Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(VILIMA @ 2015 07 18, 22:57)
Turiu Brituka smile.gif tinginukas, miegalius, didziausia meilybe smile.gif jo, pasukuoti reikia, bet vaikams laime didziule smile.gif

uiiii bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif

Dėl šėrimosi ,tai yra veislių kurios minimaliai šeriasi,nes neturi pavilnės ar kažkass panašaus - Bombėjaus veislė ir kt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2015 07 18, 22:55)
Vilima, koki kaciuka turit?  wub.gif  Mes galvojam irgi apie katiniuka, tik man tas serimasis ju  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha, kaip turinti 3 vienetus sitos laimes, galiu patikinti, kad po metu kailis vietoj prieskoniu net nebemaiso doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 07 18, 15:01)
uiiii  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Dėl šėrimosi ,tai yra veislių kurios minimaliai šeriasi,nes neturi pavilnės ar kažkass panašaus - Bombėjaus veislė ir kt  ax.gif

grazios sitos wub.gif drauge turi Cornish Rex, tai irgi labai mazai seriasi, man atrodo, ilgai neatsilaikysiu biggrin.gif

QUOTE(z.zazaza @ 2015 07 18, 15:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aha, kaip turinti 3 vienetus sitos laimes, galiu patikinti, kad po metu kailis vietoj prieskoniu net nebemaiso  doh.gif  doh.gif  doh.gif

biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2015 07 18, 23:09)
drauge turi Cornish Rex

fear.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 18, 15:14)

?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(z.zazaza @ 2015 07 18, 22:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aha, kaip turinti 3 vienetus sitos laimes, galiu patikinti, kad po metu kailis vietoj prieskoniu net nebemaiso  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na as priziuriu smile.gif sukuoju, papildomai dar karta per savaite siurbiuosi, valau pukus nuo lovos, tai nera baisu...

Aciu uz grazius zodzius smile.gif

Tai kur graziu antkakliuku katukui rasti?
Atsakyti
QUOTE(z.zazaza @ 2015 07 18, 23:03)

Mano kates kailis 7 cm. Pries vasara nusiseria. Bet prieskoniuose jie neskraido biggrin.gif as su siurbliu skraidau tiktai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2015 07 18, 23:17)

Man jie baisuliniai tie kornrexai. Dar baisuliniai tie pliki. Fuj. Net glostyt nemalonu. Ale skonio reikals. Man katinc tur but gauruoc. Turbut didziausia meile - Meino meskenas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(VILIMA @ 2015 07 18, 23:18)
Na as priziuriu smile.gif sukuoju, papildomai dar karta per savaite siurbiuosi, valau pukus nuo lovos, tai nera baisu...

Karta per savaite????? As kasdien blink.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2015 07 18, 15:18)

QUOTE(JMD @ 2015 07 18, 15:23)
Mano kates kailis 7 cm. Pries vasara nusiseria. Bet prieskoniuose jie neskraido biggrin.gif as su siurbliu skraidau tiktai biggrin.gif
Papildyta:

Man jie baisuliniai tie kornrexai. Dar baisuliniai tie pliki. Fuj. Net glostyt nemalonu. Ale skonio reikals. Man katinc tur but gauruoc. Turbut didziausia meile - Meino meskenas  wub.gif

na va, o as neturiu laiko ir noro su siurbliu skraidyti smile.gif) arba kiekviena karta nuo rubu plaukus rankiotis, bet vaikai ir as katinuko labai norim biggrin.gif

Vilima, paziurek amazon, ten visko glima rasti ax.gif
Atsakyti
As dar paklaust norejau ar skaiciukai kitos sav visi?
Atsakyti
Labas, vėlyvą vakarą 4u.gif

Parduodame mums netikusius naujus new balance kedukus mergytei. Dydis us 13,5, uk 13, eur. 32, rašo,kad tinkami 19 cm. pėdutei. Vidpadis 20,5 cm.33 eur.Realiai labai gražūs, labai lengvi, miniatiūriniai tokie smile.gif
user posted image
Arba keičiame į didesnius 4u.gif
Atsakyti

Parduodame ARIEL BIKINI, virsus - medium, apatine dalis - small, spalva Sea shell pink, 70 euru, maudymukas Klaipedoje

user posted image

ARIEL BIKINI

JCREW 5" CHINO SHORT, DISTRESSED QUARTZ spalva (kaip nuotraukoje), 0 dydis, 20 euru (sortukai Kaune).
user posted image

chino short

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIAME JUNGTIS drinks_cheers.gif

RUBAI, AVALYNE:

www.aeropostale.com
www.macys.com
www.gbyguess.com
www.swarovski.com
www.shoemetro.com-50%
www.puma.com
www.polarnopyretusa.com
www.sierratraidingpost.com-45%
www.loft.com-60%
www.jomashop.com
www.jcrew.com
www.jcrewfactory.com-50%
www.victoriassecret.com
www.talbots.com
www.dkny.com
www.hanes.com
www.anntaylor.com-60%
www.polo.com
www.levis.com-50%
www.harney.com
www.gap.com
www.zumiez.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.gymboree.com
www.janieandjack.com

PREKES MUSU GROZIUI:

GNLD
www.1-save-on-lens.com
www.beautyencounter.com
www.vitacost.com $30 nuo $180
www.stockngo.com-15%
www.lilydirect.com
www.theperfumespot.com-15%
www.iherb.com
www.drugstore.com

QUOTE(JMD @ 2015 07 18, 15:24)

Man jie baisuliniai tie kornrexai. Dar baisuliniai tie pliki. Fuj. Net glostyt nemalonu. Ale skonio reikals. Man katinc tur but gauruoc. Turbut didziausia meile - Meino meskenas  wub.gif

o man fainulkos ir tie beplaukiai, o kornrexai is viso toks viduriukas wub.gif

QUOTE(JMD @ 2015 07 18, 15:33)
As dar paklaust norejau ar skaiciukai kitos sav visi?

jau beveik visi, siandien dar truputi issiusiu 4u.gif
Atsakyti
cornisiukai yra patys nuostabiausi šeimos draugai wub.gif
Atsakyti