Gal kuri mergina žinot kokiu numeriu santariškėse registruotis pas M histeroskopijai? nerandu internete jokios info

QUOTE(__777__ @ 2015 07 23, 09:56)
Gal kuri mergina žinot kokiu numeriu santariškėse registruotis pas M histeroskopijai? nerandu internete jokios info 

Hmmm, bijau apsimeluoti...lyg mergaitės rašė, kad jis Antakalny dirba...

QUOTE(Januari @ 2015 07 23, 10:01)
taip, Antakalny

Merginos, gal kuri esat Turkojoje ir galit paklaust daktaro, ar gali taip but kad organizmas nepasisavina leidziamo progresterono

QUOTE(__777__ @ 2015 07 23, 10:56)

Jis antakalnyje, o pirmą H tu darei pas jį Grybo g. su įrašymu?
Papildyta:
QUOTE(burgunt @ 2015 07 23, 11:15)
Merginos, gal kuri esat Turkojoje ir galit paklaust daktaro, ar gali taip but kad organizmas nepasisavina leidziamo progresterono 

skaičiau, kad tavo PRG 16,5 ng/ml, bet normos ribose (bent kurias aš turiu), nes ng/ml matavimo vienetai kitokie ir normos kitos, kad gauti nmol, reikia dauginti iš 3,18

QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 23, 08:16)
O aš užsirašiau pirmadienį GN darytis
Per šiandien susitvarkau tepinėlį ir chlamidijas. Tik vat neapsisprendžiu ar daryti su narkozę, ar ne...

as tai po paskutines GN esu tvirtai nusprendusi, jei reikes kita karta tik su narkoze, kad ir kiek bekainuotu ar i vilniu tektu vaziuoti. aisku, trunka kelias minutes, bet toks jausmas, kad pjauna tave, nes uzspazmavo gimda ir vienas kiausintakis, tai jokios naudos is paskutines GN. ant stalo maldavau mane paleisti ir nebekankinti (pries tai dar susileidau nuskausminamus, bet nepadejo). be to, gine sake, kad GN nerekomeduojama dazniau, nei kas 5 metus darytis, nes vis tik sutrigdo naturalia eiga. na bet turkai prase "zviezios" GN, tai ir ryzausi
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 23, 10:11)
Registruotis pas M - Antakalnio ginekologijos skyrius (8 5) 2342058.
Kai nebuvo reikiamo laiko, skambinau jam asmeniškai ir verkiau ant peties, kad labai reikia. Tai jis sakė pasakyt registratūrai, kad tegu paieško laiko, tada skambinau vėl, sakau vedėjas sakė paieškoti, ir atsirado

QUOTE(magute @ 2015 07 23, 11:41)
as tai po paskutines GN esu tvirtai nusprendusi, jei reikes kita karta tik su narkoze, kad ir kiek bekainuotu ar i vilniu tektu vaziuoti. aisku, trunka kelias minutes, bet toks jausmas, kad pjauna tave, nes uzspazmavo gimda ir vienas kiausintakis, tai jokios naudos is paskutines GN. ant stalo maldavau mane paleisti ir nebekankinti (pries tai dar susileidau nuskausminamus, bet nepadejo). be to, gine sake, kad GN nerekomeduojama dazniau, nei kas 5 metus darytis, nes vis tik sutrigdo naturalia eiga. na bet turkai prase "zviezios" GN, tai ir ryzausi
Magut, čia klausimas ne piniguose, o narkozės poveikyje. Be to, aš labai jos bijau (nežiūrint to, kad aš jau aptūrėjau).
*****, vat ir man pikta, kad jie vėl prašo, daryta prieš metus. Jiems neaišku mano vienas kiaušintakis, bet koks skirtumas, ar jis pratekamas, jei, pirma, kaip sakai, gal "suspazmavo" iš skausmo, antra, gi IVF darysiu, tai ar pratekėjo gerai, ar ne, jau jokio skirtumo. Trečia, LT žiūrėjo 2 skirtingos gyd., ir sakė, kad abu pratekėjo! Nesąmonė, taip pikta. Audžiu mintį dar parašyti Bachceci, jei jie nereikalaus, gal tada ten važiuoti...

Papildyta:
Žinote ką pastebėjau dėl Bachceci, kad visoms buvo darytas FEt, jie ten ką, visas persitmuliuoja, ar aš kažko nesupratau?

QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 23, 11:54)
Magut, čia klausimas ne piniguose, o narkozės poveikyje. Be to, aš labai jos bijau (nežiūrint to, kad aš jau aptūrėjau).
*****, vat ir man pikta, kad jie vėl prašo, daryta prieš metus. Jiems neaišku mano vienas kiaušintakis, bet koks skirtumas, ar jis pratekamas, jei, pirma, kaip sakai, gal "suspazmavo" iš skausmo, antra, gi IVF darysiu, tai ar pratekėjo gerai, ar ne, jau jokio skirtumo. Trečia, LT žiūrėjo 2 skirtingos gyd., ir sakė, kad abu pratekėjo! Nesąmonė, taip pikta. Audžiu mintį dar parašyti Bachceci, jei jie nereikalaus, gal tada ten važiuoti...
Gi rimtai, čia tokie tyrimai organizmui ne į naudą, suprasčiau, jei ten koks polipas matytųsi ar dar kažkas, bet dabar... (parašė "Its not clear the status of the right tube")...

nu ir labai gerai, kad reikalauja, jeigu sunkiai prateka, tai dažnai ir hidroslpingsas kaupiasi, uždegiminis skystis, su juo jeigu ir pastosit, tai galit persileisti
viską susitvarkykit, nevažiuokit taip, kad nebūtų paskui ką kaltinti, jei nepasiseks

jeigu žiauriai skauda, darykit su narkoze, juk ten gal ik 10min ta narkozė, jeigu su visais pasiruošimais iki pusvalandžio užtrunka
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 23, 12:00)
Žinote ką pastebėjau dėl Bachceci, kad visoms buvo darytas FEt, jie ten ką, visas persitmuliuoja, ar aš kažko nesupratau?

taigi jų tokia politika

Papildyta:
taigi jų tokia politika
sodina šaldytus, kai jau moters organizmas atsigavęs, rezultatai tikrai puikūs, Memorial to daryti negali, nes laboratorija dalinasi su kažkuo kituo, reikia ataskaitas daryti ir pan, tam tikri trikdžiai
[/quote]
Aaa, supratau
Tik tas skraidymas... Aš biški bijau...
taigi jų tokia politika

[/quote]
Aaa, supratau

QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 23, 12:12)
Tik tas skraidymas... Aš biški bijau...
O ko?

O siūlo GN ne šiaip sau, piktintis dėlto tikrai neverta-atvirkščiai, reiktų džiaugtis, kad ieško sliekų, nori viską išsiaiškint iki IVF

QUOTE(RositaK @ 2015 07 23, 12:23)
O ko?
mes skridom viso 5kartus pirmyn-atgal, ir gyvi
narkozių turėjau jau 11 -nu irgi dar gyva
O siūlo GN ne šiaip sau, piktintis dėlto tikrai neverta-atvirkščiai, reiktų džiaugtis, kad ieško sliekų, nori viską išsiaiškint iki IVF
beto, aš irgi turiu įtarimą kaip ir ailima bei turbūt turkai, kad tam nepratekamam gali būti hidrosalpingsas, kurį būtina eliminuot iki IVF
nes man per GN buvo beprotiškas skausmas, paskui vėliau paaiškėjo, kad abu kiaušintakiai hidrosalpingsuose 

Bet jis PRATEKAMAS! Aš bent jau matau, ir 2 gyd. matė. Tiesiog ne taip ryškiai, kaip kairys. Bet pas mane gimda užsilenkusi, tai taip ir buvo, kad aš klykiu, o daktarė bando fotkinti, žo...
Nėra ko čia būkštauti, kaip yra, taip yra, tik vat aš bailiukė esu, tad bliaunu čia jums, sorry