Labutis.Naudojom Sedalia, šis vaistas augalinės kilmės, jį parduoda vaistinėse be recepto.Nežinau, mums lyg ir padėjo, bet tuo metu, kai gėrėme sedalia, plius as tik melisos arbatą gėriau, plius valerijono daktarė patarė gerti, plius labai maistą reguliavau, tai gal viskas kartu sudėjus ir padėjo.
mums siek padejo-neurologe mums ji leido gert nuo 10 men.
QUOTE(Kenguryte @ 2006 11 29, 13:37)
Labutis.Naudojom Sedalia, šis vaistas augalinės kilmės, jį parduoda vaistinėse be recepto.Nežinau, mums lyg ir padėjo, bet tuo metu, kai gėrėme sedalia, plius as tik melisos arbatą gėriau, plius valerijono daktarė patarė gerti, plius labai maistą reguliavau, tai gal viskas kartu sudėjus ir padėjo.
Ties, jei vaikui dygsta dantukai ar kažkas panašiai, tai jokia Sedalia nepadės.Gali pamėginti, tik būtinai perskaityk informacinį lapėlį, prieš vartodama.Sėkmės
Ties, jei vaikui dygsta dantukai ar kažkas panašiai, tai jokia Sedalia nepadės.Gali pamėginti, tik būtinai perskaityk informacinį lapėlį, prieš vartodama.Sėkmės
QUOTE(donatex @ 2009 06 17, 21:00)
mintys vienodos
Mes gereme kai buvome visai mazi ir si sirupa, o kai paaugome ir tabletes ciulpeme. Labiausiai padejo, kai musu mazasis pradejo eiti i darzeli, buvo labai sunkus periodas ir man, ir mano maziui...
Mano vaikas nenori gerti to sirupo
Gal galima supilti į mažą kiekį sulčių, jogurto ar kompota? Sugeri 10 dienų, o paskui kiek pertrauką daryti? Mums daktarė paskyrė arba ryte arba vakare, žodžiu tik puse porcijos, tai gal galima tada 20 dienų gerti?
QUOTE(mamymamy @ 2006 07 14, 15:05)
Sveikos mamos,
mano 13 mėn. sūnus visai nebemoka ramiai miegoti naktį ir mane tuo pačiu labai vargina. Neaišku, ar dėl dantų krūminių dygimo ar kažkokių emocijų, patiriamų dieną.
Gydytoja liepė pamėginti duoti Sedalia sirupą nuo miego sutrikimo, tačiau aš prisibijau raminančių vaistų, bet ir vaiko gaila tuo pačiu. Tai kažkoks naujas produktas. Ar teko jūsų vaikui vartoti tokią priemonę ir ar gerai toleravo?? Būsiu dėkinga už info.
mano 13 mėn. sūnus visai nebemoka ramiai miegoti naktį ir mane tuo pačiu labai vargina. Neaišku, ar dėl dantų krūminių dygimo ar kažkokių emocijų, patiriamų dieną.
Gydytoja liepė pamėginti duoti Sedalia sirupą nuo miego sutrikimo, tačiau aš prisibijau raminančių vaistų, bet ir vaiko gaila tuo pačiu. Tai kažkoks naujas produktas. Ar teko jūsų vaikui vartoti tokią priemonę ir ar gerai toleravo?? Būsiu dėkinga už info.
mums jis nieko nepadejo
Mano sūnučiui jis nieko nepadėjo, bet dabar galvoju vėl po kokiu metų pertaukos pabandyt, nes labai prastai miega kažko
mes gerem SEDALIA ,tai mums labai padejo, 1men mazylis miegodavo nuo 23h iki 7h ir labai ramiai,nes pries tai budinedavo daug kartu ir ne del to, kad alkanas budavo..
nepadedavo nei kiek
mums nieko nepadejo, gerem visa menesi, nieko. Pati pradejo geriua miegoti veliau. o dabr be soskes mes tai isvis neblogai miegam ;D