Įkraunama...
Įkraunama...

Norwegian

QUOTE(punkis @ 2015 11 20, 09:33)
čia jūs turite tik travel document. Su juo galite daryti check-in oro uoste arba internetu likus 24 val. iki skrydžio ir atsispausdindi Boarding pass.(jei kas skrendate iš Lenkijos, tai ten laikas 1 val. skiriasi, tai registruotis leis vėliau). Kai registruositės - nevarbu kaip-oro uoste ar internetu-tada bus paskirta konkreti vieta.

Vadinasi jūs patvirtinot mano nerimą - nes tarpininkas sako, kad čia tipo viskas - spausdini ir skrendi. Važiuosiu šnd. į jų kontorą ir prašysiu padaryti viską iki galo, nes prisijungimas tai vyko iš jų acounto, ne iš mano.
o oro uoste paprasta tai padaryti? (Iš Palangos) Niekada nesu to dariusi.

Bet vistiek ačiū už paaškinimą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 11 20, 10:45)
Vadinasi jūs patvirtinot mano nerimą - nes tarpininkas sako, kad čia tipo viskas - spausdini ir skrendi. Važiuosiu šnd. į jų kontorą ir prašysiu padaryti viską iki galo, nes prisijungimas tai vyko iš jų acounto, ne iš mano.

Bet vistiek ačiū už paaškinimą  4u.gif

Prisiregistruoti galit ir pati
http://www.norwegian...ytravels/lookup
susivedat Booking reference ir pavardę ir turėtų rodyti jūsų duomenis.
Aš skridau iš Lenkijos, tai turėjau jau atspausdintus bilietus, kad nereiktų oro uoste blaškytis.
Atsakyti
[quote=syri,2015 11 20, 09:45]

Kai as skridau is Palangos , reikejo man tik paso . Stoji i bendra eile ir gauni ta ''boarding pass'' kur ir bus paskirta vieta . Internetu 'check in' daryti nereikia ( bet cia tik jei is PALANGOS skrydis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wia: 21 lapkričio 2015 - 08:31
Na va, atsakau.
Daugmaž tiesos yra visuose komentaruose. IŠ Palangos skrendant - reikia pateikti dokumentą (aš turėjau ir traveling dokumentą, bet į jį net nepažiūrėjo) ir tada išduoda Boarding pasą su paskirtą sėdėjimo vieta. Stoti į tą eilę, kurioje priduoda reg. lagaminus.
Skrendant iš kito oro uosto (pvz. Osle), su travelig dokument'u (turbūt jis nebūtinas, jei turite duomenis kažkur išsisaugoję), eiti prie salėje stovinčio vieno iš kokių 30-ies kompo, ten suvesti vieną iš 3 variantų (booking reference, kuris tame traveling'e nurodytas, credit card number ir dar kažką galima) ir tada išduoda boarding pass. Viską reikia pasidaryti pačiam.

Palangos oro uoste mergaitės laaaaabai noriai atiminėja rankinį bagažą pridavimui, neva nėra salone vietos. Yra tos vietos N, meluoja.
Atsakyti
Mielieji,padekite.Jeigu skrendi i Kanarus per Osla is Varsuvos,Osle 2 val tarpas lektuvu pakeitimui.Islipus is pirmojo lektuvo reikes pereiti pasu kontrole ar keiti lektuva tik nuejus iki kitu vartu neisejus is tos dalies kur kyla-leidziasi lektuvai?Ar reikes is naujo prisicekinti Osle.Ir jeigu Check in pasidarai pries tas 24 valandas,jis pasidaro ir atgaliniam skrydziui is karto ar reikes Kanaruose ji daryti atgaliniam skrydziui.
Atsakyti
O kokie jūsų bilietai - atskiri? 2 vnt. į vieną pusę? Tad taip, reikės iš naujo viską pasidaryti, kaip naujam skrydžiui. Pastebėjau, Norwegian turi dažnai kelis tokio pat skrydžio variantus, tai jūs pasižiūrėkit, ką nusipirkot. Atgal t.p. tik prieš 24 val. bus čekinimas.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 03 21, 17:58)
O kokie jūsų bilietai - atskiri? 2 vnt. į vieną pusę? Tad taip, reikės iš naujo viską pasidaryti, kaip naujam skrydžiui. Pastebėjau, Norwegian turi dažnai kelis tokio pat skrydžio variantus, tai jūs pasižiūrėkit, ką nusipirkot. Atgal t.p. tik prieš 24 val. bus čekinimas.

Nu jie visi 4 ant vieno lapo.Ka tik kalbejau su ju informacija,bet kazkaip nieko konkretaus nelabai pasake.Liepe atsipaudinti voucher ir su juo eiti,bet klausiau apie kitus niuancus,tai liepe skambinti i Osla ir ten paklausti apie perejimus iki kito lektuvo.Cia mano draugam klausiu,nes jie angliskai nesneka,tai zabaliodami po Oslo oro uosta ir i lektuva paveluos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 03 21, 17:22)
Nu jie visi 4 ant vieno lapo.Ka tik kalbejau su ju informacija,bet kazkaip nieko konkretaus nelabai pasake.Liepe atsipaudinti voucher ir su juo eiti,bet klausiau apie kitus niuancus,tai liepe skambinti i Osla ir ten paklausti apie perejimus iki kito lektuvo.Cia mano draugam klausiu,nes jie angliskai nesneka,tai zabaliodami po Oslo oro uosta ir i lektuva paveluos. doh.gif

tai jei draugai nelabai gaudosi, tai gal per tarpininkus pirko? tada visą info jie turėtų pateikti, pvz. aš net prašiau, kad jie man padarytų chek-inus patys. Taip ir buvo - nebereikėjo Osle pačiai čekintis prie kompo.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 03 21, 21:26)
tai jei draugai nelabai gaudosi, tai gal per tarpininkus pirko? tada visą info jie turėtų pateikti, pvz. aš net prašiau, kad jie man padarytų chek-inus patys. Taip ir buvo - nebereikėjo Osle pačiai čekintis prie kompo.

Ne,pirkau as tiesiogiai is ju,bet per UK webus.Todel visa info angliskai.Bet juk nera jokiu aprasymu apie orouostu darbo specifikas todel cia ir klausiu.Jie niekur nera buve.Cia ju pirma kelione.Ms ten pat skrendam is UK.
Atsakyti
Aš suprantu turėtų būti taip: 24 val. prieš skrydį galima čekintis.
Internetu arba uoste.
Manau, kad tai bus 2 skirtingi skrydžiai, 2 čekinimai (Pirmyn, vienam žmogui). Bet žiūrėkit, ką jums ten rašo.
Todėl, siųlau jums tai padaryti už juos internetu, nes naujiems keliauninkams, nekalbantiems angliškai, jei neturės pilietinio įžūlumo paprašyti kažko pagalbos, supanikuos ir nežinia kaip bus.
LT kalba info nėra ir čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 21 kovo 2016 - 20:39
QUOTE(syri @ 2016 03 21, 21:38)
Aš suprantu turėtų būti taip: 24 val. prieš skrydį galima čekintis.
Internetu arba uoste.
Manau, kad tai bus 2 skirtingi skrydžiai, 2 čekinimai (Pirmyn, vienam žmogui). Bet žiūrėkit, ką jums ten rašo.
Todėl, siųlau jums tai padaryti už juos internetu, nes naujiems keliauninkams, nekalbantiems angliškai, jei neturės pilietinio įžūlumo paprašyti kažko pagalbos, supanikuos ir nežinia kaip bus.
LT kalba info nėra ir čia.

Aciu uz patarimus.Rytoj dar paskambinsiu i Osla ir paklausiu orouosto informacijoje,kaip ten kas bus.Gal kaip nors dasikapstys iki tos Kanarijos,paskui jau mes ten juos prigriebsim savo globai. biggrin.gif .
Atsakyti
Gal kas galit pagelbėti kur ieškoti to check in? niekur nerandu doh.gif doh.gif doh.gif jau liko mažiau nei 24 valandos, žinau galim ir oro uoste daryti,bet vistiek kažkaip neramu blush2.gif
Atsakyti