Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos Nr.53

QUOTE(S.B.M @ 2015 09 29, 12:26)
Tai prašom pačiai pasireikšt bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o mes jumi sėdimąją pataruosim bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 09 29, 11:29)
Tai, kad turiu viena ir man gerai. Argi man dabar ieskot meiluzio vien tam, kad SM butu ka tarkuoti.  biggrin.gif

ale jei vieną turint gerai, tai du turint dvigubai gerai bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 29, 11:40)
ale jei vieną turint gerai, tai du turint dvigubai gerai bus tongue.gif

Ne visiems jusiske logika tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 29, 11:39)
mes irgi pazystami jau 4 metai,tiesiog tuo metu kai jis manes sieke as pasirinkau vyra,o dabar netycia susitikus mieste ''trenke zaibas'',nepuolem i lova akis isverte,bendraujam susitinkam,bet natyraliai matau,kad artejam prie sekso ir ner cia ko slept,nors man ne tiek jo truksta kiek to bendravimo apie nieka smile.gif aisku neneigiu,kad jis manes netraukia

QUOTE(makee @ 2015 09 29, 12:21)
o kam reikalinga pagunda kuris uzdirba minimuma,skaiciuoja euriukus ant geliu ar kavos,jau nekalbu apie viesbucius butu nuoma ar dar kazka,o ant pirmo golfo galines sedynes,seksui laikai jau praeja.Verslininkas+vyresnis idealus derinys pagundai...

Turbūt, nebūtų tas žaibas trenkęs, jeigu tas vyras būtų santechnikas ar koks grūščikas, ane rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 09 29, 11:45)
Ne visiems jusiske logika tinka  4u.gif

ne logika, o humoras mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksčiau temoje vargšai buvo Maximos darbuotojai, dabar santechnikai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 29, 12:47)
Anksčiau temoje vargšai buvo Maximos darbuotojai, dabar santechnikai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi paminėjo kažkas santechniką, nu tongue.gif Gerai, imkim pavyzduką, kad gaunantis 300 eurų algos per mėnesį, kažin, būtų žaibas trenkęs, kad net pačiai numerį susirasti ir rašyt jam ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2015 09 29, 12:45)
Turbūt, nebūtų tas žaibas trenkęs, jeigu tas vyras būtų santechnikas ar koks grūščikas, ane rolleyes.gif  ?

ane wink.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 29, 12:52)

Hm, bet tuomet išeina, jog gundo ne žmogus, o pagunda tampa piniginės storis.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2015 09 29, 11:45)
Turbūt, nebūtų tas žaibas trenkęs, jeigu tas vyras būtų santechnikas ar koks grūščikas, ane rolleyes.gif  ?

pamiršot benamį paminėt bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2015 09 29, 12:58)
Hm, bet tuomet išeina, jog gundo ne žmogus, o pagunda tampa piniginės storis.

gundo tai,kad pagunda gali sugundyt gelem,dovanom ir geru laiko praleidimu.Mane tiesiog tokie vyrai zavi,kurie dirba uzdirba ir sugeba uzsidirbt smile.gif pasitikintys savimi ir t.toliau man tai labai seksualu ir ner cia ko slept...
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 29, 13:05)
gundo tai,kad pagunda gali sugundyt gelem,dovanom ir geru laiko praleidimu.Mane tiesiog tokie vyrai zavi,kurie dirba uzdirba ir sugeba uzsidirbt smile.gif pasitikintys savimi ir t.toliau man tai labai seksualu ir ner cia ko slept...

O taip, aš suprantu. Tavo kūną tas vyras nusipirks.
Atsakyti