QUOTE(Nicka1 @ 2015 07 12, 12:34)
O tiesa, kad equazeen negalima berniukams ilga laika vartot, del jame esancios eziuoles ir hormonu? 
Tiesa. Nes tai gali sukelt nevaisinguma. Eziuole turi estrogenu.
QUOTE(JMD @ 2015 07 12, 12:39)
Tiesa. Nes tai gali sukelt nevaisinguma. Eziuole turi estrogenu.
nerandu as sudety jokios eziuoles, nakvisu aliejus yra
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 12, 12:43)
nerandu as sudety jokios eziuoles, nakvisu aliejus yra
butent, cia 2 skirtingi dalykai- equazenas ir eziuole
Nakvisu alieju skiria klimakterinio periodo metu moterims, nes ten estrogenu yra begalybe, kad palengvinti savijauta. Tai dar blogiau
QUOTE(JMD @ 2015 07 12, 12:48)
Nakvisu alieju skiria klimakterinio periodo metu moterims, nes ten estrogenu yra begalybe, kad palengvinti savijauta. Tai dar blogiau 
nu ta tai suprantu, bet eziuole prie ko, cia jos net nera
pas mane mergaite, tai dzin, o sunus kitokius vartoja vistiek
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 12, 12:48)
nu ta tai suprantu, bet eziuole prie ko, cia jos net nera
As kalbu apie eziuole apskritai. Eziuoles yra pvz Sambucus sirupe.
QUOTE(JMD @ 2015 07 12, 12:48)
bet tie estrogenai yra naturalus, ir ju perdozuot neimanoma, jei neiskreips hormonu pusiausvyros kaip kad geriant sintetinius... Aisku litrais gert nereik... Jei butu rizika, gamintojas perspetu...
Merginos, jei perkat is oficeday steadler piestukus, flomasterius, tai ten kaina didese nei maximoj, pvz dvylikos spalvu flomasteriai oficeday net 2 eur brangiau, piestukai irgi, droztukas irgi.. neapsigaukit, maxima irgi darys 40 proc. Gerai, kad neuzsisakiau ir pasilyginau kainas
O operaciju pagal interneta nebande ne viena? Ka tie gydytojai supranta
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 12, 12:56)
bandem - jokiu problemu
As ne gydytoja. Mano senelis sirgo veziu. Dariau viska, kad butu lengviau jam ir gelbejau kaip galejau. Ejau pas Ruolia. Skaiciau jo knygele. Vat jo rekomendacija ir buvo, vaikams iki lytines brandos neduot jokiu hormonini fona veikianciu dalyku.