Tęsiame kelionę pas savo vaikus.
Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Diskutuojam apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinamės tyrimų rezultatais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų. O kartais tiesiog... pasipasakojam kaip jautėmės šiandien, ko bijome ir ką norėtumėme vakarienei...
(Maidenana)
QUOTE(maika @ 2015 06 24, 06:09)
Tęsiame kelionę pas savo vaikus.
Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Diskutuojam apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinamės tyrimų rezultatais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų. O kartais tiesiog... pasipasakojam kaip jautėmės šiandien, ko bijome ir ką norėtumėme vakarienei...
(Maidenana)
(Maidenana)
Niugi niugi registras!
Sakai Maikut nepamiršti mums namelių sukurti

Kaip laikaisi tu?
Labas!
Meškut, aš tyliai skaitau turkų temą ir labai labai už tave sergu. Tu ir Druide mano favoritės
, labai noriu tikėti, kad jau atėjo jūsų laikas
Maika, kaip tu?
Meškut, aš tyliai skaitau turkų temą ir labai labai už tave sergu. Tu ir Druide mano favoritės

Maika, kaip tu?
Pirmoji mano sukurta tema
Turkų temos neskaičiau, bet numanau, kas ten vyksta ir labai tuo džiaugiuosi
Glamour, kaip tu?
zuzla, kaip D.C.?
O ką aš... kaip šitoj, kažkur perskaitytoj mintyj: gyvenimas nenusisekė, o visa kita neblogai.

Turkų temos neskaičiau, bet numanau, kas ten vyksta ir labai tuo džiaugiuosi

Glamour, kaip tu?
zuzla, kaip D.C.?

O ką aš... kaip šitoj, kažkur perskaitytoj mintyj: gyvenimas nenusisekė, o visa kita neblogai.
QUOTE(Rudde @ 2015 06 25, 07:58)
Labas!
, labai noriu tikėti, kad jau atėjo jūsų laikas
Maika, kaip tu?

Maika, kaip tu?
Aciu

Aš vis viliuosi kad ir tb persigalvos ir jūs pabandysit

Maikut !!! Gi gyvenimas toks jau dalykas kuri gali rinktis koreguoti! ! O kad nusisekes būtų nereikia bijoti permainų! Kad ir kaip baisiai ir bauginanciai beskambetu ! Linkiu tik sėkmės Maikut

Maikut, labai tikiuosi, kad tavo gyvenime atsitiktų kažkas labai netikėto, kas viską pakeistų ir galėtum sakyti, kad gal kokios smulkmenos ir nenusisekė, bet gyvenimas - geras.
Labai labai linkiu, kad taip būtų
Mes su juo jau susitarėm, kad nebandysim. Priėmėm kitus sprendimus... Tik dabar jau ir dėl jų detalių nesutariam, bet sprendimas kaip ir yra,taigi nesijaučiu turinti teisę kelti į paviršių vėl tuos pačius klausimus, ar bandyti kažkurioj šaly su donorine ar ne, ypač kai žinau jo nuomone šiuo klausimu.

QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 27, 12:10)
Mes su juo jau susitarėm, kad nebandysim. Priėmėm kitus sprendimus... Tik dabar jau ir dėl jų detalių nesutariam, bet sprendimas kaip ir yra,taigi nesijaučiu turinti teisę kelti į paviršių vėl tuos pačius klausimus, ar bandyti kažkurioj šaly su donorine ar ne, ypač kai žinau jo nuomone šiuo klausimu.
Sveikos
Nesumasciau kurioj temoj rasyt... Sitam forume jau pazistu kiekviena per tiek metu skaitymo...isgyvenu su kiekviena visas sekmes ir nesekmes
Siandien iskilo toks klausimas.. Po O labai daznai persalu.pakyla temperatura (iki 38). Iskyla limfmazgiai,lauzo kaulus.. Sumeciau,kad butent po O. Ir prisigalvojau-gal organizmas kovoja,kad tik neapsivaisintu ir to pasekoje nusilpsta?
o gal ir durnai mastau
Metem IUI ir taupom pinigus IVF..kitaip nebebus...

Nesumasciau kurioj temoj rasyt... Sitam forume jau pazistu kiekviena per tiek metu skaitymo...isgyvenu su kiekviena visas sekmes ir nesekmes

Siandien iskilo toks klausimas.. Po O labai daznai persalu.pakyla temperatura (iki 38). Iskyla limfmazgiai,lauzo kaulus.. Sumeciau,kad butent po O. Ir prisigalvojau-gal organizmas kovoja,kad tik neapsivaisintu ir to pasekoje nusilpsta?

QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 06, 21:52)
Sveikos
o gal ir durnai mastau

OHO, kas čia per velniava??

QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 27, 12:10)
Maikut !!! Gi gyvenimas toks jau dalykas kuri gali rinktis koreguoti! ! O kad nusisekes būtų nereikia bijoti permainų! Kad ir kaip baisiai ir bauginanciai beskambetu ! Linkiu tik sėkmės Maikut 
Na taip, teoriškai taip... O praktiškai imi ir nuleidi rankas... 

QUOTE(Rudde @ 2015 06 27, 14:10)
Maikut, labai tikiuosi, kad tavo gyvenime atsitiktų kažkas labai netikėto, kas viską pakeistų ir galėtum sakyti, kad gal kokios smulkmenos ir nenusisekė, bet gyvenimas - geras.
Mes su juo jau susitarėm

Mes su juo jau susitarėm

Tau priklauso balionėlis

QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 06, 21:52)
Siandien iskilo toks klausimas..
Neįvaizduoju kas tai Metem IUI ir taupom pinigus IVF..kitaip nebebus...

Džiugu, kad judat į priekį

Nuojauta,tik si menesi sumasciau,kad tai kartojasi
sia savaite skambinsiu gydytojui del tyrimu rezultatu,gal reiks paklaust.. Bet,kad tiems gydytojams neidomu visiskai..
O dar siandien ir teplioja-19cd
Jauciu byru visiskai

Jauciu byru visiskai

QUOTE(maika @ 2015 06 27, 12:06)
gerai, maikut, ačiū, kad klausi

gaila, kad tu vis dar neįgyvendinai savo svajonės

QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 07, 11:38)
Nuojauta,tik si menesi sumasciau,kad tai kartojasi
sia savaite skambinsiu gydytojui del tyrimu rezultatu,gal reiks paklaust.. Bet,kad tiems gydytojams neidomu visiskai..
Jauciu byru visiskai

Jauciu byru visiskai

Gal ten kas nors kabinasi