Man pirmiausia pradejo nokt Ola polka (pernai ne, nes persodinejau i didesnius vazonikus ir manaqu kad delto), o paskiau didieji is didziuju ziedu Kosmonavt volkov, Medvezja lapa, Rozovyj miod , Orlynij kliuv , ar jie ankstyvi neatkreipiau demesio, eisiu paskaitysiu. Dar is nauju Krasnaja sosulka, Marmelad zoltyj.
Mano Mazarini pasodinti 2 ir abu labai skirtingi, 1 paploksti sviesus ir medis galingas o kita nusmaileje panasiai kaip kliuvas ir medis siap sau, bet seklytes gavau mainais, tai gal buvo patekus kokia ne is ten, bet kuris tikras?
I verkimo tema.ejau parisinet,nes jau tie metaliniai smaigai per trumpi jiems.ir pyst dvi virsunes nulauziau.toro ir black ukrainos.toras dviem stiebais,ir du turiu,tai dzin.ukraina neleidzia pazastu,toks dekingas siuo atzvilgiu.ir tik vienu stiebu augo.nu uzteks paragavimui kiek uzmegsta.bet tai tik nusisypsojau is eilinio savo neveksliskumo.jei tureciau tris daigus,gal butu labai gaila.o daba du siltnamiai,pa zyznyj neesu macius tiek pomu
Prisizadejau prisigamint padazo,kad atsokt nuo visu daumantu,suslaviciu.ir manau sociai pasidarysiu.gal net ir sulciu,nes be galo jas megstu
Prisizadejau prisigamint padazo,kad atsokt nuo visu daumantu,suslaviciu.ir manau sociai pasidarysiu.gal net ir sulciu,nes be galo jas megstu
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 10, 06:12)
Pas mane jie vadinasi Auksės kekiniai



Sveikos, kadangi apie mano kekinius diskutuojat tai įsiterpsiu. Astos kekiniai yra pailgi toki kaip bulgatiški savo sultyse būdavo. Čia turbūt bus avietiniai
. Tiksliai nežinau, bet taip atrodo. Tikiuosi atvedžiau į kelią 


QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 10, 10:08)
Gonzikai, parodyk tą Vintage Wine kai sunoks

Mazarinis tai labai nemazariniškas..
O kodėl Žoltyj toks mėlynas?


QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 10, 10:08)


mizeris mizeriui- ale savas derlius yra savas. Dabar gal kibirais nėra, bet rudeniop bus, tada dejuosim- kur dėt, ką gamint- nusibodo
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 10, 11:48)


mizeris mizeriui- ale savas derlius yra savas. Dabar gal kibirais nėra, bet rudeniop bus, tada dejuosim- kur dėt, ką gamint- nusibodo
čia ,kad paskui nevarytum,kad pilna burna kemšu,o verkiu ,kad nieko neturiu

tikiuos,kad taip ir bus

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 07 10, 11:39)
Gonzikai, parodyk tą Vintage Wine kai sunoks 
Mazarinis tai labai nemazariniškas..
O kodėl Žoltyj toks mėlynas?
Muša jį kas nors ten? 

Mazarinis tai labai nemazariniškas..
O kodėl Žoltyj toks mėlynas?


ok






jis toks ir turi būt

QUOTE(girene @ 2015 07 10, 09:56)
I verkimo tema.ejau parisinet,nes jau tie metaliniai smaigai per trumpi jiems.ir pyst dvi virsunes nulauziau.t
praeita sav. per diena sugebejau taip pat dvi virsunes nulauzti, zolotaja rybka ir orange banane, kazkaip gaila paliko, nes taip normaliai nulauziau, dar butu uzmezge ne viena keke, o derlingi abu gyvates, ale jau taip gavosi. Kazkokia nesikminga man ta diena is vis buvo, dar eidama su uzpakaliu nuvilkau visa keke dryziu ir dar viena pomidoriuka nudreskiau, daugiau i siltnami tadien nebelindau, ir iki siol, suku aplink virve stiebus su baime, pirma karta man tiek nesekmiu vienu kartu.
QUOTE(Asta ir G @ 2015 07 10, 10:30)
Sveikos, kadangi apie mano kekinius diskutuojat tai įsiterpsiu. Astos kekiniai yra pailgi toki kaip bulgatiški savo sultyse būdavo. Čia turbūt bus avietiniai
. Tiksliai nežinau, bet taip atrodo. Tikiuosi atvedžiau į kelią 







QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 10, 11:48)


mizeris mizeriui- ale savas derlius yra savas. Dabar gal kibirais nėra, bet rudeniop bus, tada dejuosim- kur dėt, ką gamint- nusibodo
nu joooo, mes protingesnes


vaidastep, bandžiau Čapliną nufotografuoti



Sugrizau net paziureti, ne tokie pas mane giedoriai, be jokiu snapiuku
