Sveikos, Meduolio mamką sveikinu su gimtadieniu!
O aš labai liūdžiu dėl nesuteiktos pagalbos katinui.
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 07 07, 14:48)
Sveikos, Meduolio mamką sveikinu su gimtadieniu!
Prisidedu prie Šponkiuko sveikinimu Meduolio mamytei

Sponkiuk, neliudek, padarei ka galejai, juk negali visu katineliu parsivesti, a

Mano katai nubludo nuo karscio. Stasiukas ikando mieganciam Vosyliui i pilva

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 07 07, 13:21)
Dėl Vėtros rastinukės irgi labai džiugu
O dar džiugiau, kad mes tokios veiklios ir draugiškos

Man irgi tai labiausiai istrigo. Visos, sutartinai...Buvo geras vienybes jausmas.
O juokas is visos situacijos tas, kad kazkas (gal net as), kazkuriams skelbime ne vietoj mano telefono nr. nurode, tai dabar man skambina ir reikalauja, kad as priglausciau KUO SKUBIAU, suzeista pauksti, priimciau rasta benami suni... ir ta katyte, kur rado prie namo, butu gerai, kad atvaziuociau pasiimt. As ju klausiu, is kur Jus istrauket, kad as jais privalau rupintis??? Sako- tai kad Jusu telef. nr. nurodytas prie gyvunu globos. Ot zioplius esu, nepaklausiau kokio psl.
Isviso 3 skambucius tokio pobudzio apturejau

Oj Vėtra
o ką, šunio ir paukščio dar neturi, tai galėtum priglaust:) katinams kiek atrakcijos būtų

Vėtros vyras "apsidžiaugtų"

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 07, 14:10)
O juokas is visos situacijos tas, kad kazkas (gal net as), kazkuriams skelbime ne vietoj mano telefono nr. nurode, tai dabar man skambina ir reikalauja, kad as priglausciau KUO SKUBIAU, suzeista pauksti, priimciau rasta benami suni... ir ta katyte, kur rado prie namo, butu gerai, kad atvaziuociau pasiimt. As ju klausiu, is kur Jus istrauket, kad as jais privalau rupintis??? Sako- tai kad Jusu telef. nr. nurodytas prie gyvunu globos. Ot zioplius esu, nepaklausiau kokio psl.

Gal čia pats likimas jau baksnoja šonan, kad keistum darbo pobūdį?

QUOTE(Kivuka @ 2015 07 07, 14:33)
Tai palauk, Busei tuoj pradės bernai iš draugas.lt rašinėt, tai ką? čia irgi likimo pirštas nori pasakyt ir reikia ką nors keist

QUOTE(Weronica @ 2015 07 07, 14:51)
Tai palauk, Busei tuoj pradės bernai iš draugas.lt rašinėt, tai ką? čia irgi likimo pirštas nori pasakyt ir reikia ką nors keist 

QUOTE(Kivuka @ 2015 07 07, 14:53)
Nu taigi platino katytės skelbimą pagal dinkos duotų svetainių sąrašą, sakė spec. užsiregistravo kad skelbima ten įdėt

QUOTE(Weronica @ 2015 07 07, 14:55)
Nu taigi platino katytės skelbimą pagal dinkos duotų svetainių sąrašą, sakė spec. užsiregistravo kad skelbima ten įdėt 

Nu nu įdomiai čia

Daugiau te nelindau, tai nežinau, gal ir įsigijau kokį sempatiją

QUOTE(Weronica @ 2015 07 07, 15:28)
Oj Vėtra
o ką, šunio ir paukščio dar neturi, tai galėtum priglaust:) katinams kiek atrakcijos būtų 

Laukiam šiandien globotonio 
Planuota šeimyna yra per sunkios būklės, tad turėsiu mažiuką

Planuota šeimyna yra per sunkios būklės, tad turėsiu mažiuką