Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 27, 18:09)
Temperatura bus pakilusi tikrai nuo naudojamu vaistu, nes man ir gi buvo pakilusi, o siandien pasidariau hcg <2 8 dpi. Taip kad lauksime kito karto...

Tik nenutrauk dar vaistų, labai anksti pasidarei hcg... Ką gydytojai sako?
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 27, 17:22)
Tik nenutrauk dar vaistų, labai anksti pasidarei hcg... Ką gydytojai sako?

Gydytojas, sake nutraukti vaistus, nes hcg turetu buti aukstesnis.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 27, 18:40)

Labai liūdna verysad.gif taip tikėjausi kad pavyks...
Pailsėsit atsigausit ir su snaigutem pavyks wub.gif 4u.gif Na hcg biški pakilęs arba bekrentantis tai gal bent mažiukas kibino mamytę. 4u.gif

Na o gal dar verta nenutraukti vaistukų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 27 sausio 2016 - 18:39
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 27, 18:40)

Labai gaila verysad.gif
Taip tikejau kad Jums pasiseks.
Reikia laiko atsigaut ir bandyt su saldytais pavyks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millano: 27 sausio 2016 - 18:21
O koks pas jus yra buves hcg itin ankstyvoje stadijoje?
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 27, 20:10)
O koks pas jus yra buves hcg itin ankstyvoje stadijoje?

Mano 8 dpi (įdėjus 5d blastą) buvo 85 (realiai dviem dienom vėliau nei tu dabar), bet esu mačius daug su vos vos įžiūrimais hcg tokiom dienom. Aišku vilties nedaug, bet aš bent kelias dienas nenutraukčiau progesterono. Jei nori pažiūrėti kaip mergaičių hcg auga, Stambulo temutės pirmam psl yra hcg statistika tų, kurioms pavyko.

Sėkmės, jei ne šį, tai kitą kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 27, 19:46)
Mano 8 dpi (įdėjus 5d blastą) buvo 85 (realiai dviem dienom vėliau nei tu dabar), bet esu mačius daug su vos vos įžiūrimais hcg tokiom dienom. Aišku vilties nedaug, bet aš bent kelias dienas nenutraukčiau progesterono. Jei nori pažiūrėti kaip mergaičių hcg auga, Stambulo temutės pirmam psl yra hcg statistika tų, kurioms pavyko.

Sėkmės, jei ne šį, tai kitą kartą  4u.gif

Aciu, jo viltis mirsta paskutine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 27, 20:46)

Sėkmės, jei ne šį, tai kitą kartą  4u.gif

bet tu po FET , kažkaip po šaldytų ar ne vėlesnė implantacija būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 27, 21:18)
bet tu po FET , kažkaip po šaldytų ar ne vėlesnė implantacija būna? g.gif

Nežinau kodėl galėtų kažkas skirtis, gal nebent kokį pusdienį galima pridėti, kad atšildo ir palaiko šiek tiek g.gif Aš manau, kad man implantavosi naktį po įsodinimo, ir 5dpi jau rodė NT, tai tikrai negaliu sakyti, kad vėliau implantavosi nei standartiškai, sakyčiau kaip tik labai greit...
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 27, 22:01)
Nežinau kodėl galėtų kažkas skirtis, gal nebent kokį pusdienį galima pridėti, kad atšildo ir palaiko šiek tiek  g.gif Aš manau, kad man implantavosi naktį po įsodinimo, ir 5dpi jau rodė NT, tai tikrai negaliu sakyti, kad vėliau implantavosi nei standartiškai, sakyčiau kaip tik labai greit...

aš tik pasvarsčiau garsiai , kažkur buvau skaičius , bet matyt netiesa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 27, 20:53)
Aciu, jo viltis mirsta paskutine smile.gif

žinau kelias mergytes kurių hcg su 5d blastuku 5dpi buvo hcg vos 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 27, 21:14)
aš tik pasvarsčiau garsiai , kažkur buvau skaičius , bet matyt netiesa  4u.gif
Papildyta:

žinau kelias mergytes kurių hcg su 5d blastuku  5dpi buvo hcg vos 4  4u.gif

Su jumis mergaites net paskutine viltis nemirsta, nuostabu kiek cia yra optimizmo, nepaprastai daug zmoniu kurie yra nueje siuo sunkiu keliu ir kai atrodo kad vilties jau nera jus surandate ta maziausia vilti kuria dar galima tiketi smile.gif. Man tai yra pirmas ivf tai turbut del to labai tikejausi... Aciu uz palaikyma smile.gif.
Atsakyti
Turiu likusių vaistų: Crinone gel 8%, leidžiamo progesterono Progestan 50mg/ 1ml ir "Proluton depot" 500mg/2ml, Estrofem 2mg, Glifor 1000 (Metformin), Aspirino 100mg tablečių (galiojimas 2017.04-2020.04). Susidomėjusias prašau rašyti a.ž. smile.gif
Atsakyti