Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 09, 17:24)
nu prasideda ir mano kryziaus keliai su vertbaudet biggrin.gif

pirma karta apsipirkau sklandziai, issiunciau pora pakvietimu, gavau dar viena koduka, sudedu krepseli, aktyvuoti langeliai tik Order now ir ten kur koda rasyti, ivedu koduka, nukrenta 15eu, shipuko lyg nerodo. Spausti belieka tik Order now, nes daugiau nieko near, tada ismeta I pradini krepseli be nuolaidos g.gif . Ka daryt? Heeeelp

IR dar, jei daryciau uzsakyma kitu vardu, kitas pastas, kita kortele, ar galeciau registruotis tuo paciu adresu?

Oi ne, tik ne tuo pačiu adresu schmoll.gif , kortelė ta pati dar praeitų. Kaimynės adresą rašykit.
Kas nuosavuose namuose gyvena, tai galima rašyt pvz. 20-1, 20-2, ale su butais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 09, 18:35)
Oi ne, tik ne tuo pačiu adresu  schmoll.gif , kortelė ta pati dar praeitų. Kaimynės adresą rašykit.
Kas nuosavuose namuose gyvena, tai galima rašyt pvz. 20-1, 20-2, ale su butais biggrin.gif

Aisku biggrin.gif . o tai is pirmo account as jau negaliu pirkt su nuolaida ir nauju koduku?

Beje telefono nr bent jau ta pati galiu rasyt biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 09, 17:42)
Aisku biggrin.gif . o tai is pirmo account as jau negaliu pirkt su nuolaida ir nauju koduku?

Beje telefono nr bent jau ta pati galiu rasyt biggrin.gif ?

Tai galit iš pirmojo accounto pirkt su kitu kodukais ir tais pačiais duomenim, čia gi viskas legalu biggrin.gif, aš taip apsipirkau antrą k., ryt gausiu siuntą.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 09, 18:49)
Tai galit iš pirmojo accounto pirkt su kitu kodukais ir tais pačiais duomenim, čia gi viskas legalu biggrin.gif, aš taip apsipirkau antrą k., ryt gausiu siuntą.

sivedu koduka, duoda nuolaida, spaudziu Order now, nuolaida dingsta. bandziau eit link mokejimo be nuolaidos, tai kai spaudziu Order now raso
Votre panier contient au moins un article épuisé.
Pour poursuivre votre commande, veuillez supprimer le ou les articles
dont la référence est : 1957810

ka tai reiskia? verysad.gif
Atsakyti
Gal kas vertbaudet pakvietimu galetu pasidalint? blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmonyte: 09 liepos 2015 - 18:22
QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 09, 17:58)
sivedu koduka, duoda nuolaida, spaudziu Order now, nuolaida dingsta. bandziau eit link mokejimo be nuolaidos, tai kai spaudziu Order now raso
Votre panier contient au moins un article épuisé.
Pour poursuivre votre commande, veuillez supprimer le ou les articles
dont la référence est : 1957810

Nu aš prancūzų nei bum bum, bet kiek man vertėjas išverčia, tai suprantu, kd neliko prekyboj kažkurios jūsų prekės ir turite ją išimti iš krepšelio, kitaip neleis pabaigti užsakymo.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 09, 18:58)

Angliska psl versija pakeiskit, bus aiskiau 4u.gif

___

O kur naujus kodukus gaut??? Cia jau kazkas kito, ne pakvietimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 liepos 2015 - 18:06
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 09, 18:05)
O kur naujus kodukus gaut??? Cia jau kazkas kito, ne pakvietimas? g.gif

Aš ir nelabai supratau...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 09, 18:08)
Aš ir nelabai supratau...

Kai jusu pakviestieji nusiperka, atsiuncia jums naujus kodukus. As jau 5 gavau, siandien sekmingai jau trecia karta apsiprekinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 09, 18:24)
nu prasideda ir mano kryziaus keliai su vertbaudet biggrin.gif

pirma karta apsipirkau sklandziai, issiunciau pora pakvietimu, gavau dar viena koduka, sudedu krepseli, aktyvuoti langeliai tik Order now ir ten kur koda rasyti, ivedu koduka, nukrenta 15eu, shipuko lyg nerodo. Spausti belieka tik Order now, nes daugiau nieko near, tada ismeta I pradini krepseli be nuolaidos g.gif . Ka daryt? Heeeelp

IR dar, jei daryciau uzsakyma kitu vardu, kitas pastas, kita kortele, ar galeciau registruotis tuo paciu adresu?

ne, adresas ir vardas, telefonas turi buti kiti. Kortele moketi galit ta pacia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 09, 18:13)
Kai jusu pakviestieji nusiperka, atsiuncia jums naujus kodukus. As jau 5 gavau, siandien sekmingai jau trecia karta apsiprekinau.  biggrin.gif

Tai šitą žinau, aš jau su tais kodais apsipirkau. Bet negirdėjau, kad kažkas dalintųsi tais kodais g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 09, 18:15)
Tai šitą žinau, aš jau su tais kodais apsipirkau. Bet negirdėjau, kad kažkas dalintųsi tais kodais  g.gif

Dalintis turbut nepavyks. biggrin.gif
Atsakyti