Nikita kad raitosi
Mano katinėlis lašiniuotasis taip įsitraukė į kamuoliukų nešimo maratoną, kad neša mamkai į miegamąjį antrame aukšte, net naktį ir labai stebisi, kolei ta mamka su ja nežaidžia
Papasakosiu kaip apgavau Kiara ir ta apgavyste labai didžiavausi. (Nedorėlė mamka).
Tutė turi savo kačiukinį maistą uždaromoje dėžutėje. Kodėl dėžutėje, todėl, kad Kiara siurbia tą maistą 1400 w galingumu ir tunka valandomis, net girdisi kaip braška siūlės. Tai todėl kilo idėja, maistą laikyti dėžutėje ir bet kuriuo metu pamaitinti Tutę kai galingasis siurblys nemato. Bet mūsų Kiara protinguolė, nebenueina nuo manęs nei žingsnio, taip atimdama iš manęs ir iš Tutės galimybę pasimaitinti. Todėl tam, kad siurbliukas nekištų savo straubliuko Tutės dėžutėn, po grūdelį retais tempais įdėdavau į pražiotą snapą. Šian kilo mintis, kol Tutė smagiai sau kramtė iš dėžutės, o Kiara laukė su pražiotu snapu savo grūdelio... paprašiau MB atnešti iš Kiaros valgyklos josios grūdelių. MB sako, eik... ne kvaila, kad neatskirtų. O aš jam, ar aš sakiau, kad kvaila ir maakt grūdelį į snapą. Net nemirktelėjo sukramtė, makt antrą... net pasičepsėdama suraitė ir vėl išsižiojo. Taip sumatinau visą saują jos pačios sausiako
Kam aktualus skirtingas maitinimas, pabandykit susukti šitokią apgavystę