Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

user posted image ačiū TULPIŲ VIJOLETAI už foto mirksiukas.gif

pagr.ligų ir medžiagų trūkumo patarimai 1-mame poste *

sena tema
Atsakyti
sveikos atvykusios į naują triobą 4u.gif
Ačiū Gonzikui 4u.gif
Atsakyti
Nudepiliavau vakar visą šiltnamį, negailestingai. Viską dariau, ko negalima daryti - vakare, po 3-6 lapus doh.gif man toks jausmas, kad per lapus vaisių neaugina g.gif

Zikas, žadėtas Babuškino vaizdas (blogai, kad nėra palyginamojo daikto kokio šalia)

user posted image

Labiausiai mano laukiamas Costoluto. Kol kas vaisių labai daug, bet kažkodėl nenori didėti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 26 birželio 2015 - 12:41
QUOTE(daimura @ 2015 06 26, 13:41)
Nudepiliavau vakar visą šiltnamį, negailestingai. Viską dariau, ko negalima daryti - vakare, po 3-6 lapus  doh.gif  man toks jausmas, kad per lapus vaisių neaugina  g.gif

O išeidama paliejai, kad pilnas komplektas būtų? biggrin.gif

Man irgi reik depiliuoti, bet pas mane dar tik po 2 kekes užmezgę, tai ne kažin ką ir galiu depiliuoti. Nebent kokius tarpinius lapus, jei, tarkim, kekės kas tris lapus, tai vieną galiu šniot taip išeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 26, 12:41)
man toks jausmas, kad per lapus vaisių neaugina  g.gif

na taip, galima sakyt, kad visai vaisių įžiūrėt neina..
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 06 26, 13:47)
Nebent kokius tarpinius lapus, jei, tarkim, kekės kas tris lapus, tai vieną galiu šniot taip išeina  g.gif

Nu,jei labai norisi,tai ko ne.Šniok .Pas man, tai tikrai džiunglės kol kas .Tikrai nieko nesimato.Bet tie lapai tookie gražūs,žali,kad gaila man juos ir šniot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 26, 12:04)
pomidoriukai tai pailgi irgi ,bat kad jis zemas visai ,lapai stori ,jau vien is jusiskio aprasymo matau ,kad tai dvi skirtingos veisles ,arba pas mane kazkokia anomalija  doh.gif
kazkam esu siuntus sekliukiu is to pacio pokelio ,tik nepamenu kam ,idomu kaip pas kitas auga  g.gif

Man smile.gif ir mano krumas toks tikras determinantas. Turiu kita banana - rusiska banan oranzevskij, tai tas visas ilgas, nugeibes.

O aladino lempu peresorta, panasu, as busiu paleidus. Pas mane irgi auga ne tas kas reikia, o seklos rinktos pacios. Iskart atsiprasau, nezinau, koki monstra i gyvenima paleidau.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 06 26, 13:19)
Man smile.gif ir mano krumas toks tikras determinantas. Turiu kita banana - rusiska banan oranzevskij, tai tas visas ilgas, nugeibes.

O aladino lempu peresorta, panasu, as busiu paleidus. Pas mane irgi auga ne tas kas reikia, o seklos rinktos pacios. Iskart atsiprasau, nezinau, koki monstra i gyvenima paleidau.

na va ,nors tiek gerai kad ne pas viena biggrin.gif cia kaip tikra lietuve lotuliukas.gif mesiu von as ta banana nu visiskas ssss doh.gif

o aladino lempa [ale] visai neblogas peresortas ,kol kas dziugina mano akis ,o skonis ar dziugins bus matyt veliau biggrin.gif ,man atrodo jau nokt pradeda
Atsakyti
vaidastep, pagal mane ten turetu but arba juodukas, arba "siukslynu milijonierius".
Atsakyti
Sveikos, esu pirmametė, neaiškus man genėjimas. Nors skaitau ir SM ir googlinau. Kuriuo laiku kekės tokios nuogos pasidaro. g.gif kaip suprasti palikti lapą po ir virš kekės, o jūsų nuotraukose kekės visai be lapų. Ar čia tik kol žydi ir užmezga tuos lapus palikt? Ir dar ką darot, jei žiedinė kekė užsiaugina viršūnę, formuoja naujus žiedynus? Leidžiat augti, nuskinat, jei taip, tai ar iš karto? Pas mane ne viena tokia jau kekė yra. Ir dar, ką daryti, kai antros ir aukščiau esančių kekių vaisiai pučiasi, o pirmosios stovi vietoj? Laukiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 06 26, 15:32)
vaidastep, pagal mane ten turetu but arba juodukas, arba "siukslynu milijonierius".

o kas cia per milijonierius? g.gif cia toks pavadinimas?
o koks juodukas? placiau ,placiau biggrin.gif
ka tik aplankiau drauge kur buvau davus super bananu seklu ,ir ka jus manot ,pas ja aukstas grazus glaustom ilgom sakom ir graziom kekem pomidoras rolleyes.gif tai vadinas ne visos seklos is to pakelio tokios kaip pas mus g.gif reikes daba prasyt kad pakrapstytu seklu ,tai jau garantuotai bus super bananas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ienor @ 2015 06 26, 15:58)
Sveikos, esu pirmametė, neaiškus man genėjimas. Nors skaitau ir SM ir googlinau. Kuriuo laiku kekės tokios nuogos pasidaro.  g.gif  kaip suprasti palikti lapą po ir virš kekės, o jūsų nuotraukose kekės visai be lapų. Ar čia tik kol žydi ir užmezga tuos lapus palikt? Ir dar ką darot, jei žiedinė kekė užsiaugina viršūnę, formuoja naujus žiedynus? Leidžiat augti, nuskinat, jei taip, tai ar iš karto? Pas mane ne viena tokia jau kekė yra. Ir  dar, ką daryti, kai antros ir aukščiau esančių kekių vaisiai pučiasi, o pirmosios stovi vietoj? Laukiu patarimų  4u.gif

Pagal taisykles reikia lapų kol mezga vaisius. Kai kekė jau susiformavusi, lapus galima šalinti. Čia teorija, o praktiškai žiūri, kad nebūtų per tanku, nes svarbiausia - geras vėdinimas.

Visas žiedinės kekės nereikalingas ataugas aš šalinu, tegul augina užmegztus pomidorus, o ne ataugas biggrin.gif

Šiais metais kažkodėl antros kekės yra žymiai gražesnės, nei pirmosios (aišku, ne visų veislių). Kaip yra, taip ir auga, nieko čia nepribursi...
Atsakyti