QUOTE(Enija @ 2006 10 23, 18:05)
Mano šios vasaros nuotykis parodė, kad mano sprendimas susikloti plyteles virtuvėn buvo labai teisingas. Vos tik išvažiavau atostogauti, užliejo kaimynai iš viršaus. Kai grįžau, radau supuvusius baldus, nuo sienos nusilupusį kamštmedį. Ant gridų laikėsi 2cm vandens sluoksnis. Laimė, kad buvo nepūnančios grindys.

kaip tu ramiai i tai ziuri, nors jau kai tiek laiko praejo, tai nebera ko nervintis, as kai pagalvoju kiek laiko daromes remonta tai net pagalvot nenoreciau, kad kazkokie kaimynai uzpila ir vel viska is naujo

nebeguostu ir draudimai
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 10 23, 20:13)
Mes darysime sildomas grindis ir klijuosime plyteles. Manau turetu buti praktiska
as irgi taip manau, mes irgi norejome sildomu, bet teks pasitenkinti ir nesildomomis, nors dar nevelu

tik kad po to neissimokesim uz elektra, jau negana kad kondicionieriu isigijom su sildymo funkcija, gal tiek to...
QUOTE(Essexgirls @ 2006 10 24, 03:11)
atrodo tai klaikiai,kur pateke vandens ten juoda, susibangave,tarpai atsirade ,tas pats kai ir virtuveje,nu nebent jei labai grazus laminatas ir remonta ruosiates darytis kas antri metai

,nes per ilga laika nieko gero neliks is jo ,o virtuveje ir riebalu dar pateks
nu siaip neteko man paciai daug dometis laminatais, nes as ju laaaabai nemegstu, bet manau, kad yra ir tokiu, kurie tikrai pritaikyti dregnoms patalpoms, suprantu jei laminatas perkamas uz 15Lt.kv.m. tai nera ko noret is popierines grindu dangos.