Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif

Nikita kad raitosi biggrin.gif

Mano katinėlis lašiniuotasis taip įsitraukė į kamuoliukų nešimo maratoną, kad neša mamkai į miegamąjį antrame aukšte, net naktį ir labai stebisi, kolei ta mamka su ja nežaidžia 4u.gif Dabar neša pakaitomis, tai žalią kamuoliuką, tai rožinį. O mamka su tata ploja katučiu... katinėlis sportuoja lašinį meta. biggrin.gif

Papasakosiu kaip apgavau Kiara ir ta apgavyste labai didžiavausi. (Nedorėlė mamka).
Tutė turi savo kačiukinį maistą uždaromoje dėžutėje. Kodėl dėžutėje, todėl, kad Kiara siurbia tą maistą 1400 w galingumu ir tunka valandomis, net girdisi kaip braška siūlės. Tai todėl kilo idėja, maistą laikyti dėžutėje ir bet kuriuo metu pamaitinti Tutę kai galingasis siurblys nemato. Bet mūsų Kiara protinguolė, nebenueina nuo manęs nei žingsnio, taip atimdama iš manęs ir iš Tutės galimybę pasimaitinti. Todėl tam, kad siurbliukas nekištų savo straubliuko Tutės dėžutėn, po grūdelį retais tempais įdėdavau į pražiotą snapą. Šian kilo mintis, kol Tutė smagiai sau kramtė iš dėžutės, o Kiara laukė su pražiotu snapu savo grūdelio... paprašiau MB atnešti iš Kiaros valgyklos josios grūdelių. MB sako, eik... ne kvaila, kad neatskirtų. O aš jam, ar aš sakiau, kad kvaila ir maakt grūdelį į snapą. Net nemirktelėjo sukramtė, makt antrą... net pasičepsėdama suraitė ir vėl išsižiojo. Taip sumatinau visą saują jos pačios sausiako laugh.gif Ne kvaila sakau savo MB, o užsisvajojusi bigsmile.gif

Kam aktualus skirtingas maitinimas, pabandykit susukti šitokią apgavystę thumbup.gif
Atsakyti
Busy, kokia tamsta isradinga apgavike! bigsmile.gif
Atsakyti
Ko tik nepadarysi, kai gyvenimas priverčia laugh.gif
Atsakyti
Gudri mamka oi gudri biggrin.gif
Iš vis katėms patinka kai maitini iš rankų. Kai maniškėms užeidavo nevalgymo periodas, tai taip po saujelę ir sumaitindavau. Tik ne į snapą dėdavau , o palei snapą. Greit prarydavo ir žiūrėdavo kad vėl padėčiau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Jūs čia vartotės ,tinginiaujat.O mes dirbam,dirbam ir dar kartą dirbam,reikia teritoriją dar kartą pertikrinti,gėls sužiūrėti.Einu ir einu,jokio poilsio.karsta.gif

Gerai ,Nikitai,šitam pūkų kamuoliui,niekur eiti nereikia,gera pasivartyti.Bet jeigu laukan išeitų,oi kokia susivėlus pataptų lotuliukas.gif

Graži diena nusimato ir naktis gana šilta buvo,tai mano kačiai tik užvalgo ir laukan.Jokio noro nerodo kambaryje būti.

Ar gražu šitaip Kiarutę išdūrinėti?Šitokia vargana katytė,kur jau ten lašiniai matosi? nono.gif

Ateik Kiarute pas mus,naktimis pasitūsinsim prie upės,dienomis padirbėsim,mamka maisto nenormuoja,gyvenimas bus liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 birželio 2015 - 09:10
vuo ypač prajuokino vargana žodis laugh.gif Balionėlis atsako:

A tai aš čė vargana? A tai mokėčiau tep riėdėti, jei būčiau vargana?

user posted image

A tai praučšiausi aš aukštelnionka, jei būčiau vargana?

user posted image

O Molio gėlynai labai gražūs, neveltui jis taip dažnai po juos marširuoja. Geras sodininkas ir daržininkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 28, 10:07)
Bet jeigu laukan išeitų,oi kokia susivėlus pataptų lotuliukas.gif

Nereikia nei laukan eiti irnesakyk.gif dabar kai pradėjo tą vilną mest, tai jau atsiranda konkuliukių po pažastimis , o jau šukuotis kaip nemėgsta. Tada kanda iš širdies ir barasi, tenka visokių gudrybių imtis kad išpešioti biggrin.gif

Oi Moli, jei tik aš turėčiau tokius gėlynus, tai tikrai ne mažiau už tave rūpinčiaus, bet kadangi esu priversta namuose lindėti, tai čia darau mankštą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 28 birželio 2015 - 09:34
Labas dienas smile.gif

Mano chebra jau suskiepyta, po savaitės turėsim globotinių smile.gif galbūt visą narvą su kate ir kačiukais smile.gif

jau dabar mes tikrai kilmingi - su pasais biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, pažiūrėkit kaip negražiai tyčiojasi žurnalistai su Petruškevičium iš paprastų žmonių. O jie net nenutuokia, po kokiu straipsniu kabo jų nuotraukos. Man gėda už tokius dienraščius ir žurnialiūgas

delfi
Atsakyti
Labas sekmadienis 4u.gif
Iš Kiaros mamkos gudrybiu juokiausi susiriesdama lotuliukas.gif insivaizdavau kaip mamka po grūdelį meta į pražiotą Kiaros snapą biggrin.gif
pas man tokių gudrybių nereik, mano lašiuotis katinėlis sąžiningai tik iš savo bliūdelio maitinasi ir nieką kitą nežiūri smile.gif bet užtat kitą problemą turim - lašiniuotis katinėlis niekaip nenori savo lašinių "nusivilkti" anei gramelio doh.gif praeitą savaitę man atrodė toks truputį pakūdęs o šiandien žiūriu aš į jį ir man rodos kad dar apvalesnis pasidaręs doh.gif maistelį porcijom duodu, ir tikrai daug nevalgo ir neprašinėja o vistiek kaip apvalutis taip apvalutis, kiba tikrai reiks ant protasovinės dietos sodinti unsure.gif
Molis savo valdas inspektuoja thumbup.gif kai šitiek gėlynų tai tikrai reik daug dirbti kad viską tvarkoje užlaikyti biggrin.gif
Nikitos poilsis wub.gif
Papildyta:
Ruste - 4u.gif 4u.gif 4u.gif tu tiesiog fantastiška savo energija ir darbais 4u.gif
Busy - nėr ką ir pasakyti
Atsakyti
Grikiuko organizmas aktyviai priešinasi visokioms dietoms ir priima sau tokią formą, kurioje jaučiasi komfortiškai hihihi.gif Jis dietinį maistą lesa?

Magnuna, aš turiu susuktą filmuką kaip vyksta visa šita apgavystė. Šiandien apgavau jau du kartus, vadinasi dietos planas veiskmingas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 birželio 2015 - 12:51
Grikis dabar lesa Brit care svorio kontrolei maistelį. Anksčiau pusę metų lesė Hills dietinį. O kaip buvo minkštutis apvalutis taip ir liko. Iš Kruopos jis maisto neatiminėja, Kruopa dabar maitinasi Royaliu meinams arba tuo kur dantims valyti, neatsimenu kaip pavadinimas. Įberiu jai saujikę į Kruopos numylėtą "ruletę" kur Kiara buvo įdėjusi lauktuvių. Ta ruletė pas mus vis dar didelėj pagarbos, kambario vidury stovi. Kruopa tik iš jo praktiškai ir valgo. Grikiui nė trupinio netenka. Turbūt tokia Grikiuko karma - būti minkštam ir apvaliam smile.gif Vasarą dar Brit care maitinsiu o po to žiūrėsiu, gal vėl ant Hillso pereisim. Gal dar bandysim dar labiau dienos normą sumažinti g.gif Šiaip Grikis tai judrus ir linksmas, laksto po namus, dūksta su Kruopa, visur užšoka bet svorio vistiek reiktų numesti,kad ateityje svekatai neatsilieptų
Filmukas - thumbup.gif aš esu bandžiusi Kruopą išdurti ir į jos ruletę pribėriau Brit Care maistelio - nevalgė, išsirankiojo savo skanųjį Royalį o kitus paliko smile.gif

Selfis su mamka
user posted image
rašom kartu su mamka į SM
user posted image
jau tik viena mamka rašo
user posted image
šypsena
user posted image
Atsakyti