Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(tiutia_007 @ 2016 04 12, 01:13)

Maxima smile.gif
Atsakyti
Šveitiklis kūnui Cistaja Linija. Nekartosiu nes tikrai prastai šveičia, man per silpnas.
user posted image

Giovanni Brazilian Keratin kondicionierius
user posted image

Laabai geras, tiesina, sutramdo, pamaitina plaukus, kaina labai normali, kaip tokiam geram produktui.. tik nebėra jo pirkti mūsų Droge.. sad.gif
Gal kas žino iš kur jo gauti ?

Vichy Nutrilogie 1
user posted image

Išties geras kremas šaltajam sezonui. Nors sudėtis atrodo ir nėra iš tų pačių geriausių, bet paskutiniu metu tiesiog vadovaujuosi odos būkle po priemonės naudojimo, o ji tikrai gerai laikėsi šaltojo sezono metu naudojant šį kremą. Patiko, kad jis pamatina bet ne per daug riebina, nerizikavau pirkti Nutrilogie 2 , nes gali būt per riebus, bet manau kitą kartą išbandysiu.

Max Factor Wild Mega Volume
user posted image

Tušas su kuriuo stipriai apsirikau. Buvau skaičiusi atsiliepimą bloge apie fantastišką blakstienų apimti panaudojus šį tušą. Tokio blogo tušo nesu seniai turėjusi. Šepetėlis milžiniškas ir keistos formos, neįmanoma pasidažyti neištepliojant vokų, apie apatinių blakstienų dažymą net nekalbu, tai tikras vargas. Pavargau porą savaičių ir pastebėjau kad pradėjo jis man byrėti.. Keista, nes anksčiau MaxFactor brand'u nesu nusivylusi , bet deja šis tušas tikra katastrofa, kaip ir įpakavimas, kuris atrodo labai nekaip smile.gif Visgi Masterpiece serija kažkada naudota patiko, na o šio tikrai siūlau NEpirkti.

Rene Furterer Carthame Mask
user posted image

Apie šias priemones turiu dvejopą nuomonę, nes išbandžiau daug RF produktų.. Nuo slinkimo jie man padėjo, bet kaukių poveikio tikėjausi stipresnio .Taip jos natūralios, tikiu kad plaukams geriau, nes daug aliejų ir be silikonų, tačiau plaukai po šios ir kitų bandytų RF kaukių man neatrodė nei žvilgūs nei glotnūs.. Tik labiau sunkūs ir pamaitinti. Malonu naudoti, kvapas fantastiškas, bet ne tai ko mano plaukams reikia.. Ieškosiu ko nors geresnio..

Mitomo kaukė veidui su hialuronu
user posted image

Pakeičiau savo mylimą Ellame į šitą ir tikrai nenusivyliau. Veidas padrėkintas, atsigavęs, jausmas su kauke taipogi nuostabus. Manau pirksiu vėl, juolab kad ir kaina už tokį patį kaip Ellame efektą - geresnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 12 balandžio 2016 - 22:12
QUOTE(pal_mė @ 2016 04 12, 15:50)
maniau, kad tik aš viena čia tokia dažnai po pusę išmetu, o jei nepraeina, tai ir pusės nelaukiu biggrin.gif  rolleyes.gif

Aš stengiuos sunaudoti, visaip maišau ir derinu, kad nemesčiau (optimizavimo "politika" cool.gif ), bet šios pudros atveju jau nuleidau rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 04 12, 22:00)
Giovanni Brazilian Keratin kondicionierius

Laabai geras, tiesina, sutramdo, pamaitina plaukus, kaina labai normali, kaip tokiam geram produktui.. tik nebėra jo pirkti mūsų Droge.. sad.gif
Gal kas žino iš kur jo gauti ?

Galima Iherb'e užsisakyt:

Kondicionerius
Atsakyti
user posted image
"Revlon Photo Ready" krempudra. Pradžioj labai patiko, paskui kurį laiką jos nenaudojau, tada vėl pradėjau naudoti ir nuomonė pasikeitė. Šiaip nebloga kasdieninė pudra, bet nekartotina. Nervindavo tie blizgučiai, nors nėra labai matomi, bet aš tikrai juos matydavau ir nelabai man tas patiko.

user posted image
"Flower by Onlyou" kvepalai. Gavau dovanų, kvapas normalus buvo, nieko labai patinkančio, supurškiau belekur.

user posted image
"Garnier" micelinis vanduo. 125ml. buteliukas. Šitą priemonę visuomet turiu turėti. Kai tik pasibaigia perku vėl tokį patį. Labai patinka, dabar jau neįsivaizduoju savo makiažo nuvalymo rutinos vakarais, be jo.

user posted image
"Avon Senses Carnival" dušo želė. Avon dušo želės man labai patinka, šios kvapas itin patiko.

user posted image
"Avon Naturals" kūno purškiklis. Nelabai mėgstu kūno purškiklius, stengiuosi sunaudoti turimas atsargas.

user posted image
"Redken Time Reset" šampūnas. Šiaip nemačiau skirtumo tarp šio brangaus šampūno ir kitų žymiai brangesnių. Darė tą patį ką ir visi.

user posted image
"Signal White Now Gold" dantų pasta. Labai greitai baigėsi. Šiaip smagi pasta, švariai dantis išvalydavo, bet nemanau, kad kažką labai pabalino.
Atsakyti
user posted image

-Acure sampunas ir kondicionierius: kartojami buvo. thumbup.gif Patinka man Acure plauku priemones, bet sitas naujas derinukas labiausiai is visu. Tik minusas, kad skystoki abu produktai, tai lengva padaugint ir neskalsiai naudot. Apart to labai grazius plaukus palieka.
-Philip Martin's '24 Everyday' sampuno ir 'babassu rinse' kondicionieriaus megineliai: pirkau keleta PM priemoniu ir siuos gavau dovanu. Patiko taip, kad gailiuosiu, jog jokio kondicionieriaus nepasiemiau (tik sampunus ir plauku purskala). Naudoju dabar kita PM sampuna, bet sie abu produktai bus perkami ateityje. Be galo maloniai kvepia, plaukus nerealius palieka 3 dienas, t.y. 3 dienas drasiai galiu palaidais vaiksciot ir jauciuosiu grazi. Paprastai kas 2 dienas plaunu galva ir jei antra diena plaukai normaliai atrodo, bet man paciai truksta gaivumo, nesijauciu gerai. Na o su siais jau tik isplovus jauciau, kad plaukai kitokie - be galo minksti buvo, tai nusprendziau net papildomu priemoniu nedet ir ziuret kaip isdzius. As visada sampunus dedu ant saknu ir iki puses ilgio, o kondicionieriu ant galu ir iki puses ilgio. Po sito PM derinuko tas 3 dienas isvaiksciojau be papildomu priemoniu, nesausejo galai ir pan. Net issukuojant dregnus plaukus sukavosi lengvai thumbup.gif

user posted image

-Promise Organic dregnos serveteles: jau gal trecia ar ketvirta pakeli naudoju. Man labai gerai nuvalo makiaza, bet butent si rusis. Bandziau kitas sios firmos ir nepatiko.
-Glamglow 'gravitymud' stangrinamoji kauke: patinka man nulupamos kaukes, tai uz tai dedu pliusa. Oda grazi po jos buvo, bet kazkokio poveikio po vieno karto nepamaciau. Pati nepirkciau, o ir nei vienas Glamglow produktas kolkas nesuzavejo tiek, kad pirkciau pilna kieki.
-Suki veido sveitiklis: jau bent trecia pakuote buvo. Superinis sveitiklis ir nors kaina didoka, naudojasi labai taupiai. Tik sikart sunkokai naudojosi jis man ir kazkodel sukietejo (esu ilgiau turejus ir be problemu), tai suminkstinau su aliejais ir sunaudojau kuno sveitimui.

user posted image

-Herban Cowboy dezodorantas: Toks ai... Lyg ir nebuvo blogas, bet gal kvapas ikyrejo, o gal tiesiog del to, kad megiama kita dezodoranta turiu, tai sitas labai sunkiai naudojosi. Galiausiai ismetu, nes matau, kad metu metais teks zaist su mano tempu...
-Egyptian Magic universalus kremas: patinka jis man ir ne pirmas meginelis buvo, bet tokiu vazelino pakaitalu daug firmu (pvz Waxeline) turi, tai tikrai nevertas tokios kainos.
-Whole Foods ranku kremas: superinis thumbup.gif As nuolat perku siuos kremukus (didesnes pakuotes buna po 1, o as perku rinkinukus su 3 mini kremais). Puikiai drekina, patogi pakuote, malonus kvapai, gera kaina. Jokiu minusu neturiu as jiems.

user posted image

-Clean 'blonde rose' ir Marc Jacobs 'daisy eau so fresh' megineliai: pirmieji visai ne mano kvapas, tai vietoj oro gaiviklio suejo, o 'Daisy' si versija net labai patiko. Issisaugojau i wishlista ir gal visai noreciau didesni buteliuka nusipirkt, nors siaip visos kitos Daisy versijos man nepatiko.
-Buxom 'San Francisco' spalvos lupdazis: gavau dovanu kazka pirkdama ir apzavejo. Nusipirkau dar 2 spalvas normalaus dydzio. Man smagiausi jie su blizgiu ant virsaus. O sia spalvyte ismetu, nes lyg pakeite kvapa ir skoni, na nebera toks malonus kaip kiti 2.
-Badger lupu balzamas: bandziau sunaudot, bet metu lauk... Nepatinka man skonis, per daug kakavos sviesta jauciu.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 04 12, 21:00)

Mitomo kaukė veidui su hialuronu

Pakeičiau savo mylimą Ellame į šitą ir tikrai nenusivyliau. Veidas padrėkintas, atsigavęs, jausmas su kauke taipogi nuostabus. Manau pirksiu vėl, juolab kad ir kaina už tokį patį kaip Ellame efektą - geresnė.

Iš kur kaukė? 4u.gif
Atsakyti
Egyptian Magic mėginukas, ketvirtas ar trečias, nepamenu.
Nieko gero oš jo nesitikėjau, nors priemonė natūrali, bet sudėtyje aliejai, vaškas, galvojau bus kapiec kaip kimš poras.
Kremas labai universalus, tinka visom sausom kūno vietom: alkūnėm, pėdom ir t.t. Masažam, vabzdžių įgėlimam, randam, prevencija prieš strijas, kūdikiam, kaip skutimosi balzamas ir kt.
Labai skalsi priemonė, išsitepus oda blizga. Naudojau dažiausiai vakare, nors esu tepusi ir ryte, tuomet makiažas labai glow, ypač sušilus biggrin.gif Porų nekimšo, oda pamaitinta, tuo pačiu šiek tiek užpildytos raukšlelės. Ryte man kremo kažkaip nebesinosi. Svarbiausia nekimšo porų. Visai jis man patiko, kaskart gavusi su malonumu sutepu. Smagu, jog natūrali priemonė.

user posted image
Atsakyti
user posted image

Lirene kuno sveitikliai, abu fainuoliai, ypac patiko su greifruktu, sakyciau Geomar analogas, tik patogesnei pakuoteje smile.gif

Bioten veido prausiklis, antras is eiles, gerai nuplauna makiaza, bet kol kas daugiau nepirksiu.

Garnier, medaus sampunas, nuostabus, isnauodojau su dukrele 3 buteliukus ir dar pirksiu wub.gif

Colgaite skalavimo skystis, visgi man Listerinas geresnis.

Lee Stafford plauku kauke nuo slinkimo, stiprinanti plaukus. Naudojau karta i savaite, kauke reikia tepti ant saknu, mano plaukams ir galvos odai patiko, plaukai budavo slidus, blizgantis, sveiki. Kita diena taip pat gerai atrode, tai yra, si kauke neapsunkina plauku, galima drasiai naudoti. Plauku slinkimo aisku nesustabde, naudojau kartu su sios serijos sampunu. Bus kartojama.

Lumene CC, medium. Tobulas wub.gif pats geriausias, jau 3 is eiles ir bus si rudieni vel kartojamas.

Snonas ranku kremas, anksciau labai patikdavo, dabar vos sutepiau, kazkoks sunkus riebalas. Nekartojamas.

Elgydium dantu pasta, gera.

user posted image

Pamirsau i kadra ideti sia priemone is Catrice, uzteko beveik metams, is pradziu sepetelis buvo nepatogus, bet paskui ipratau. Spalva tiko, fiksacija gal kiek per silpna. Visumoje kainos ir kokybes santykis geras. I jo vieta Loreal antakiu tusas, kol kas patinka labiau ax.gif
Atsakyti
user posted image
Išmečiau lauk sunaudojus pusę. Kažkoks plaukų lakas, o ne sausas šampūnas. Plaukai sulipę, baisūs, neiššukuojami,o dar ta seno plaukų lako smarvė doh.gif
Niekada daugiau tokio šh... nepirksiu ir kitų iš tos linijos sausų šampūnų nenaudosiu ir nerekomenduosiu niekam,

user posted image
Puiki dantų pasta jautriems dantims, ją visad naudoju pakaitomis su Crest balinančia. Kartojama n-kartą. Rekomenduoju išbandyti.
Atsakyti
Burrvery Brit EDP kvepalai. Nusivylimas grynas. Kvapas nelaike visiskai, 100 ml ispurskiau per sezona nors siaip dazniausiai kvepalus naudoju bent jau 2-3 metus, ypac toki kieki biggrin.gif nezinau ar ta parduotuve prasta kur pirkau, ar tiesiog prasta ju kokybe.
Atsakyti
BIOK Dermatology micelinis vanduo: patiko, nors makiažą valė prasčiau nei Bioderma ir Garnier. Palikdavo lipnumo jausmą, bet man tai nebetrukdo, nes pakeičiau veido priežiūros rutiną ir micelinį vandenį nusiplaunu. Man asmeniškai labai graži ir patogi dozuoti pakuotė, tiesa, labai jau nekompaktiška. Kol kas nekartosiu, į jo vietą Mixa ax.gif
user posted image
Atsakyti