Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 15, 10:14)
ir tavo blindos išsikalinėja?mano vienas kaip kareivuks kolkas,ale vat kitas tai keistas

taip,visi 3-pirmoji kekė blindiška,antrosios.....
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 15, 09:52)
taip,visi 3-pirmoji kekė blindiška,antrosios.....

o pas mane tai kaip tik pirmesnės mandresnės, kaip foto kur įkėliau, paskui supimpėja jau
va mano robeson auga
user posted image
o va kaip antras blinda auga
user posted image
o va kaip pirmo išdėstymas slepiasi
user posted image

o čia lietuvybė Viltis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 15 liepos 2015 - 10:15
QUOTE(zikas1970 @ 2015 07 14, 21:39)
Nugi labai prasysiu taves to babuskino  blush2.gif  Itariu, kad ir mano skoniui, nes ir as nemegstu miltingu...
Na pafotkinau finika, idomiai jis pas mane augo, ties keke uzsibaige, paleidau pazatele, surezge pora kekiu virsuj ir vel pasibaige, vel leidziu is pazasties smile.gif
user posted image

Na ir podsnieznikas, jau apvalgytas smile.gif Dabarreiks laukti kol prisirps normaliai, kad skoni tikraji pajausciau
user posted image
Papildyta:
Ka tik prakandau dar viena Skari, skanesnis pasirode biggrin.gif Toks turi to miltingumo, bet ir sulciu yra  bigsmile.gif  Reikes dar paragauti sunokusi iki galo, ar tik nereikes man jo atsiprasyti, po pirmos degustacjos smile.gif

pas mane finikai irgi taip durniuoja, baigiasi ta ziedine keke, tai vis pazastele kokia palikt reikia . bet pas mane muset ledo gabalas po mano sodu ( tiksliau labai aukstai laikosi pozeminiai vandenys, sulinyte prie pat siltnamio NEISSEMEMIAS. o jei issemi, tai per valanda vel pilnas prisipildo... jau mislenu, nu gal ir tai itakos turi g.gif kodel mano vaikai pas tave toki grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o pas mane ZYYYYYYDZZZ) podsnieznika viena suvalgem, antras stovi, nieks nedrista imt sito gerio biggrin.gif o kiti ZALIUOJA biggrin.gif
Papildyta:
Finikas geltonas

user posted image
user posted image
user posted image

podsnieznikas

user posted image

ola polka

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 15, 09:57)
o pas mane tai kaip tik pirmesnės mandresnės, kaip foto kur įkėliau, paskui supimpėja jau

o čia lietuvybė Viltis

pas man Blinda lyg ir normaliai elgiasi, vienodi margi ilgi pomidoriukai auga.

Gražios tos lietuvybės pas tavi wub.gif Reiks rudeniop sėklų kaulyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 15, 10:21)

Ko taip nuotraukos nusviesinai biggrin.gif
Pas tave podsnieznikas zyyymiai aukstesnis, as jo net nerisau, kuola ibedziau, zemas jis pas mane, gal koks 60cm. tik bus. Ka ne taip padariau ?
Atsakyti
ka seglute saugina- kišat gal ką po konkolais? bo guli anie pas mane ant žemės nuo svorio. Nu kaip toks nedidelis krūmiukas liaunas gali tiek išlaikyt- krenta į šonus viskas.Ar rišat?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 15, 12:14)
ka seglute saugina- kišat gal ką po konkolais? bo guli anie pas mane ant žemės nuo svorio. Nu kaip toks nedidelis krūmiukas liaunas gali tiek išlaikyt- krenta į šonus viskas.Ar rišat?

Aš auginu - parišau , nes gulėsi ant šono . O dabar kai bumbulai pradėjo didėt- tai manau lūžtų krūmas. Pagal krūmo liaunumą maniau kad maži pomidoriukai , bet pradėjo pūstis - normalūs dideli pomidorai .
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 15, 11:14)

Pasirodykit tas eglutes biggrin.gif o tai tik šneka o nežinia apie ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 15, 11:59)
Pasirodykit tas eglutes biggrin.gif o tai tik šneka o nežinia apie ka blush2.gif

tai kad nėra ką rodyt- mizerni krūmiukai su normaliais pomidorais. išvirtę, išgriuvę, šamšalynas toks negražus. Gal pas ką tvarkingiau, pas mane tai nekas tam kamputyje su vaizdu, bet bele auga ir derliaus bus.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 07 15, 11:48)
Ko taip nuotraukos nusviesinai biggrin.gif
Pas tave podsnieznikas zyyymiai aukstesnis, as jo net nerisau, kuola ibedziau, zemas jis pas mane, gal koks 60cm. tik bus. Ka ne taip padariau ?

pries saule fotkint gavosi blush2.gif

pas mane du podsnieznikai skirtinguose siltnamio galuose. tai vienas , kur i rytus, kur saules daugiau gauna, tai tas gal metrinis mazdaug. o tas kur vakarinej ( i siaure) pusej, tai tas doh.gif jau man iki fafu doh.gif tai vat ta ir pafotkinau . bet siaip visada anas pas mane apie metra buna ir krumas krumas doh.gif o parist reikia simto virvuciu
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 15, 10:57)
va mano robeson auga

O tu tikra ,kad čia Paul Robeson?Ko tai labai jau apvalūs anie,netikri kažkokie g.gif Aš jų daba neauginu,bet tikrai stipriai priploti buvo, kiek pamenu.
Va tokie maždaug http://renaissancefa...to-Heirloom.jpg
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 07 15, 11:24)
pas man Blinda lyg ir normaliai elgiasi, vienodi margi ilgi pomidoriukai auga.

Pas man irgi nėra jokių išsipūtusių.Pas Vuogienę ten ne Blinda,o kokis Jeronimas Tučka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 15 liepos 2015 - 14:48
QUOTE(adija5 @ 2015 07 15, 14:55)
Pas Vuogienę ten ne Blinda,o kokis Jeronimas Tučka   g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O gal ponas Gruinius? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 liepos 2015 - 15:04