Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Portretukas :mirksiukas:

DSCF9874-vi.jpg

Atsakyti
Gal kas auginate Rosebud Supreme? Pas mane jau antri metai nežydi ji...keras didelis, gražus, o žiedų nekrauna visai...kažkokia anomalija blink.gif Ar dar laukti, ar atsisakyti jos?
Atsakyti

DSCF0102-vi.jpg

DSCF0094-vi.jpg

DSCF0092-vi.jpg

DSCF0108-vi.jpg

Atsakyti
Ar jau genėsim savo žaliuojančias pelargonijas? Maža dalelė.įsitaisiusi ant palangės,jau tinkamos,kitos vargsta šaltai.
Atsakyti

Mano kelios balkone ne tik žaliuoja, bet ir žydi dar nuo rudens :oh: Be to "pareina pliusas", šviesos daug nebus - tegul dar "marinuojasi"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 23 sausio 2018 - 22:08
Sveikos, pelargonijų mylėtojos. Ar dar nebudinat savo gražuolių? Man jau norėtųsi persodinti, bet ar užteks joms sviesos augti? Nepalieka žiema dar mūsų... ax.gif Maniškes, kurios žiemojo vėsiam koridoriuke, užpuolė amarai...nežinau, kaip dabar reikės jų atsikratyti...Galėčiau nupurkšt, bet taip šalta-kaip išvėdint viską...
Atsakyti
Ir mano amaruotos.Nupurškiau feyri panaudodama.Nors nusiplaus dalis amarų vis geriau.Budinti reikia,verta jau vasarį tai atlikti.Bet ir aš nenorėjau atsinešti užkrato,tai susivelinom labai unsure.gif
Atsakyti

Sveiki,perskaičiau temos pradžioje patarimus apie pelargonijų auginimą..šiemet prisisejau pirmą kartą...daug kur parašyta,kad jas reikia skabytį,kad būtų didžiulis krūmas,bet nerandu info kaip ir kiek? O gal visgi nereikia? 

Atsakyti

Tikrai ne pirma pelargonija auginu, bet sita tikra keistuole: ziedyne uzauga lyg naujas augaliukas>

[attachment=256924:IMG_20181002_175731.jpg]

bandziau atsargiai nuskynusi sodinti i zeme, bandziau merkti i vandeni ir laukti saknyciu - nieko nesigavo :(  Betgi labai nesinori "zudyti" uzsimezgusiu nauju pelargonyciu: patarkite ka nors ismintingo :)

Atsakyti
Rudenį sunkiai prigyja,vel bandyk pavasarį,į žemę,pabandyk kas savaitę,gal ir nuo menulio truputį priklauso,gal ši sunkiau dauginasi,kiek miglotai prisimenu,gana lepi..Jei rašai,''atsargiai nuskynusi'' ta igal nemoki paruošti sodinimo šakutes?
Atsakyti
Ir aš tokią turėjau... nesidaugina ji taip...matyt, tokia čia žiedo forma... ax.gif
Atsakyti
Su artėjančiu pavasariu, pelargonijų mylėtojos 4u.gif Kaip augaliukai peržiemojo? Gal jau budinat gražuoles? Maniškės vargsta sugrūstos ant palangių...žaliuoja, bet jau norisi atlikti formavimą ir persodinti...bet ar ne per anksti? Kur galima dar bendraminčių surasti? rolleyes.gif
Atsakyti