Įkraunama...
Įkraunama...

Tarptautiniai vardai

QUOTE(bulba @ 2006 07 27, 15:53)
Lietuviai turi Rasa, arabai turi Rasha.  4u.gif

Mergaitem:Meritana, Elina ax.gif
Atsakyti
pavarde ukrainietiska- vardas lietuviskas., net ir jei gyvensite ukrainoje.. rolleyes.gif man visai grazu liutauras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOBRITON @ 2005 11 05, 12:56)
Man ir žmonai taip pat patinka vardas Liutauras. Ką Jūs manote?
nestuke.gif

Jei abiems patinka, tai šį ir siūlyčiau mirksiukas.gif Jei vaikas turės ukrainietišką pavardę, tai bent vardą tegul lietuvišką turi smile.gif
Atsakyti
Pvz. Artur-ArturAS.
Atsakyti
Liutauras
Liutauras -liet. senoviis vardas Liutavaras

Liutaurai trokšta, kad viskas būtų derniama su jų nuomone, tačiau jiems neužtenka valios, kad būtų tai pasiekta. Dėl to jie kartais tampa šiurkštūs, stengdamiesi visą laiką susikaupusį kartėlį išlieti ant silpnesnių. Visuomet blogai jaučiasi šalia stipresnių.
Liutaurai išdiūs ir jautrūs žmonės, niekuomet nenori likti skoliongi. Jie niekada nenori paklusti jau įsiglėjusioms elgesio stereotipams, tačiau jei ir turi valios nepaklusti.
Liutaurai labai seksualūs ir stengiasi pranokti protingesnį ir stiprsnį partnerį.
Liutaurai visur ir visada laiko save teisiasi , todėl su jais nelengva bendrauti. Rikia apsišarvuoti didžiule kantrybe, norint priversti liutaurus priimti kitokį sprendimą arba priversti juos pažvelgti į tą patį reiką kitom akim.
Liutaurai neparsiduoda už pinigus, tačiau pinigams nėra abejinngi. Greičiau priešingai. Jie neturėtų stengtis dominuoti, prisimingami, kad stipriam žmogui tai visai lengva, o kitam visada bus ne pagal pečius. Patariama nebūti npernelyg praktiškiems, dažniau stengtis pažvelgti į kito žmogaus dvasią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 07 rugpjūčio 2006 - 21:48
QUOTE(Laimuška @ 2006 07 25, 15:27)
Na asmeniškai man - Rebeka labai gražus vardas. Ir lengvai tariasi, trumpinti galima Beki. Nu man thumbup.gif  4u.gif

Nu Rebeka tai vardas zydiskas biggrin.gif
o as iki siol nerandu vienos nuomones su maniskiu del vardelio verysad.gif jau jis mane nervuot pradejo,nes tokius siulo kurie man nepatinka,o jam mano variantai nepatinka unsure.gif
Atsakyti
Rebeka labai grazus vardelis. o kokius variantus vyras siulo?
Atsakyti
QUOTE(Saulytele @ 2004 09 22, 15:47)
O kokia reiksme sito vardo? www.day.lt jo is viso nera.

Man jis kazkoks keistas ir negirdetas, reikia priprasti, nors savotiskai  wub.gif

Kokia Mijos vardo kilme?

Kokia kilmė?Turbūt kad jokios, paprasčiausiai italų kalbos žodis, kuris reiškia mano.
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 08 20, 14:19)
Rebeka labai grazus vardelis. o kokius variantus vyras siulo?

Rebeka man nepatinka,o vyrelis siulo Zainab doh.gif jis man nepatinka ne per kur... schmoll.gif Warde dar siulo...nei vienas nei kitas man variantai nepatinka g.gif oi vargelis zinok. doh.gif
Atsakyti
Paskaicius foruma, taip ir matosi musu tautos ateitis-tiksliau, jos isnykimas verysad.gif ir, kas liudnniausia, as pati greiciausiai prie to prisidesiu, nes mano suzadetinis yra graikas, gyvenantis amerikoje doh.gif as tikrai nieku gyvu savo vaiku nepavadinciau lietuviskai net nekvepianciais vardais... kai karta kalbejom temomis "kas butu jei butu", pamastem, kad vaikams duotume po 2 vardus. viena rinkciau as, kita jis, tik dar vienas sunkus darbas butu juos suderinti, kad skambetu graziai g.gif siaip pas graikus yra tradicija pirma sunu/dukra pavadinti vyro tevo/motinos vardu, antraji/a- zmonos tevo/motinos vardu. Jo tevo vardas Yannis, bet kai pasakiau, jog lietuviskai tai butu Jonas, tai labai susizavejo, sake, butu dar graziau toks thumbup.gif . Na, bet kaip minejau, mes dar tik "prologo" stadijoj, todel per daug detaliai svajoti negalima schmoll.gif
Atsakyti
Man tai turbūt daugiau problemų kiltų jei reiktų netarptautinį kokį sumąstyt biggrin.gif Labai daug tarptautinių, beveik visa mano šeimyna tokius vardukus turi smile.gif štai kad ir mano vardas, ir mano dukrytių- Erika ir Evelina, tetės mano - Deivydas (be to ir MB brolio toks pat), mama - Kristina, o ir Brangiausiojo manyčiau galima tarptautinių priskirt-Viktoras, jo puskės- Karina ir Diana, mano dukterėčia Aleksandra smile.gif Tiesiog tarptautinė šeima, tik mano sesė nesiderina biški lotuliukas.gif O jei kokį retesni tai Glorija labai gražus - ir pas mus puikiai dera, nes bažnytinis, reikšmė nuostabi - Dievo šlovė regis. Dar Veronika, Liza, Daniela, Paulina, Nikolė, Samanta (Sandra, Greta - bet jau dažnoki). Daug tų vardų, gal su vyrų sunkiau - labai paplitę Tomas, Lukas, Matas, Robertas, Tadas. Šiaip dar visai gali būti Henrikas, Ernestas, Erikas, Ričardas,Artūras, Klarkas, Kristianas... Dar yra mega populiarių mergycų vardų, o berniukų tarpė jie retesni - gali būti Gabrielis, Danielis, Emilis, Kamilis biggrin.gif
Sunku rinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2006 11 06, 01:22)
Paskaicius foruma, taip ir matosi musu tautos ateitis-tiksliau, jos isnykimas  verysad.gif  ir, kas liudnniausia, as pati greiciausiai prie to prisidesiu, nes mano suzadetinis yra graikas, gyvenantis amerikoje  doh.gif 
Na, neverta dramatizuoti, visas pasaulis dabar maišosi.

Man tai įdomus variantas pasitaikė mano vaikų darželyje. Viena mamytė indė turi vaikus Ivan ir Natasha. Jos vyras europietis (berods, britas). Tai ir klausiu, kodėl gi vardai rusiški? Pasirodo, Indijoje rusiški vardai yra gana populiarūs, nes jie sėkmingai ir vienareikšmiškai ištariami visom ten naudojamom kalbom.

O aš savo vyresnėlę pavadinau Aušrine. Mes su vyru lietuviai, ir jai gimus dar gyvenom Lietuvoj - norėjosi ko nors grynai lietuviško. Bet dabar užsieniuose vienas galvos skausmas. doh.gif
Atsakyti