buvau jauna,pirmas vaikas,kompiuteriu nesenai buvau pradėjusi naudotis,tos info apie skiepus niekur nebuvo,tokios medikės kaip Jūs ir pasinaudojo tuo,kad pačioms mažiau problemų būtų,bet svarbiausia,kad yra ligos istorija su įrašais.
Ir meluoti man nėra tikslo,tuo labiau,kad nesiekiu,kad kiti žmonės atsisakytų skiepų,mes labai puikiai draugaujame su skiepytais dėl skiepų nesidraskome,nei aš jiems savo nei jie man savo nuomonės nekiša.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 16:55)
kackac,galite įžeidinėti kiek norite  man mažiausiai rūpi Jūsų nuomonė,ką aš padariau ko nepadariau.
Pripažįstu buvau jauna,pirmas vaikas,kompiuteriu nesenai buvau pradėjusi naudotis,tos info apie skiepus niekur nebuvo,tokios medikės kaip Jūs ir pasinaudojo tuo,kad pačioms mažiau problemų būtų,bet svarbiausia,kad yra ligos istorija su įrašais.
Ir meluoti man nėra tikslo,tuo labiau,kad nesiekiu,kad kiti žmonės atsisakytų skiepų,mes labai puikiai draugaujame su skiepytais dėl skiepų nesidraskome,nei aš jiems savo nei jie man savo nuomonės nekiša.

Rūpi tau ar nerūpi, o savo nuomonę aš išsakysiu. Vien tam, kad kiti/-os žinotų kas ir kaip. Ir kad skiepų baubas yra stipriai perdėtas tokių neapsišvietusių ir neapsiskaičiusių žmogelių, kaip tu. Būtum savo laiku daugiau save švietusi, būtum net jauna buvusi protinga.

Dar dėl įžeidinėjimų. Žinok, tavo chamizmas manęs nė kiek nemuša iš vėžių. Tad pastangos, mieloji, beprasmės 4u.gif Tiesiog, reguliariai gausi grąžos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 31 spalio 2015 - 17:08
QUOTE(kackac @ 2015 10 31, 17:03)
Rūpi tau ar nerūpi, o savo nuomonę aš išsakysiu. Vien tam, kad kiti/-os žinotų kas ir kaip. Ir kad skiepų baubas yra stipriai perdėtas tokių neapsišvietusių ir neapsiskaičiusių žmogelių, kaip tu. Būtum savo laiku daugiau save švietusi, būtum net jauna buvusi protinga.

Žmonės irgi turi žinoti,kad rizikuoja skiepydami,o kodėl taip bijote kitos skiepų medalio pusės,yra nemažai žino apie galimą skiepų žalą,bet vis tiek skiepija,jie žino,kad ir vienu ir kitu atveju rizikuoja.
Aš atsimenu mano vaikas buvo vos kelių mėnesių,oi kaip gąsdino,kokliušu,ir net skarlatina nuo kurios nėra skiepų,suėjo metai gąsdino 2-3-4-5-6-7-8m,dar tebegąsdina,tai parašykite kuo ir kada konkrečiai susirgs tie neskiepyti?Mes ateiname į metus kartą pas medikus atrodo,kad aš vaiką paslėpusi laikau na neserga,kadangi paskutinį kartą lankėmės prieš daugiau nei metus,užregistravau profilaktiškai,kad įsitikintų jog vaikas sveikas,mažu tamstai reikės kokio štampo,kad vaikas sveikas?
O tamsta,kad ir jau nusenusi,bet protu nepasižymite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 17:14)
Žmonės irgi turi žinoti,kad rizikuoja skiepydami,o kodėl taip bijote kitos skiepų medalio pusės,yra nemažai žino apie galimą skiepų žalą,bet vis tiek skiepija,jie žino,kad ir vienu ir kitu atveju rizikuoja.
Aš atsimenu mano vaikas buvo vos kelių mėnesių,oi kaip gąsdino,kokliušu,ir net skarlatina nuo kurios nėra skiepų,suėjo metai gąsdino 2-3-4-5-6-7-8m,dar tebegąsdina,tai parašykite kuo ir kada konkrečiai susirgs tie neskiepyti?Mes ateiname į metus kartą pas medikus atrodo,kad aš vaiką paslėpusi laikau na neserga,kadangi paskutinį kartą lankėmės prieš daugiau nei metus,užregistravau profilaktiškai,kad įsitikintų jog vaikas sveikas,mažu tamstai reikės kokio štampo,kad vaikas sveikas?
O tamsta,kad ir jau nusenusi,bet protu nepasižymite  4u.gif

Žmonės ne kvaili, kaip tu, todėl jie sugeba rasti informaciją patikimuose šaltiniuose, o ne tokių vištukių postuose 4u.gif
Mane labiau domintų mistiniai įrašai apie mistines komplikacijas po skiepo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 31 spalio 2015 - 17:20
QUOTE(kackac @ 2015 10 31, 17:19)
Žmonės ne kvaili, kaip tu, todėl jie sugeba rasti informaciją patikimuose šaltiniuose, o ne tokių vištukių postuose 4u.gif
Mane labiau domintų mistiniai įrašai apie mistines komplikacijas po skiepo bigsmile.gif

Bet žiūrėkite einate dalinatės savo patirtimi,kad netoleruojate laktozės,ar tikrai?Gal tiesiog nemėgstate pieno ir išsigalvojate?Nugis yra mamkų,kurios nemėgsta pieno todėl nurašo kažkokioms alergijoms.Nuo senų laikų žmonės gėrė ir geria pieną,ir nieko,o čia kažkokia netoleruoja,kur įrodymai?
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 17:25)
Bet žiūrėkite einate dalinatės savo patirtimi,kad netoleruojate laktozės,ar tikrai?Gal tiesiog nemėgstate pieno ir išsigalvojate?Nugis yra mamkų,kurios nemėgsta pieno todėl nurašo kažkokioms alergijoms.Nuo senų laikų žmonės gėrė ir geria pieną,ir nieko,o čia kažkokia netoleruoja,kur įrodymai?

lotuliukas.gif Nu tu ir buka 4u.gif

Klausyk, jei savęs negerbi, tai bent gerbk čia užeinančius žmones. Jie neprivalo skaityti tavo postringavimų, nesusijusių su tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 31 spalio 2015 - 17:31
Pacituosiu Jūsų žodžius.Darykite išvadas.Beje tai buvo beveik tuo metu kai ir mano vaikui buvo reakcija į skiepą.

"Zinot, mamikes, man susidaro toks ispudis, kad vaikuciu turinciu tokia beda tikrai yra nemazai, bet paprasciausiai dauguma pediatru ar seimos gydytoju neisaiskina ir nenustato sio sutrikimo. Tokia isvada darau perskaicius jusu postus ir remdamasi savo patirtimi.Taigi, aciu Dievui, kad patekom pas puikia ir profesionalia gydytoja, nes kitaip nezinau kuo butu pasibaigusios musu problemos. O musu apylinkes pediatre nei vienu zodeliu neuzsimine apie laktozes netoleravima, nors sakiau ne karta, kad vaikas blogai valgo, po valgi daznai vemia, viduriuoja, svoris labai blogai auga. Manau, kad panasiu situaciju yra tikrai labai daug, tik ne visais atvejais yra nustatomas sis sutrikimas. Nesuprantu, negi ir gydytojams truksta informacijos apie tai, nes ir dabar jei ko nors paklausiu tos musu pediatres, tai nieko aiskaus ji nepasako. Reiks ko gero kreiptis i gydytoja, kuri mus gyde ligonineje, nes is jos tikiuosi daugiau naudingu patarimu."

Gero vakaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 31 spalio 2015 - 17:34
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 17:29)
Pacituosiu Jūsų žodžius.

Na, ir ką čia ta citata nori pasakyti? Neries iš kailio, kažką norėdama įrodyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 31 spalio 2015 - 17:33
QUOTE(kackac @ 2015 10 31, 15:05)
Suprantu, kad esat netekusi kūdikio dėl SKMS. Užjaučiu. Tai oficiali diagnozė, ar ne? Pediatras informavo ULPKC? Buvo komisijos svarstymas dėl mirties priežasties sąsajų su skiepu? Beje, po kokio skiepo tai įvyko?

Nebejuokinkit su tom lt komisijom ir "sąčžiningom diagnozėm", matėm mes juos visus cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 31, 17:32)
Na, ir ką čia ta citata nori pasakyti? Neries iš kailio, kažką norėdama įrodyti?  bigsmile.gif

Matau tik,kad turėjo reikalą su višta tai ir nieko nedarė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 31, 17:34)
Nebejuokinkit su tom lt komisijom ir "sąčžiningom diagnozėm", matėm mes juos visus cool.gif  biggrin.gif

Matai tai, ką nori matyti 4u.gif O tu gal kokioj Džiumbabumba saloj gyveni su džiunglių įstatymais? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 31 spalio 2015 - 17:40