Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Neee.. Tik 19cd man. Buvau pas gydytoja 12cd-ov dar toli buvo,o ND nuo to laiko nebuvo ax.gif

Kai buvau pastojus-po teigiamo NT buvo pakilus tempa dvi dienas iki 38. Kaulus lauze,miriau.. Jau galvojau,kad netekau maziukes.bet issilaike..

Jei jau planuojam IVF noris but tikrai,kad nera kokio kabliuko. Bet kur rast gydytoja kuriai butu idomu dar kazkas,o ne primygtinai lieptu darytis ivf? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 07, 13:05)
Neee.. Tik 19cd man. Buvau pas gydytoja 12cd-ov dar toli buvo,o ND nuo to laiko nebuvo ax.gif

Kai buvau pastojus-po teigiamo NT buvo pakilus tempa dvi dienas iki 38. Kaulus lauze,miriau.. Jau galvojau,kad netekau maziukes.bet issilaike..

Jei jau planuojam IVF noris but tikrai,kad nera kokio kabliuko. Bet kur rast gydytoja kuriai butu idomu dar kazkas,o ne primygtinai lieptu darytis ivf? unsure.gif

O va čia tai geras klausimas, tokios nežinau... deja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 07, 13:05)

Nėra anginos?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 07, 13:07)
Nėra anginos?

Ne lygtais. Tik turiu laaaabai jautrius limfmazgius. Tik pasalu ir guzai issoka doh.gif

Sakau gal kokia infekcija pasislepusia,isisenejusia turiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 07, 14:07)
Nėra anginos?

Tu cia vis mane primeni ?! biggrin.gif

Mergytes, skaitau apie jus kiekviena diena, ypac apie meskute, labai sergu.

O mes atsventem 3 metukus!

Del anginos, jei kas primena kai man dare ta sekminda IUI, as buvau visai be balso...o dabar 2 savaites atgal t.p. uzejo man mano gerkle, be balso, skaudejo....ir ka jus galvojat mano pupos... o mes turesim broliuka ar sesute blush2.gif naturaliai
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 07, 11:38)
Jauciu byru visiskai doh.gif
Kaip tu? Neteplioja? 4u.gif

zuzla, visad labai miela skaityt kaip jūs gyvenat wub.gif Darželyje jam patinka?

QUOTE(olialia2001 @ 2015 07 07, 14:32)
Del anginos, jei kas primena kai man dare ta sekminda IUI, as buvau visai be balso...o dabar 2 savaites atgal t.p. uzejo man mano gerkle, be balso, skaudejo....ir ka jus galvojat mano pupos... o mes turesim broliuka ar sesute  blush2.gif  naturaliai
Va čia tai naujiena! smile.gif wub.gif Sveikinu! wub.gif
Ir su praėjusiu trečiuoju gimtadieniu! 000552.gif Kaip laikas lekia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2015 07 09, 12:45)
zuzla, visad labai miela skaityt kaip jūs gyvenat  wub.gif Darželyje jam patinka?

4u.gif
buvo prieš porą savaičių toks atvejis (dar iki šiol širdį sopa laugh.gif ) - atvedžiau į darželį, davė bučkį, nuėjo į grupę, aš su auklėtoja užsiplepėjau, D.C. mato, kad neišeinu, tai pradėjo aplink sukiotis, aš jam vėl ate ir bučkį, vėl su auklėtoja kažką, nu viskas sakau einu, ate, tas jau mane stumia atseit eik jau, mama, kiek dar bus ate ir bučkių biggrin.gif eina į darželį su mielu noru, nes košės duoda, gali savo ir dar dviejų kaimynų suvalgyti doh.gif o jei rimtai, kol kas individualistas, su niekuo nežaidžia, pats sau arba su auklėtoja būna, gal kalba kiša koją, bet juk perpras kada nors smile.gif nuo rugsėjo pereina iš lopšelio į darželį, tai šian simbolines išleistuves daržely švęsime, bendrą nuotrauką darysime, bandysime bent jau, nes mano nenuoramai net papozuot kantrybės pritrūksta smile.gif
darbe daug nuotraukų neturiu, tai tik vieną įkėliau, pamatysi, kaip vaikas paaugo ir pasikeitė, tikras vyras jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 07 09, 13:14)
Tai prajuokinai biggrin.gif
Vajeee, jau ir pirmosios išleistuvės wub.gif
Tikrai, iš kūdikiško burbuliuko pasidarė rimtas vaikinukas wub.gif Bruožai vis keičiasi, vis konkretesni darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2015 07 09, 13:43)
Tai prajuokinai biggrin.gif
Vajeee, jau ir pirmosios išleistuvės  wub.gif
Tikrai, iš kūdikiško burbuliuko pasidarė rimtas vaikinukas wub.gif Bruožai vis keičiasi, vis konkretesni darosi smile.gif

kaip aš džiaugiuosi, kad jis užaugo iš to burbuliuko, kad jau galima susikalbėti, viską kartu nuveikti, kad pagaliau pasako, kur skauda, jei ką skauda.. pasižiūriu į pusmetinukus ir galvoju nea, nebenoriu "ten" blush2.gif dauguma mamų su nostalgija prisimena kūdikystę, bet aš tikrai ne, gal todėl, kad mažai to džiaugsmo pas mus buvo iki 2 metų unsure.gif bet nepatirčiau dabartinio džiaugsmo, jei nebūtų tų vargelių, be jų niekaip smile.gif
Atsakyti
Dekui,Maika, kad domiesi. Nebeteplioja 4u.gif

Padare gydytojas zarazas ir rado chlamidijas blink.gif vat tai tau.. Gal del to ir kraujavau...
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 09, 14:37)
Dekui,Maika, kad domiesi. Nebeteplioja 4u.gif

Padare gydytojas zarazas ir rado chlamidijas blink.gif  vat tai tau.. Gal del to ir kraujavau...

Ogo!! O seniau nebuvo dare??
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 09, 13:57)
Ogo!!  O seniau nebuvo dare??

Dare.pernai lygtais..bet buna uzslepta forma unsure.gif o mes ieskom kazko.... Gal cia ir bus kabliukas? Taip tikiuos.naiviai...
Atsakyti