Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos 20tema

QUOTE(zuzanele @ 2016 09 03, 12:46)
Sveiki. Turėjau seną monitorių (kvadratinį). Pakeitė į didelį, pailgą, sumažėjo ikonos. Paprašiau jas padidint, tai visą vaizdą ištempė į plotį. Dabar viską matau ištemptu vaizdu. Tiek ekraną, tiek wordą, tiek viską pašte. Kaip susireguliuot pačiai, kad rodytų normaliai?

Spauskite dešinį pelės mygtuką ant desktopo ir pasirinkite Screen Resolution.
Tada keiskite rezoliuciją pagal jūsų monitoriaus proporcijas.
Turėtų susitvarkyti ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hopeToday: 14 rugsėjo 2016 - 09:25
Sveikos! Bandau instaliuoti Itunes,bet pačioje pabaigoje atsiranda šis užrašas: Apple Mobile Device' (Apple Mobile Device) failed to start.Verify that you have sufficient privleges to start system services.Paskui kai paspaudžiu ignore tai tęsia įrašymą toliau,bet paskui vėl meta klaidą.. verysad.gif Gal kuri nors iš jūsų su tuo susidūrėte ir galite padėti?:/ Anksčiau man su Itunes viskas buvo gerai,bet reikėjo atsiųsti naujesnę versiją..
Ačiū labai kas pagelbės!! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip AdBlock+ išjungti, kad neblokuotų reklamos tik vienoje svetainėje, o visur kitur veiktų?
Atsakyti

Sveiki, kaip AdBlock+ išjungti, kad neblokuotų reklamos tik vienoje svetainėje, o visur kitur veiktų?

Ant AdBlock+ spaudi dešinį pelės mygtuką ir pasirenki  "Don't run on this page". Jei nepadeda tada pasirenki "Don't run on pages on this domain". 

Atsakyti
Sveiki,labai reikia pagalbos ,niekaip nesuprantu kodėl meta šita error 504 gateway timeout , ar čia kažkas blogai su mano pc? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima1722 @ 2016 10 30, 12:09)
Sveiki,labai reikia pagalbos ,niekaip nesuprantu kodėl meta šita error 504 gateway timeout , ar čia kažkas blogai su mano pc? unsure.gif

Ne, čia serverio klaidos, o ne Jūsų kompiuterio smile.gif
Atsakyti
Sveiki,gal galetumete pagelbeti nezinau kaip parsisiusti ESET Smart Security koda atnaujinimui.Zinau,jog kazi kur Facebook ar Google..Gal galetumete pakonsultuoti?
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2016 11 02, 13:23)
Sveiki,gal galetumete pagelbeti nezinau kaip parsisiusti ESET Smart Security koda atnaujinimui.Zinau,jog kazi kur Facebook ar Google..Gal galetumete pakonsultuoti?

Aciu,susitvarkiau jau smile.gif
Atsakyti
Nežinau kaip tiksliai kompiuteriškai paklausti:
esu mačiusi, kad Worde (o gal ir Excelyje galima?) paspaudus kokią tai funkciją, rodo visus pakeitimus, kurie buvo padaryti tame faile - rodo kaip išnašą, kaip pastabą, kuri nespausdinama.
Ką čia paspausti, kad taip rodytų?
Atsakyti

Sveiki. Niekaip neatidaro Ryanair tinklapio namie.. Ką patartumėt daryti? Su CCleaner pravaliau, bet niekas nepasikeitė..

[attachment=236637:Fiksavimas.PNG]

Atsakyti
susiduriau su lygiai tokia pat problema kaip radau isivedusi raktini zodi i google:

Sveiki, ar niekas po win 10 update'o nesusidūrėte su garso problemomis? Vakar jungiant kompiuteri užupdate'ino windowsus, ryte įjungus - nebėra garso. Garsas yra jeigu įjungiu išorines kolonėles ar ausines, bet integruotos kolonėlės neveikia.

h e l p unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, susiduriau su tokia problema.Pries 2 metus pirkau Asus laptopa, na nera jis toks senas. Problema tokia,kad jis yra ziauriai letas,man nervai kartais nelaikotaip ir noreciau trenkt ji i siena :blink: Letas ta prasme,kad ilgai laukiu kol pilnai atvercia puslapi, pvz. supermama foruma pakrauna,bet norint toliau i apacia kazka skaityti tiesiog uzknisa aukti,o tos reklamos is visu pusu galutinai kantrybe baigineja. Pats laptopas neprikrautas,nei daug programu nei filmu ar Foto... Kame cia reikalas? :unsure:​ 

Atsakyti