daimura, angliškai skaitai?
Beefsteak tomatoes are large, juicy tomatoes perfect for eating fresh from the harvest. Beefsteaks are typically wide tomatoes, but the more round types have a sweeter flavor.
Žodžiu, tokie kaip Brutus ir pan. Va paveiksliukų:
http://www.burpee.co...toes/beefsteak/
Jei ne tokie, tada būk gerutė, paaiškink ir parodyk, kaip jie atrodys užaugę ir sunokę, nerandu aš jų internete, rusiškai nemoku.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 16, 22:42)
pirmus metus šiltnamy auginu,negaliu pasakyt,koks jis turi būt-pas mane jis ne bais riebus

klausk EX,čia jos augintinis
QUOTE(Ex @ 2015 07 17, 08:13)
Maniškis Sinij buvo gautas iš
Regilos. Krūmas buvo normaliais kotais.
Daimura, pasirodyk koks tavo/mano Sinij.
Aišku, stuomeningas tik pas mane. Sėklas irgi gavau mainų būdu, bet nerandu senose žinutėse iš ko (pretendentės
daimura, vaidastep, svente22), o pagal voką jau neprisiminsiu
QUOTE(*Aukse* @ 2015 07 17, 07:37)
Pas mane vienas siltnamis, jau antri metai tokius augina pomidorus

Irgi vyrui juokauju,kad ziema malku netruks, nes stiebai ir lapai, tai ahoho. Sakyciau azoto per daug, bet kad ir dera labai gerai

Jau kai reikia toki geneti ar apsukti aplink sniura parisimui, tai puskuodama ten aplink toki daiga tupineju, baisu ir sulauzyt, nes stiebai labai kieti, nelabai nori vyniotis tokie

Labaiau sniura aplink ji vynioji, nei ji aplink sniura
Hmm, aš irgi sakyčiau per daug azoto, bet pas mane iš 70 daigų toks vienas
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 17, 08:11)
mano
čiočio santokie,baisu prisiliest

tai fiksatorių prisipirkau ir nebesukinėju tos virvės,nes kitaip kiekvienas genėjimas su nuostoliais
Vo teip, mano Čio čio san storulis buvo tik kol nepasiekė pusmetrio aukščio, po to suliaunėjo ir tapo normalus.
Čiūdai