Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Labukas, jau iš miego bundame? Ne gėlės, ne schmoll.gif , gėlininkės bigsmile.gif
Šiemet pas mane ši neišgyveno verysad.gif Ir pati pačiausia doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 vasario 2016 - 14:35
QUOTE(Para @ 2016 02 10, 15:34)
Labukas, jau iš miego bundame? Ne gėlės, ne  schmoll.gif , gėlininkės  bigsmile.gif
Šiemet pas mane ši  neišgyveno  verysad.gif Ir pati pačiausia  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jau pabudom tongue.gif Bet kaip gaila. Pas mane gyva tokia (St.Lawrence ar ne?). Jei l. reikės, galėsiu daigiuką atgnybt
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 02 10, 17:44)
Jau pabudom  tongue.gif Bet kaip gaila. Pas mane gyva tokia (St.Lawrence ar ne?). Jei l. reikės, galėsiu daigiuką atgnybt

Ačiukas, jeigu nemaišau, tai Gwen Lewington g.gif . Morkinio atspalvio žiedai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 vasario 2016 - 15:51
QUOTE(Para @ 2016 02 10, 15:50)
Ačiukas, jeigu nemaišau, tai Gwen Lewington  g.gif . Morkinio atspalvio žiedai

jei Gwen Lewington tai ir pas mane nusimirojo verysad.gif o pati pačiausia buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2016 02 10, 18:03)
jei Gwen Lewington tai ir pas mane nusimirojo  verysad.gif o pati pačiausia buvo  wub.gif

cry.gif

Skelbsim paiešką unsure.gif . Pernai nusibaigė rožiažiedė Rod Rosecrop, bet dėl tos dar išgyvenau ax.gif Šiemet (tiksliau dar rudenį) Gwen..., žiauriai tos gaila, bet matyt žinau kur šuo pakastas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniškės veislinukės visos sėkmingai peržiemojo Gwen Lewington irgi. Visos nugenėtos laukia ilgesnių dienų, o aš savaime suprantama lauksiu žiedų. Nes šiemet jau antrametės tai turėtų normaliai žydėti.
O saviškių laukinukių niekaip neprisiruošiu parnešti iš rūsio doh.gif pernai sausio pabaigoje parsitempiau. O šiemet darbais apsikrovusi ir vis atidėlioju. Vargšės nelaistytos, gal jau ir numirė g.gif
Atsakyti
Kaip tik norėjau klausti, ar dar ne laikas pradėti budinti rūsyje žiemojusias.
Vidam, susiradau Jūsų rudeninį paaiškinimą apie budinimą vasario mėn. Dar patikslinu klausimą - ar iškart nešate į šilumą ir tą pačią dieną persodinate? Ar dar kokią tarpinę stotelę turite? Aš pavyzdžiui, turiu verandą - vėsią ir su langu. Gal geriau ten būtų, negu iškart šiltas kambarys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 11 vasario 2016 - 16:27
Aš nešu tiesiai namo. Nes gyvenu daugiabutyje, tai neturiu net balkono ir neturiu gerų žiemojimo sąlygų. Buvau nuėjusi pažiūrėti saviškių, vaizdelis kaip kasmet. Kadangi mano nenukarpytos, tai iš kart rūsyje nugeniu, ištraukiu iš vazonų ir nešu į butą. Senos žemės lieka, išsiima su plikomis šaknimis. Pasodinu į naują substratą, palieju ir dar kartą tvarkingai apgeniu atsižvelgdama į miegančių akučių skaičių ir padėtį. Nes rūsyje bet kaip trumpinu, tik tam, kad nereikėtų šiukšlių nešti į namus. Eisiu parsinešti po sekmadienio, tai galėsiu pafotografuoti kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Dabar galiu įdėti senesnes nuotraukas parodyti kiek aš nukarpau ir kaip atželia. Aišku visos darom skirtingai. Nesakau kad taip reikia daryti, bet jei domitės mano auginimu, tai prašom mirksiukas.gif

Parneštos, nugenėtos, pasodintos ir jau pradėjusios atželti. Kambaryje pradeda sprogti labai greitai. Šiemet užfiksuosiu.
Čia vasario 15 dieną
user posted image

Čia kovo 18 dieną
user posted imageuser posted image

Balandžio 12 dieną

user posted image

Vargas su jomis, kai nėra vietos. Apsikraunu iki ausų doh.gif Vienos ant palangės, kitos ant stalo, komodos. Keičiu vietomis, kad visos pabūtų ant palangės, neišstybtų ant stalo doh.gif Atsibosta ta betvarkė... kai išgrūdu į lauką atsipučiu iki rudens. Vis mažinu, bet stebuklingai jų nemažėja, o daugėja lotuliukas.gif

Atsakyti
O as kaip tik bijau nukirpti daug, o tie seni sumedeje stiebai tokie negrazus...
Atsakyti
Jei nori kad nebūtų tų storų stiebų, reikia atsinaujinti. Kai man pasidaro labai negražios , išretėja, aš metu lauk, užsiauginu naujų. O jei senų negenėsi , tai bus negražūs krumeliai su ilgom šakom, o dabar atželia nauji krūmukai gražūs, o tų senų šakų nesimato.
Visada nugeniu negailėdama ir visada užauga gražūs dideli krūmai pilni žiedų.

Va kaip pernai žydėjo, tos nugenėtos. Pirmametės pas mane tokios neužauga didelės, kaip senės.

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 02 11, 21:09)
Jei nori kad nebūtų tų storų stiebų, reikia atsinaujinti. Kai man pasidaro labai negražios , išretėja, aš metu lauk, užsiauginu naujų. O jei senų negenėsi , tai bus negražūs krumeliai su ilgom šakom, o dabar atželia nauji krūmukai gražūs, o tų senų šakų nesimato.
Visada nugeniu negailėdama ir visada užauga gražūs dideli krūmai pilni žiedų.

Ačiū, Vidam 4u.gif Nuėjus negailestingai nurėžiau saviškes.
Atsakyti