Aš nedaryčiau veidrodžio ir nedėčiau stiklinių lentynų
Tik dar paklausiu - ką jūs planuojat tose lentynose lakyti? Stiklinius indus, kaip įdėtoje nuotraukoje?
Aš išsigryničiau, ką laikysiu jeigu tokius stikliuniu sdaikčiukus, kaip jūsų įdėtame pavyzdyje, tai tiktų ir stiklas (mano nuomone). Klausiams, tik ar tinka tokie daiktai praktiškai koridoriuje
O apšvietimą galvojate?
Sunku atsakyti, kai nežinai, nei kokio dydžio ta svetainė, nei kokie baldai stovės, nei koks stilius bus.
Tapetai patys iš savęs man visai nieko, bet juos dar ir priderinti reikia, ne kiekvienoj aplinkoj jie tiktų.
Vat tas ir yra su tais patarimais, kad klausia apie kazka labai konkreciai, bet be konteksto. Daiktas gali buti ir labai grazus pats savime, bet absoliuciai nederantis prie visumos ir tik ja darkantis, todel neikes tam atvejui, o gali buti toks visai siaip sau, niekuo neipatingas, bet tuo ir geras, jei jo nereikia akcentuoti. Jau cia, aisku, apie tai kalbejom, bet kad vis kazkas klausia, o atsakyt kaip ir ner kaip. Atrodo, kad ignoruojam, bet is tiesu, tam, kad atsakyti, reikia vel klausineti, na ir...