Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(skaiblue @ 2015 07 11, 22:00)
Noreciau ir as pakvietimo i verboudeten, aciu:)

Parasiau
Atsakyti
O kur ieskot tu offisday tasku? Zinau, kad banke, o toliau... ir kaip juos panaudot? g.gif
Atsakyti
Jeigu kam dar reikia, turiu kelis pakvietimus verbaudet'o , rasykite i az varda/pavarde/el.pasta.
As pirmadieni laukiu dvieju siuntinuku
Atsakyti
Sveiko, gal kas renkate Klaipedoje officeday??? Prisijungciau
Atsakyti
Jei kam reikia kodukų verbaudet rašykit į až vardą/pavardę/el. paštą thumbup.gif
Atsakyti
Del verbaudet. Suradau pas juos toki irasa
"* Offer strictly personal use only, may not be used in conjunction with any other special offer, included “Share & win” valid from 17/06/15 to 21/07/15 on vertbaudet.com. Take advantage of 10%, 20%, 30% and 40% reductions off the « Sale » selection only from the Spring summer 2015 collection. "
Ar tai reiskia, kad dalinti kodais galima iki liepos 21 ar ir kad jais pasinaudoti reikia iki tos dienos? Gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 07 11, 16:52)

o kur tų dvipusių lipdukų ieškot?  blush2.gif

Arba ten pat, kur ir fotoalbumai, pvz. http://fotoservisas....;category_id=92
Atsakyti
Prisijungčiau prie ofisday vilniuje su 20€ 4u.gif mano taškus taipogi nubraukė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 12, 08:04)
Del verbaudet. Suradau pas juos toki irasa
"* Offer strictly personal use only, may not be used in conjunction with any other special offer, included “Share & win” valid from 17/06/15 to 21/07/15 on vertbaudet.com. Take advantage of 10%, 20%, 30% and 40% reductions off the « Sale » selection only from the Spring summer 2015 collection. "
Ar tai reiskia, kad dalinti kodais galima iki liepos 21 ar ir kad jais pasinaudoti reikia iki tos dienos? Gal kas zinote?

man irgi labai idomu, kaip cia bus su tais kodais. Dar ir ji nauja kolekcija pradejau dairytis, nezinau ar cia palauk, ar jau stvert biggrin.gif . pvz suknele kitai vasarai su nuolaida 14eu, lyg ir nedaug, bet ar verta dabar.

Gal kas daugiau patirties tusi su sita store...
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2015 07 11, 14:25)
tikriausiai nepraėjau kontrolės lotuliukas.gif norėčiau pabandyti dar kartą tik bijau, kol dar esam namie nespėsim gaut, o nuo 19 išvykstam...o taip reik pigiai batų rolleyes.gif

nU TAI NESIGAUNA TEN PIGIAI, MAN TAI AVALINES KAINOS NEREALIAI UZKELTOS ATRODO
Atsakyti
merginos, kas nesenai situs pirkot ? http://www.boots.com...Capsules_29811/
kokia kaina gavosi su atsiuntimu ?
Atsakyti
Durnas tas officeday, kol laukiau prisijungianciu apmokejimo mano kodo galiojima panaikino, jau nekalbant, kad pirma karta taip puslapio nevartytu, krepsiukas irgi neissaugo.. zodziu.. gun_bandana.gif Reikes rasyti, kad koda grazintu doh.gif
Atsakyti