Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

paskutinė Vertbaudet patirtis:
suvedinėjant adresą ir pasirinkus LITHUANIA - puslapis aptemo ir ėmė nerviškai mirksėti lotuliukas.gif Matyt jiems ten nuo mūsų šiandien jau žaliuoja biggrin.gif

O dieną apsipirkau šiaip ne taip, adresą gal 5 kartus bandžiau įvesti kol galų gale praėjo. Dar niekados neteko taip sunkiai pirkti doh.gif Bugovas tas jų puslapis, be to dar vienu metu dabar šmėstelėjo užrašas "Page under maintenance, but you still can make order' ar kažkas panašaus. Spėju iš čia ir techniniai trukdžiai
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 01, 23:45)
Net nebuvau prisiregistravusi, nes pries prasant koda patikrinau, ta parase, kad mano emailas jiems nezinomas, kai bandziau priminti slaptazodi
Papildyta:

Na va iki cia buna gerai, ka toliau daret? user posted image

spauskit order now, tada ka atidarys?
Atsakyti
nu pagaliau , pavvyko doh.gif

pašto kodą vedžiau LT-xxxxx

telefono numerį 8686xxxxx

svarbu niekur nestabtelėti, suvedinėti iš eilės, nes jei pvz parašysi LT- ir nueisi į kitą laukelį, ar į kitą puslapį pasitikslinti kodo ar dar ko nors, viskas, jis ten įsirašo kažkaip kad blogai suvedei ir nesvarbu kad pataisai - nebepraleidžia . Žiaurus puslapis unsure.gif

p.s. naršyklė pas mane Mozilla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 01 liepos 2015 - 22:55

Sveiki, noriu pakvietimo i vetbaudet kamile.zubaite@mail.ru
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 01, 23:53)
spauskit order now, tada ka atidarys?

Paspaudus order now, permeta i puslapi, kur gali arba prisiloginti arba nauja accounta susikurti, ir tik jeigu prisijungiu naujas, nuolaida netaikoma.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 02, 00:09)
Paspaudus order now, permeta i puslapi, kur gali arba prisiloginti arba nauja accounta susikurti, ir tik jeigu prisijungiu naujas, nuolaida netaikoma.

itariu, kad jus uzblokavo... man taip buvo, tik as spejau apsipirkt, nors nieks nieko man neissiunte... bet veliau nebeileido...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele12 @ 2015 07 02, 00:02)
Sveiki, noriu pakvietimo i vetbaudet   kamile.zubaite@mail.ru
Aciu  4u.gif

Jau
P.S. man padaugėjo draugų skaičius, kuriuos galiu pakviesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 01 liepos 2015 - 23:13
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 01, 23:01)
Na man lyg su adresu viskas gerai, bet permeta i prisijungimo langa, o suvedus emaila ir slaptazodi, jau nerodo nuolaidos. Tada bandau ivesti ta koda, tada atsiranda toks irasas "Le code avantage est réservé, veuillez le modifier pour poursuivre votre commande.X " Ka tai galetu reiksti, gal kas zinot. Isbandziau viska 3-juose narsyklese, visur tas pats. doh.gif

man tas pats siuo metu doh.gif

QUOTE(Loram @ 2015 07 01, 23:37)
čia prancūzija, t.y. ES, jokių muitų/pvm mokėti nereiks

aciu 4u.gif

QUOTE(Loram @ 2015 07 02, 00:12)
Jau
P.S. man padaugėjo draugų skaičius, kuriuos galiu pakviesti  lotuliukas.gif

jei dar galima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajociuke: 01 liepos 2015 - 23:21
irgi turiu pakvietimu i verbaudet, jei kam reikia rasykite 4u.gif
Atsakyti
Kam reikia pakvietimo vertbaudet.com galite i az rasyti savo emailus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas:-) Papirkau ir as is Vertbaudet.Turiu ir pakvietimų.:-) Jei nusiunčiu kam nors pakvietimą, tai man būna kokia nauda ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Renku Twinings užsakymą 4u.gif Turiu papildomą 20% nuolaidą. Rekomenduoju stiklinį indą su arbata thumbup.gif

Dar renku Boots Yra papildoma 10% nuolaida.

Abi parduotuves užsakinėsiu per UK adresą

Kaunas

Užsakymai į xsimpax@gmail.com
Atsakyti