Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Carpe diem, rėžk, matau, kad esi 4u.gif

šiap tai laukiu visų nuomonių 4u.gif man pačiai atrodo, kad nebetinka veidrodinė niša, bet sakau, na gal tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 31 liepos 2015 - 08:03
QUOTE(dives @ 2015 07 31, 09:01)
Carpe diem, rėžk, matau, kad esi 4u.gif 

Aš nedaryčiau veidrodžio ir nedėčiau stiklinių lentynų 4u.gif
Tik dar paklausiu - ką jūs planuojat tose lentynose lakyti? Stiklinius indus, kaip įdėtoje nuotraukoje?
Atsakyti
ačiū, kažkokius suvenyrus, vaza, jei stiklo nebus-tada reikės knygomis pildyt
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 07 31, 09:26)
ačiū, kažkokius suvenyrus, vaza, jei stiklo nebus-tada reikės knygomis pildyt

Aš išsigryničiau, ką laikysiu 4u.gif jeigu tokius stikliuniu sdaikčiukus, kaip jūsų įdėtame pavyzdyje, tai tiktų ir stiklas (mano nuomone). Klausiams, tik ar tinka tokie daiktai praktiškai koridoriuje g.gif
O apšvietimą galvojate?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 07 30, 19:04)
Aš jus užknisiu su savo tais tapetais  biggrin.gif
Ką manot apie tokius svetainei?
http://www.wallpaper...y-circles/80151

Man gražūs. Įdomūs bent jau, tokie nepabodę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 31, 10:04)
Man gražūs. Įdomūs bent jau, tokie nepabodę  4u.gif

Sunku atsakyti, kai nežinai, nei kokio dydžio ta svetainė, nei kokie baldai stovės, nei koks stilius bus.
Tapetai patys iš savęs man visai nieko, bet juos dar ir priderinti reikia, ne kiekvienoj aplinkoj jie tiktų.
Atsakyti
Vat tas ir yra su tais patarimais, kad klausia apie kazka labai konkreciai, bet be konteksto. Daiktas gali buti ir labai grazus pats savime, bet absoliuciai nederantis prie visumos ir tik ja darkantis, todel neikes tam atvejui, o gali buti toks visai siaip sau, niekuo neipatingas, bet tuo ir geras, jei jo nereikia akcentuoti. Jau cia, aisku, apie tai kalbejom, bet kad vis kazkas klausia, o atsakyt kaip ir ner kaip. Atrodo, kad ignoruojam, bet is tiesu, tam, kad atsakyti, reikia vel klausineti, na ir...
Atsakyti
Apšvietimas bus...
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 07 31, 10:30)
Apšvietimas bus...

Tuomet riekia žiūrėti ,koks , nes vienoks tiks prie stiklo lentynėlių, o kitoks prie nepermatomų.
Atsakyti
apšvietimas paslėptas bus, integruotas, ar ir jis visoks dar būna, nesusigaudau visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 07 31, 11:25)
apšvietimas paslėptas bus, integruotas, ar ir jis visoks dar būna, nesusigaudau visai blush2.gif

Nu jeigu integruosit viršuje ir dėsite medines lentynėles, tai apšvies tik virušitę lentyną, tą norėjau pasakyti. Nebent ir šonuose darysit.
Atsakyti
taip, bus visur, kiekvienoj lentynoj, jei medines darau, tada meistras išfrezuos ties kiekviena griovelį...
Atsakyti