Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Femme, kokia graži pilaitė bigsmile.gif
Mamagabi, Jūsų paveikslas wub.gif

Aš su klausimu... Femme įkeltoj nuotraukoj, o ir visa kur klasikiniuose nameliuose prie durų montuojami tokie sieniniai šviestuvai. Klausimas toks - kaip manot, ar labai beryšio būtų, jei aš tokio tipo šviestuvus montuočiau ant namo sienų (nes prie durų nėra vietos, ir šiaip jos pas mus nė nekvepia klasika) - ant vienos į gatvės pusę, ant kitos į kiemo pusę - žodžiu, ant labiausiai matomų blush2.gif . Gal prisimenat, pas mane namas toli gražu ne klasikinis, tik langų apvadai kaip vienas jos elementas yra biggrin.gif ... Vat ir galvoju, ar nepersistengsiu užkabinus kažkokius panašius šviestuvus unsure.gif ... O gal tiesiog rinktis tiesiog bumbulus, kaip ir ant vartų turim g.gif . O gal išvis rinktis tokius, kad labai nekristų į akis, sakykim pilko metalo (derinant prie stogo, lietvamzdžių) kažką g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 rugpjūčio 2015 - 10:51
Laba diena vasarotojos..vakar buvo atradimas - pasiziurejau, kad favorituose temele pasirodo pasibaigusi doh.gif o as galvojau, kad nuo liepos menesiuko nei vieno komentaro, visos deginasi ir maudosi bigsmile.gif thumbup.gif
Taigi, is karto prie reikalo..gavau dovanu kosmetini staliuka, apie kuri svajojau...zinoma kai atveze tai realiai tikrai pigiau uz ji galejo vyras moketi blush2.gif na ne esme, esme tokia, kad nerandu dabar kedes..kaip matote ties keliais ten zemas tas isgaubimas, esu su ilgom kojom..pasidedu auksta taburete, koju nesusikisu..atsisedu ant pufo - sedziu kaip ant zemes doh.gif kadangi pas mane visiska eklektika, todel kedes norisi modernios, bet jeigu kur matete panasaus stiliaus pufa, kad ir ne juoda, duokit zinia..nusidazysiu juodai ir moderniai pervilksiu,.bet su auksciu jau nzn ka teks daryti.. g.gif gal kokiu eklektiniu foto turite tai ir imeskite, gal ideju gausiu ant ko galima sedeti eklektiskai mirksiukas.gif o siaip kaifuoju nuo stalo, sedziu prie statelio, pro langa savo stirnas skaiciuoju ( turiu 5 banda lotuliukas.gif )Kosmetinis staliukas
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 08 26, 11:48)
Femme, kokia graži pilaitė  bigsmile.gif
Mamagabi, Jūsų paveikslas  wub.gif

Aš su klausimu...

ar galite dar kartą namo foto įkelt?
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2015 08 26, 11:58)

Taigi, is karto prie reikalo..gavau dovanu kosmetini staliuka, apie kuri svajojau...

staliukas wub.gif
man tai norėtūsi šalia jo mini foteliuko
nerandu taip greit
user posted image
tai tiesiog pirmas rastas, dubingiai
Atsakyti
merginos,
ka manote apie tokia dekoratyvine plytele virtuveje tarp lentynu ir spinteliu? vyras atkalbineja, sako uzsikims greitai nuo garu, maisto ir pan. g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 08 26, 13:47)
merginos,
ka manote apie tokia dekoratyvine plytele virtuveje tarp lentynu ir spinteliu? vyras atkalbineja, sako uzsikims greitai nuo garu, maisto ir pan.  g.gif

visiškai neįsivaizduoju tokių plytelių bent kiek su klasika susijusiame interjere blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 08 26, 13:07)
visiškai neįsivaizduoju tokių plytelių bent kiek su klasika susijusiame interjere blush2.gif

na toooks.. labiau contemporary ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 08 26, 12:47)
merginos,
ka manote apie tokia dekoratyvine plytele virtuveje tarp lentynu ir spinteliu? vyras atkalbineja, sako uzsikims greitai nuo garu, maisto ir pan.  g.gif

Man plyteles labai idomios, visiskai klasikiniame interjere netinkamos, o va modernioje klasikoje imanomos. Prieziura - hmm..man net ne tie issikisimai kelia nerima, o kiek plyteliu poretumas, na turiu omenyje kad ir pati pavirsiu reiks sunkiau priziureti, butent baisu del dulkiu ir riebalu susimaisymo.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 08 26, 11:26)
į langų temą - nors dabar labai populiaru balti langai su skirtukais, man daug gražiau tamsūs wub.gif
user posted image

Koks grozis wub.gif
Na kodeeeel pas mus tokiu nera verysad.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 08 26, 11:48)
Femme, kokia graži pilaitė  bigsmile.gif
Mamagabi, Jūsų paveikslas  wub.gif

Aš su klausimu...
O gal tiesiog rinktis tiesiog bumbulus, kaip ir ant vartų turim g.gif . O gal išvis rinktis tokius, kad labai nekristų į akis, sakykim pilko metalo (derinant prie stogo, lietvamzdžių) kažką g.gif ...

Aciu.
Kadangi burbulai jau yra, tai rinktis arba juos arba neutralius. Su klasikiniais gali atrodyti gan dirbtinai, nebent "susvelnintas" kalsikinis variantas.
Dar labai svarbu ju vieta bei matomas kiekis fasade.

QUOTE(Caribian @ 2015 08 26, 13:47)

Tai moderniam interjerui tinkantis variantas - ar toki kuriate?
Jei taip, tada cia ne visai ta tema, nes kazkaip speju, kad sioje temoje nelabai atsiras kam tokios blyteles apskritai butu grazios rolleyes.gif
O kad sunkiai valomos - faktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 26, 12:44)
ar galite dar kartą namo foto įkelt?

QUOTE(mamagabi @ 2015 08 26, 14:15)
Dar labai svarbu ju vieta bei matomas kiekis fasade.

Matomas kiekis - kaip čia pasakius... Jei nuo gatvės pusės, tai labiausiai matytųsi du ant sienos į gatvės pusę einant viena kryptim, einant priešinga kryptim matytųsi jau trys - trečias ant sienos į kiemo pusę, o ketvirtas ant tos pačios krypties sienos toli būtų, tai jis nekristų taip į akis...
Esmė tame, kad yra ir kitur planuojami šviestuvai - šalia garažo vartų, ant šiaurinės sienos - čia jau nebe tokius puošnius planuojame, bet reiktų, kad kažkaip derėtų viskas, nes jie atvykstant irgi matosi. Tad ir mąstau dabar, kaip čia išsisukt unsure.gif ...

Čia namo foto blush2.gif ... Kur geltoni taškai, galvojau puošnesnius šviestuvus, kur mėlyni-žydri - paprastesni šviestuvai, jie žemiau ir yra išvesti, nes sienos žemesnės.
Tie puošnesni gal kažkokie tokie, o gal tokie, bet galvočiau, kad gaubto stiklas baltas turėtų būti unsure.gif .
O gal kažką tokio visur dėti ir nesukti galvos... doh.gif Arba tokius pusbliūdžius... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 rugpjūčio 2015 - 14:23
QUOTE(Juodai @ 2015 08 26, 15:15)
Matomas kiekis - kaip čia pasakius... Jei nuo gatvės pusės, tai labiausiai matytųsi du ant sienos į gatvės pusę einant viena kryptim, einant priešinga kryptim matytųsi jau trys - trečias ant sienos į kiemo pusę, o ketvirtas ant tos pačios krypties sienos toli būtų, tai jis nekristų taip į akis...
Esmė tame, kad yra ir kitur planuojami šviestuvai - šalia garažo vartų, ant šiaurinės sienos - čia jau nebe tokius puošnius planuojame, bet reiktų, kad kažkaip derėtų viskas, nes jie atvykstant irgi matosi. Tad ir mąstau dabar, kaip čia išsisukt unsure.gif ...

Man tai Jūsų bumbulas ant vartų labai gražus. Matinių bumbulų atkartojimas, man regis, būtų išskirtinesnis ir labiau derantis reikalas nei kad klasikiniai žibintėliai.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 08 26, 15:43)

Ačiū 4u.gif . Man jis irgi labai patinka smile.gif . Turbūt nereikia čia išradinėt dviračio ir ieškoti bumbulinių šviestuvų bigsmile.gif . Bet vėlgi, gal prie garažo ir "nematomose" sienose kažkokius mažesnius bumbuliukus ar blynukus g.gif ... nes montavimo aukščiai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 08 26, 11:26)
pasižiūrėkite internete pavyzdžių ir laikykites proporcijos. Tie langiukai būna pailgi, 1,5 santykiu tarp kraštinių, visas didelis langas dažniausiai dalinamas į 4 dalis (pusiau stambiu rėmu ir kiekviena pusė dar per pusę), o jei langiukas mažas, tuomet dalinama kryžium arba kryžiukų-nuliukų raštu biggrin.gif

į langų temą - nors dabar labai populiaru balti langai su skirtukais, man daug gražiau tamsūs wub.gif
user posted image

Na tas ir yra kad pavyzdziu be galo be krasto. Vienur lb mazi kitur dideli ,tretur visai tik virsuj lango horizontaliu remu atskirta. Snd isvis pravaziuojant maciau dar nematyta varianta ,is sonu 5 languciai ir virsuj gal panasiai tiek ,smulkiu languciu o per viduri staciakampis toks nemazas paliktas ,arba langas dalintas I du siaurus staciakampius is krastu ,toks pats siauras ir virsuje o per viduri gaunasi didelis staciakampis g.gif
Tai va galvoju tie langu suskirstymo klausimai ,vadovaujamasi tik grazu -negrazu? Ar I ka dar atkreipt demesi? Zinau kad lb smulkiai MAN negrazu. Isvis galvoju gal tik virsuj lango det viena perskyrima g.gif
Atsakyti