Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Maniškis tai tas kapsules braškines puikiai įveikė biggrin.gif ir žiauriai skanu jam nors yra žiauriai išrankus maistui ir bet kam ką deda į burną biggrin.gif

Bet dabar žiūriu... o koks skirtumas gaunasi tarp UK ir US kainų jei imti tas braškines kapsules g.gif kiek žiūriu tai ne itin koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 12, 09:32)
Maniškis tai tas kapsules braškines puikiai įveikė  biggrin.gif ir žiauriai skanu jam nors yra žiauriai išrankus maistui ir bet kam ką deda į burną  biggrin.gif

Bet dabar žiūriu... o koks skirtumas gaunasi tarp UK ir US kainų jei imti tas braškines kapsules  g.gif kiek žiūriu tai ne itin koks  g.gif

UK buna geros akcijos. Siuo metu nera tik.
Visad perkam, kai jos buna, plius papildomas kodas. Realiai tie braskiniai 180 kapsuliu iseidavo ~60 Lt. Pirkau paskutini karta pries naujuosius metus. Bet cia perkam per uk be tarpininkavimo, tik kainuoja atvezimas is UK. Tai isejo viso ~60 Lt. Lyg budavo 3 uz 2 kaina, plius kodukas 10 ar 15%
Daznos tos akcijos pas juos.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 07 12, 05:37)
UK buna geros akcijos. Siuo metu nera tik.
Visad perkam, kai jos buna, plius papildomas kodas. Realiai tie braskiniai 180 kapsuliu iseidavo ~60 Lt. Pirkau paskutini karta pries naujuosius metus. Bet cia perkam per uk be tarpininkavimo, tik kainuoja atvezimas is UK. Tai isejo viso ~60 Lt. Lyg budavo 3 uz 2 kaina, plius kodukas 10 ar 15%
Daznos tos akcijos pas juos.

mums irgi vežė V brolis iš UK. Iš vis nekainavo blush2.gif bet db nežinau ar pavyks, tai ir mąstau g.gif yra tame boots 3 už 2 kainą ir nėra to papildomo kodo, tai nėra didelio skirtumo tarp uk ir us kiek suskaičiuoju g.gif kursas svaro nemenkas, o jei dar siuntimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 12, 09:41)
mums irgi vežė V brolis iš UK. Iš vis nekainavo  blush2.gif bet db nežinau ar pavyks, tai ir mąstau  g.gif yra tame boots 3 už 2 kainą ir nėra to papildomo kodo, tai nėra didelio skirtumo tarp uk ir us kiek suskaičiuoju  g.gif kursas svaro nemenkas, o jei dar siuntimas  doh.gif

panos kooperuojasi temoj be tarpininkiu. Manau, kad pigiau gaunasi. Nera brangus tas siuntimas is UK.
Galima net toj temoj uzklaust, daznai turi kazkas parduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 07 12, 05:59)
panos kooperuojasi temoj be tarpininkiu. Manau, kad pigiau gaunasi. Nera brangus tas siuntimas is UK.
Galima net toj temoj uzklaust, daznai turi kazkas parduot  smile.gif

aš kai žalia tam darže, tai nieko nežinau blush2.gif
Atsakyti
Sau pabandysiu dabar situos. Atsiunciau vakar Jums uzsakyma smile.gif
http://www.luckyvita...s#suggested-use

Pagal sudedamasias dalis, manau, kad turetu but neblogas dalykas. Visi tie grybai super stiprina organizma, plius yra kitu geru dalyku. Bandysiu. Reikia atsistatyt.
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 12, 10:01)
aš kai žalia tam darže, tai nieko nežinau  blush2.gif

tiesiog toj temoj uzklausk, gal kas is vilnieciu turi parduot, jei dabar reikia smile.gif
Kaunas tikrai nesenai rinko uzsakyma, tai turbut buvo akcija.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 07 12, 06:03)
Sau pabandysiu dabar situos. Atsiunciau vakar Jums uzsakyma  smile.gif
http://www.luckyvita...s#suggested-use

Pagal sudedamasias dalis, manau, kad turetu but neblogas dalykas. Visi tie grybai super stiprina organizma, plius yra kitu geru dalyku. Bandysiu. Reikia atsistatyt.
Papildyta:

tiesiog toj temoj uzklausk, gal kas is vilnieciu turi parduot, jei dabar reikia smile.gif
Kaunas tikrai nesenai rinko uzsakyma, tai turbut buvo akcija.

nu aš su dar -15 proc skaičiuoju be jokių siuntimų, tai man 60 lt niekaip nesigauna schmoll.gif min 70 lt arba 20 e. Jaučiu kursas ir svaro/euro atžvilgiu pakilęs gerokai kaip ir dol bei euro.
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 12, 10:09)
nu aš su dar -15 proc skaičiuoju be jokių siuntimų, tai man 60 lt niekaip nesigauna  schmoll.gif min 70 lt arba 20 e. Jaučiu kursas ir svaro/euro atžvilgiu pakilęs gerokai kaip ir dol bei euro.

man is USA vistiek brangiau gaunasi.
Uzklausiau panu temoj gal kas nesenai gave ir parasys kiek isejo.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 07 12, 06:17)
man is USA vistiek brangiau gaunasi.
Uzklausiau panu temoj gal kas nesenai gave ir parasys kiek isejo.

aga, įdomu pasidarė biggrin.gif

Nesakau, kad pigiau. Bet vat ten žiūriu irgi pabrango g.gif pernai vasarą atvežė V brolis, tai kai paprašiau skaičiavau preliminariai kiek gautųsi, tai +-55 lt buvo. Bet neimė pinigų, tai ir neklausiau kiek išėjo (ne internetu pirko). O dabar žiūriu, kad jei pvz dabar pirkt (be nuolaidos papildomos) tai po 22 e išeina be jokių siuntimų g.gif
Atsakyti
Merginos!
- Kur perkate telefonų aksesuarus?
Reikia / ieškau dėkliuko telefonui [LG Spirit].
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 12, 07:20)
Merginos!
- Kur perkate telefonų aksesuarus?
Reikia / ieškau dėkliuko telefonui [LG Spirit].

aš samsungams savo amazonej pirkau. Ten visiems rast galima. Ir atsiliepimus skaityt reik. Pirmą syk atsisiunčiau vieną dėkliuką ir greit susidėvėjo. Dabar pasigavau odinį ir liuks viskas. Tik pirkt ne pigiausius reik blush2.gif
Atsakyti

Labas mergaites,labai laukiu prisijungianciu

jcrew-40-60%off

jcrewfactory-50%off clearence

sephora

macys

lastacall

polo-30%off

drugstore

forever21

zulyli

saksoff5th