Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 12:51)
o kai susiradau nuotraukas - tai nieko gražesnio pasaulyje neesu mačius  smile.gif

pokštininkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 22, 13:17)
pokštininkė  lotuliukas.gif

Maža to, - ta tlacolula atvertė naują puslapį mano daržininkystės istorijoje smile.gif Nuo kitų metų daugiau jokių babcių iš turgaus, jokių mamų draugių su maximiniais paprastaisiais - ne tam du šiltnamius turiu smile.gif Jau išstudijavau visą Gusevo asortimentą ir, savaime suprantama, tlacolula užims jai deramą vietą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 13:51)
Laba diena  smile.gif. Pomidorus auginu treti metai. Mokiausi jūsų temoj nuo nulio. Ir toliau mokausi,savaime suprantama  smile.gif Čia trumpai, kad neatrodytu kaip pilypas iš kanapių. Vienu žodžiu - be galo laukiu Acqua Altos tlacolulu nuotraukų. Kai perskaičiau pavadinimą,kažkas smegenose surezonavo, nors net nežinojau kaip atrodo....o kai susiradau nuotraukas - tai nieko gražesnio pasaulyje neesu mačius  smile.gif

g.gif googlej pažiūrėjau...tai pernai charli chaplinai pas mane panašūs buvo...štuferiniai tokie irgi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 07 22, 15:12)
g.gif googlej pažiūrėjau...tai pernai charli chaplinai pas mane panašūs buvo...štuferiniai tokie irgi... smile.gif

Nu jau blūdini moterie ax.gif .Štuferiniai ir Čaplinai buvo blokiniai,o čia visai kitokia forma.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 22, 15:16)
Nu jau blūdini moterie  ax.gif .Štuferiniai ir Čaplinai buvo blokiniai,o čia visai kitokia forma.

biggrin.gif štuferiniai-tuščiaviduriai...nėr man svarbi forma labai...todėl panašūs , tos pačios mados... biggrin.gif
Ar anie bulgarojoj gal nėr tušti , gal google blogai atrinko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 liepos 2015 - 14:30
QUOTE(diuni @ 2015 07 22, 14:28)
biggrin.gif štuferiniai-tuščiaviduriai...nėr man svarbi forma labai...todėl panašūs , tos pačios mados... biggrin.gif

Asmeniškai aš tai kolkas neesu pasikausčiusi pomidorų madų srityje, nes iki šiol domėjausi tik techniniais auginimo momentais....nu kad gražiai augtų, nesirgtų ir t.t. smile.gif. Tiesą pasakius, pomidorai, kaip maistas, man nėra pirmose vietose, bet namiškiai tai bliūdais ryja - labai jau ėdrūs visi. Man geriausias ir skaniausias pomidoras buvo Juodasis princas ir Jaučio širdis, kitokių nelabai ir žinojau, todėl dabar išgyvenu labai smagų laikotarpį - viskas tik pagal širdies šauksmą, nes nežinau, kokie teisingi ir madingi smile.gif Beje, dabar skaitau senas temas, ieškodama veislių aptarimų - anksčiau tiesiog į tai nekreipiau dėmesio - noriu mėsinių, besėklių, kiek tai įmanoma, ir nerūgščių smile.gif. Tai jau supratau, kad juoduliai beveik visi geri smile.gif
Atsakyti
va , prisiminiau , panašios formos mačiau pas lenkus Zapotec pardavime
http://www.motherear...az02fmzgoe.aspx

Aha , skanūs tikrai juodukai ir širdininkai man visi gal buvo skanūs , visokių pavadinimų... smile.gif ir šiaip daug yra skanių...
O tie štuferiniai- tai gražu salotas sudėti ant stalo... ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 liepos 2015 - 14:41
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 14:37)
noriu mėsinių, besėklių, kiek tai įmanoma, ir nerūgščių  smile.gif. Tai jau supratau, kad juoduliai beveik visi geri  smile.gif

norus atitiktų greičiau dideiji geltonieji nei juoduliai smile.gif
Atsakyti
La,kaip ir as,nemegstu rugsciu,kietaskuriu,tik mesinius,kol siandien neparagavau izumrudnoje jabloko.va ir nuomone pasikeite
Atsakyti
biggrin.gif kol neparagausi- nesužinosi...man Ananasai skanūs kokie...o , atsimenu , kam tai nepatinka visai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 07 22, 15:40)
va , prisiminiau , panašios formos mačiau pas lenkus Zapotec pardavime

Turiu ir tą Zapotek,ale šiemet netilpo.Ir skaičiau,kad ne itin derlingi.Sėjau Lotaringskaja krasavica.Ta irgi kažkiek panaši ir derlingumas neblogas.Dar neragavau,tik pradeda spalvintis kol kas.
QUOTE(girene @ 2015 07 22, 15:47)
La,kaip ir as,nemegstu rugsciu,kietaskuriu,tik mesinius,kol siandien neparagavau izumrudnoje jabloko.va ir nuomone pasikeite

Nu ir kaip?Pala pala... g.gif Jis tau rūgštus ir kietaskūris blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 22 liepos 2015 - 15:03
Katik du viedrai tlacocutlu suejo is sultis . Tai va raportas butu toks .
Man jie labai skanus - mesingi , mazai seklu , saldus , nera tusciu ertmiu , tai ne kemsamieji .
O idomiausias dalykas nutiko puode - isplauke i virsu odos , nusedo seklos o per vidury tokios tirstos sultys . Skaitau tobula . Tiorloms yra visu kitu veisliu .
Sugalvojau sluoksniuota saugu kokteili - sex on the beach is geltonu ir raudonu pomidoru sulciu .
Kas be vodkos , tam virgin Mary .
Atsakyti