Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Laužo plauką ir susivėlė
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2016 08 17, 18:58)
Laužo plauką ir susivėlė

suprantu, tai aktualu parodiniams suneliams smile30x30.png o kolapso ar kosulio atveju vis tiek antkakli naudojat?

mano parodose nedalyvaus ir luzinejantis kailis realiai yra niekis lyginant su zala kuria galima padaryti suns kakliukui/trachejai, todel ir renkuosi petnesas.
yra buvusi situacija kai suns seimininke neislaike savo karves dydzio suns ir tas (aisku budamas be antsnukio) pasileido kaip pasiutes link manojo, per sekundes dali uz pavadzio mano spicas buvo iskeltas aukstyn, nebuvo laiko nei kada tuptis ar lenktis suni paimti. jeigu as ji su antkakliu taip uzkirtus buciau, tai baisu net pagalvot apie pasekmes. ar pats uzsirauna, issigasta ko nors ir kaip kulka skuodzia sonan. ne kasdien tokie ivykiai buna, bet tokiem mazyciam kas cia zino kiek kartu uztektu, kad suzalotu tracheja negryztamai ax.png
Atsakyti
Antkaklis negali buti kosulių priežastis . Kiekvienas renkasi kaip jam geriau . O geras kailis aktualus ne tik parodiniams šunims
Atsakyti
Jau parasiau skelbima i skelbimu skyreli,bet pagalvojau,kad ir cia tiktu. As atiduodu dvi pomerano spices,vienai 8 metai kitai 6.Tai mama su dukra. Abi su dokumentais,labai gausaus plauko.Ieskociau seimos be mazu vaiku ar vyresnio amziaus senjoru,nes jos gyveno su suaugusiais. Mama tik ta viena karta ir buvo suleista,dukra ne.Jos aisku palikuonim tikrai netinka ,ne tas amzius.Jos tinka buti draugem,gero budo,linksmos.Jei ka sudomins rasykit.
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2016 10 20, 12:56)
Jau parasiau skelbima  i skelbimu skyreli,bet pagalvojau,kad ir cia tiktu. As atiduodu dvi pomerano spices,vienai 8 metai kitai 6.Tai mama su dukra. Abi su dokumentais,labai gausaus plauko.Ieskociau seimos be mazu vaiku ar vyresnio amziaus senjoru,nes jos gyveno su suaugusiais. Mama tik ta viena karta ir buvo suleista,dukra ne.Jos  aisku palikuonim tikrai netinka ,ne tas amzius.Jos tinka buti draugem,gero budo,linksmos.Jei ka sudomins  rasykit.

Naikinu skelbima. Pavyko viska suderinti taip,kad pomeranes sekmingai lieka namuose.
Atsakyti
Sveiki,

Kaip suniuka pripratinti daryti ant palutes? Jau tuoj bus 3,5men, o sysina kur papuola. Ant palutes irgi padaro, bet tai labiau atsitiktinumas. Kol kas kieme dar nebuvo, nes nepraejo 2sav. po antrojo skiepo.
Atsakyti

Laba diena, turime ir mes sita dziaugsma namuose :angel2: Su kilmes dokumentais. Metukai suejo gruodzio 16. Pirkome kaip seimos nari, ne parodoms. Bet ar galima tureti palikuoniu? Ko man reiktu imtis norint suvesti su spiciuke? :4u:

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1484305091939.jpg   40,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Dominica, pas jus kaip suprantu patinas? Pradzioj pastudijuokit LKD sunu veisimo nuostatus ir ju priedus. Turi buti atlikti privalomi sveikatos tyrimai. Pasidomekit, kokie konkreciai jusu veislei butini. Ir veisti galima suni, įvertinta dvieju skirtingu teisėju dviejose LKD ir jos nariu organizuojamose parodose. Ivertinimai turi buti ne mažesni, negu „puikiai”.

Nebent norit uzsiimti dauginimu? biggrin.gif
Atsakyti

O jei mes  parodose nedalyvaujame?  

Atsakyti
QUOTE(Dominica_1 @ 2017 01 13, 15:18)
<p>O jei mes  parodose nedalyvaujame?  </p>


Norint suvesti, reikia sudalyvauti bent 2 parodose. 10.7. Veisti galima šunį, įvertintą dviejų skirtingų teisėjų dviejose LKD ir jos narių organizuojamose parodose. Įvertinimai turi būti ne mažesni, negu „puikiai” (galioja įvertinimams, gautiems po 2014 m. sausio 1 d.). Taip pat turit turėti kelio sąnario išnirimo (patella) tyrimą. Atlikę tyrimą matysit ar gali šuo būti išvis veisiamas. O kalytė su dokumentais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 13 sausio 2017 - 16:28
QUOTE(Dominica_1 @ 2017 01 13, 11:52)
<p>Laba diena, turime ir mes sita dziaugsma namuose angel.gif Su kilmes dokumentais. Metukai suejo gruodzio 16. Pirkome kaip seimos nari, ne parodoms. Bet ar galima tureti palikuoniu? Ko man reiktu imtis norint suvesti su spiciuke? 4u.gif​</p>

Tai jei pirkote suneli namams su dokumentais,tai jis greiciausiai turi kazkoki nukripima jei veislynas ji pardave ,kaip peta,tai dabar jau suleidinet uzejo noras,spicu veisle patinka,bet kad ja isaugoti jokiu pastangu ideti nenorite,o zinote dar ,kad po suleidimo gali atsirasti visokiu problemu,namu z\ymejimas,neklausimas o apie sveikatos isvis net geriau nekalbet.
Atsakyti