Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Bremeno atodūsis

QUOTE(dansak @ 2015 06 30, 10:40)
Ech, prarijau, kaip labai skanią bombonkę biggrin.gif Dėkoju už fotoreportažą, puikus 4u.gif Gražių kelionių...

Dekui, jums taip pat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2015 06 30, 17:57)
drinks_cheers.gif

Labai jaukiai parodei jūsų savaitgalio išvyką.  4u.gif
O miestas, pasirodo, turi ne tiek ir mažai įdomaus.  wub.gif

Is tikruju, dar daug ir nepamatem, nors miestas visai nedidelis . Dar ir parkas yra, nors dukrai tai nelabai jis patiko biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už atminties atgaivinimą 4u.gif labai smagiai susiskaitė, mintimis grįžau į sužavėjusį Šnoro kvartalą wub.gif buvau 2 kartus, abu kartus buvo labai smagu ir dar liko nepamatytų vietų... tikiu, kad kada nors ten dar kartą grįšiu
Atsakyti
QUOTE(cherchikas @ 2015 07 01, 14:44)
ačiū už atminties atgaivinimą 4u.gif labai smagiai susiskaitė, mintimis grįžau į sužavėjusį Šnoro kvartalą wub.gif buvau 2 kartus, abu kartus buvo labai smagu ir dar liko nepamatytų vietų... tikiu, kad kada nors ten dar kartą grįšiu

Tikrai, mes irgi visai nieko prieš sugrįžti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 06 26, 21:51)
oi koks grožis bigsmile.gif 
baigiu nusigraužt kojų nagus- mačiau birželio men skrydi pirmyn ir atgal po 5eur., realiai vakaras, viena pilna diena ir dar pusdienis, bet kažkaip nelabai patogios dienos buvo, žodžiu kažkokie  negudrūs svarstymai, pasiteisinimai ir "pražopinau" - rytdieną kainos jau kitos buvo... o dabar - juostu nuo savo kvailumo doh.gif
bet dėl jūsų džiaugiuos - super vaizdeliai ir nuotraukos smile.gif  4u.gif  bent tokia galimybė Bremeną aplankyt ax.gif

Aš tai tokius bilietus pirkčiau net nesvarstant...Net jei ir nevažiuočiau- nedidelis nuostolis.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
puikiai susiskaitė biggrin.gif nes kaip tik vasario ilgajam savaitgaliui dairėmės į Bremeno pusę... tik šį miestą pasilikom kitam kartui wub.gif
o jūsų kelionė kokiu laiku buvo? Rašėte, jog pavasaris, bet kuris mėnuo nesupratau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 06 sausio 2017 - 23:23