Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 05 30, 22:52)
Vis dėlto iš daigų pelargonijų nebeatgaivinau, išgyveno tik viena, tad nusipirkau jau paūgėjusių. Tačiau kaip tik jas parsinešu, taip man žiedai ima vysti, tarkim ant vieno žiedkočio vieni gražūs, kiti nuvysta. Kodėl taip vyksta?  ax.gif

Gal perlaistote ir įsimeta puvinys? O gal tiesiog vienas žiedas peržydi, kiti skleidžiasi. Nieko nėra amžino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 05 30, 21:01)
Gal perlaistote ir įsimeta puvinys? O gal tiesiog vienas žiedas peržydi, kiti skleidžiasi. Nieko nėra amžino  mirksiukas.gif

Perlaistyt neperlaistau, kaip tik sausiau laikau smile.gif aš irgi pamąsčiau kad gal nužydi, dėl to ir nuvysta smile.gif (blondiniškai nuskambėjo biggrin.gif )
tik tiek kad pas kitų atrodo tolygiai žydi, nebūna ant vieno žiedkočio pusė nuvytusių, todėl ir susimąsčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 05 31, 08:54)
Perlaistyt neperlaistau, kaip tik sausiau laikau smile.gif aš irgi pamąsčiau kad gal nužydi, dėl to ir nuvysta smile.gif (blondiniškai nuskambėjo biggrin.gif )
tik tiek kad pas kitų atrodo tolygiai žydi, nebūna ant vieno žiedkočio pusė nuvytusių, todėl ir susimąsčiau smile.gif

Kai pradeda nužydėti žiedeliai tame "skėtyje" aš tuos džiuvėsius 'išpešioju' palieku tik sveikus žiedelius.
Atsakyti
sveikos

norėjau paklausti auginu palergonijas lauke ir kai kurie pumpurėliai nukrenta dar net neprasiskleidę. Pasidaro tokie kaip tušti ir nukrenta. Kodėl taip yra ? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti kas gali būti su pernykščiomis pelargonijomis. g.gif Pavyko jas kelias per žiemą išsaugoti, bet kažkodėl šiemet žiedų nekrauna. Lapai gražūs,dideli, bet žiedo nei vieno verysad.gif
Trąšom kompleksinėm patręštos. Skaičiau, kad trąšos skatina augimą, žiedynų fomavimą, žydėjimą. Prieš tai galvojau, kad gal ne tokiom trąšom patręšiau
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2016 06 05, 12:33)
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti kas gali būti su pernykščiomis pelargonijomis.  g.gif Pavyko jas kelias per žiemą išsaugoti, bet kažkodėl šiemet žiedų nekrauna. Lapai gražūs,dideli, bet žiedo nei vieno verysad.gif
Trąšom kompleksinėm patręštos. Skaičiau, kad trąšos skatina augimą, žiedynų fomavimą,  žydėjimą. Prieš tai galvojau, kad gal ne tokiom trąšom patręšiau

Pas mane irgi buvo "išėjus į lapus", o nesenai kaip pradėjo krauti pumpurus bigsmile.gif Manau ir pas jus greitai pasimatys
Atsakyti
Sakykite, ar pelargonijoms kenkia voratinkline erkute? Kaip patartumet ja atsikratyti?
Atsakyti
Sakykit, o jus visada sodinat tik po viena daigelį į vazona? Jei pasodinciau kokius 3, tai kaip rudenį daryt, vėl išskirstyti?
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2016 06 09, 19:07)
Sakykit, o jus visada sodinat tik po viena daigelį į vazona? Jei pasodinciau kokius 3, tai kaip rudenį daryt, vėl išskirstyti?

žiūrint kokio dydžio vazonas,pas mane kai kuriuose ir po 4vnt yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2016 06 09, 19:45)
žiūrint kokio dydžio vazonas,pas mane kai kuriuose ir po 4vnt yra  mirksiukas.gif

O kaip žiemai jas paruosiat? Isskirstot? Ar kartu taip ir paliekat?
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2016 06 09, 20:11)
O kaip žiemai jas paruosiat? Isskirstot? Ar kartu taip ir paliekat?

aš turiu kur laikyti,tai visos su vazonais ir žiemoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginutes patarkit ka daryti: roziaziedes susodintos i viena didziuli vazona, uzaugo stiebai beveik iki juosmens, o ziedo - anei vieno sad.gif
Atsakyti