Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos, Meduolio mamką sveikinu su gimtadieniu!

O aš labai liūdžiu dėl nesuteiktos pagalbos katinui.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 07 07, 14:48)
Sveikos, Meduolio mamką sveikinu su gimtadieniu!

O aš labai liūdžiu dėl nesuteiktos pagalbos katinui.

Prisidedu prie Šponkiuko sveikinimu Meduolio mamytei 4u.gif happybday.gif

Sponkiuk, neliudek, padarei ka galejai, juk negali visu katineliu parsivesti, a blush2.gif Taip kad neliudek, auksciau nosyte drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Mano katai nubludo nuo karscio. Stasiukas ikando mieganciam Vosyliui i pilva blink.gif Ne is niekur...siaip sau doh.gif O Vosylius tokios kiaulystes aiskiais nesitikejo, pasoko vos ne iki lubu... bigsmile.gif Po to atsikersijo Stasiukui, bet kiek veliau. As jau buvau pamirsus ta ju konflikta. Akivaizdu, kad Vosylijus ne...Uzvijo maza i kampa, uzkrito visu svoriu, ant mano liekno silkucio ir bande kast jam i kakla. Teko eit gelbet doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 07 07, 13:21)
Dėl Vėtros rastinukės irgi labai džiugu  thumbup.gif  O dar džiugiau, kad mes tokios veiklios ir draugiškos biggrin.gif  rolleyes.gif

Man irgi tai labiausiai istrigo. Visos, sutartinai...Buvo geras vienybes jausmas.

O juokas is visos situacijos tas, kad kazkas (gal net as), kazkuriams skelbime ne vietoj mano telefono nr. nurode, tai dabar man skambina ir reikalauja, kad as priglausciau KUO SKUBIAU, suzeista pauksti, priimciau rasta benami suni... ir ta katyte, kur rado prie namo, butu gerai, kad atvaziuociau pasiimt. As ju klausiu, is kur Jus istrauket, kad as jais privalau rupintis??? Sako- tai kad Jusu telef. nr. nurodytas prie gyvunu globos. Ot zioplius esu, nepaklausiau kokio psl.
Isviso 3 skambucius tokio pobudzio apturejau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oj Vėtra biggrin.gif o ką, šunio ir paukščio dar neturi, tai galėtum priglaust:) katinams kiek atrakcijos būtų smile.gif
Atsakyti
Vėtros vyras "apsidžiaugtų" aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 07, 14:10)
O juokas is visos situacijos tas, kad kazkas (gal net as), kazkuriams skelbime ne vietoj mano telefono nr. nurode, tai dabar man skambina ir reikalauja, kad as priglausciau KUO SKUBIAU, suzeista pauksti, priimciau rasta benami suni... ir ta katyte, kur rado prie namo, butu gerai, kad atvaziuociau pasiimt. As ju klausiu, is kur Jus istrauket, kad as jais privalau rupintis??? Sako- tai kad Jusu telef. nr. nurodytas prie gyvunu globos. Ot zioplius esu, nepaklausiau kokio psl.
Isviso 3 skambucius tokio pobudzio apturejau biggrin.gif  bigsmile.gif

Gal čia pats likimas jau baksnoja šonan, kad keistum darbo pobūdį? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 07 07, 14:33)
Gal čia pats likimas jau baksnoja šonan, kad keistum darbo pobūdį?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai palauk, Busei tuoj pradės bernai iš draugas.lt rašinėt, tai ką? čia irgi likimo pirštas nori pasakyt ir reikia ką nors keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 07 07, 14:51)
Tai palauk, Busei tuoj pradės bernai iš draugas.lt rašinėt, tai ką? čia irgi likimo pirštas nori pasakyt ir reikia ką nors keist biggrin.gif

g.gif O ką Busy veikia draugas.lt puslapyje? g.gif Ten lygtai nėra katinų anketų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 07 07, 14:53)
g.gif O ką Busy veikia draugas.lt puslapyje?  g.gif Ten lygtai nėra katinų anketų biggrin.gif

Nu taigi platino katytės skelbimą pagal dinkos duotų svetainių sąrašą, sakė spec. užsiregistravo kad skelbima ten įdėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 07 07, 14:55)
Nu taigi platino katytės skelbimą pagal dinkos duotų svetainių sąrašą, sakė spec. užsiregistravo kad skelbima ten įdėt biggrin.gif

Nu nu įdomiai čia bigsmile.gif biggrin.gif Busy, pasipasakok, gal jau kokių "katinų" laiškų esi gavusi? biggrin.gif
Atsakyti
Daugiau te nelindau, tai nežinau, gal ir įsigijau kokį sempatiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 07 07, 15:28)
Oj Vėtra biggrin.gif o ką, šunio ir paukščio dar neturi, tai galėtum priglaust:) katinams kiek atrakcijos būtų smile.gif

listen.gif tease.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Laukiam šiandien globotonio smile.gif

Planuota šeimyna yra per sunkios būklės, tad turėsiu mažiuką smile.gif
Atsakyti