Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Oho... Žuvienė bus doh.gif

Bandyk dėti sušaldytą plastikinį butelį su vandeniu. Kokio pusantro litro. Ties filtru.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 07 27, 22:35)
Oho... Žuvienė bus doh.gif

Bandyk dėti sušaldytą plastikinį butelį su vandeniu. Kokio pusantro litro. Ties filtru.

4u.gif taip ir padarysiu.. ziuresiu ant kiek laipsniu nukris.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 07 27, 20:07)
Kaip pasaldyti akvariumo vandeni?? Galima ledinio ipilti nors truputi? Namie ziauriai karsta, tempa labai kyla, vakar numire mano mylimiausias juodasis peilis, ar gali buti del silumos? verysad.gif Termometras rodo +38.. wacko.gif

Aš nuimu akvos dangtį, palieku atvirą ir tada temperatūra pamažėja. Apšvietimas irgi 1-2 laipsnius šilumos prideda, tai galima kritinėm karščio dienom mažiau deginti arba visai nejungti.
Bet, tai siaubas koks karštis pas jus-turbūt ir patys ištežę kaip šaltiena.
Atsakyti
Kaip Kubilina tavo raudonasis kudrinis augalas?
Kaip papugu jaunimelis auga, pas daug ka buvo issipereje?

As buvau ant palanges uzsiauginus dobiliuko (orine forma) toks veslus, grazus, dideliais lapukais, Ikisau i akva, sakau vietoj ten esancio sutraukos...o mano karves nuede kaip salotas, tik stiebukai liko verysad.gif ...isvada: nori augalu neaugink karviu tongue.gif

zadu ravet akva - daug klevuko (hygrophila polysperma ) priaugo,dar heteranthera zosterifolia bus, gal kam reik?

Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 07 29, 21:34)
Kaip Kubilina tavo raudonasis kudrinis augalas?
Kaip papugu jaunimelis auga, pas daug ka buvo issipereje?

As buvau ant palanges uzsiauginus dobiliuko (orine forma) toks veslus, grazus, dideliais lapukais, Ikisau i akva, sakau vietoj ten esancio sutraukos...o mano karves nuede kaip salotas, tik stiebukai liko  verysad.gif ...isvada: nori augalu neaugink karviu  tongue.gif

zadu ravet akva - daug klevuko (hygrophila polysperma  ) priaugo,dar heteranthera zosterifolia bus, gal kam reik?

Kudrinis augalas neatlaikė mano karantinavimo. Jo gentainiai toje pačioje baloje auga tikri gigantai...
ir papūgėlių jaunimo neturiu, po kažkurios nakties neliko ikriukų.
Atsakyti
Pas mane miršta Otocinkusai verysad.gif
Vienam akvariume du numirė, kitam vienas. Nesuprantu kodėl...
Atsakyti
Buvo-2015-07-16

user posted image

Yra šiandien:

user posted image

Žolės pasiutusiai gerai auga prie gero apšvietimo ir CO2. Viršuje plaukiojančias jau antrą kartą nešiu į pardę priduoti. Priešingai visoms prognozėms, kad lotosas nenori augti naujame akve-jau 4 raudoni lapai.
BĖDOS: tik spėjau pirmą kartą nusiurbti dugną, nublizginti stiklus, pakeisti nepilną trečdalį vandens ir vėl sukilo nitritai. Dabar jau baigia gerosios bakterijos viską normalizuoti, bet du mėlyni guramiai iškeliavo į žuviukų dausas.
Niekaip nesuprantu iš kur tie prakeikti nitritai vis prisiveisia. Atrodo ir nėr iš ko. Jei nedaryčiau testų, tai ir nežinočiau, kad vėl turiu šią problemą.
Trispalviai skaliarai jau absoliučiai užgrobė valdžią akve, atsirado ir lyderis- despotas. Rupkė pats gražiausias, jei toks nebūtų neščiau į pardę ir baigtas reikalas. Dabar toks mušeika, kad užplumpino jau du skaliarus. Drakės vyksta žiaurios, nes prikabiauja prie savo gentainių pastoviai. Kartais kitiems įkyri, tai keliese užpuola jį, bet vistiek neįveikia.Viens skaliariukas-lūzeris pastoviai slapstosi nuo jo augaluose. Deimantiniai skaliarai-angeliukai lyginant su trispalviais.
Turiu ir atsiradusio žalio taškinio dumblio ant anubio-aiškiai jam vargšeliui per didelis apšvietimas.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 08 04, 20:26)

Vau, neitiketinai greitai augalai auga. Ir vaizdas tik gereja.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
O vandens vėžliukų atskiros temutės nėra?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2015 08 08, 11:39)
Sveiki  4u.gif ,
O vandens vėžliukų atskiros temutės nėra?

Ačiū

,,Vandens vėžliukų mylėtojų namučiai'' yra senoji tema 5 puslapyje, bet jau pasibaigusi ir administratoriaus uždaryta. Jei norite tokios temelės- teks pačiai naują pradėti. O gal ir senąją perskaitę, rasite atsakymą į iškilusį klausimą.
Atsakyti
Dar tokių tragedijų nemačiau schmoll.gif

Sugalvojo platidoras nubusti ir paplaukioti. Ir taip energingai įsibėgėjo, kad labai netikėtai ant perlinio guramio užšoko. Šis taip perš..., kad dėjo priekin kaip iššautas ir tiesiai į akvos šoninį stiklą. Persivertė kelis kartus lyg akrobatas cirke ir vėl nulėkęs į kitą akvos galą plojos nosimi. Po ketvirto karto, vartėsi, kulvirsčiavo, ant dugno nusileido ir amen.
Atsakyti
Sveiki, siūlau naują automatinę šeryklą "JUWEL" ... Ką domina prašau į až blush2.gif Platesnis skelbimas Fauna skelbimų skiltyje blush2.gif

Atsakyti