Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

Kalbamės, dalinamės, klausiame, atsakome smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Perskaiciau apie tempas kam pakile ir susimasciau kaip zinot kada jau lekt pas gyd su tempa kada laukt ir galvot, kad dantys? Juk jie dar tokie maziukai... g.gif
Mano dama vakar ismiegojo visa nakti, tai siandien nusprende, kad reik pasokdint jog neiprasciau prie gero. biggrin.gif kadangi nedaug suvalge tai laukiu kol vel kelsis, nes man tas primigimas ir vel kelimasis tai peilis jau geriau tada nemiegot.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 16, 23:31)
tai galvoju gal tu bakteriju pabandyt?  g.gif  tik noretus zinot ar isties efektas daugumai buna?  4u.gif

o tai simetikono nenori duoti? jis sprogdina oro burbuliukus, mažina dujų kaupimąsi, gal padėtų merginai, jei duotum prieš kiekvieną valgį... pas mus simetikono pagrindu yra sab simplex, infacol, jei šių nerasi, tai espumisan turėtų būti, tik kad jame simetikono koncentracija mažesnė, bet gal tik tiek ir reikės.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Uh,Zuzlos stebukleliui uz dantukus 4u.gif
Mishelina uzjauciu jus abu ir linkiu stiprybes 4u.gif Mano vyras ir dabar su siaubu prisimena tas dienas kai to miego taaaip trukdavo.Mes pradejom duoti lasiukus 3 sav.amziaus.As tikrai neskaiciau jokiu anotaciju,tiesiog paskaiciau apie simetikono veikima ir jo pasalinius padarinius ir daviau nes kitaip jau buvo neimanoma.Tai mes duodavom i misinuka ilasine- bet zymiai geresnis efektas budavo pries maitinima sugirdyt ir kai jau matydavom kad labai jau stipriai pucia pilva tai duodavom net ir 20 lasu vietoj rekomenduojamu 15. Ir aisku,duodavome kai pamtydavome kad spazmuoja pilviuka ir nepadeda nei nesiojimai ant pilvuko,nei dviratukas.zodziu niekas.
Kitas pastebejimas Mishelinai,ar 3-4 val. ne per retai duodat valgyt,ar jos isbuna tiek?Nes maniskis tai valgydavo kas 2 val.naktim tik pertrauka budavo 3,5val.
Gali but ir kad misinukas netinka.Mes bandem keisti i kitus misinukus tai nuo vieno labai labai pute pilvuka jam.
BioGaia,tai gerosios bakterijos,na poveikio staigaus tikrai nepastebesit.Reikia vartot pastoviai ,tik vaikas lengviau pastebejau kad tustinasi,skysciau.
Del sterilizatoriaus,tai jei neturi dziovykleles nieko tokio.Tu juk issterilizuoji tuos butelius,nupurtik siaip tuos lasiukusi r jau ruosk misinuka,viskas gerai.
Ir tikrai po keliu menesiu turetu palengveti.Sekmes jums ir kad kuo greiciau pagerejimas ateitu 4u.gif
VEGA,na del temperaturos tai jei ir butu 38 as nevesciau i ligonine tik ideciau paracetamolio zvakutei arba su saldanciais pleistrais musciau temperatura ir sekancia diena pasirodyciau seimos gydytojui,bet jei jau kiltu apie 39 ir daugiau,tada lekciau i ligonine.Bet as cia tik taip galvoju,o kaip bus nezinau.Mes auksciausiai temperatura kol kas turejom 37,8.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 07 17, 04:50)
nes man tas primigimas ir vel kelimasis tai peilis jau geriau tada nemiegot.

Oi kaip pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzla @ 2015 07 17, 08:19)
o tai simetikono nenori duoti? jis sprogdina oro burbuliukus, mažina dujų kaupimąsi, gal padėtų merginai, jei duotum prieš kiekvieną valgį... pas mus simetikono pagrindu yra sab simplex, infacol, jei šių nerasi, tai espumisan turėtų būti, tik kad jame simetikono koncentracija mažesnė, bet gal tik tiek ir reikės.

Nu va ir zinok dabar kas geriausia ir kas suveiks doh.gif Jau nemazai visko isbandzius esu, kolkas niekas nepadeda. Bet pagalvojau tuos probiotikus ir pati esu vartojus, man tai jie labai patiko- vidurius tikrai gerai sutvarko, tai gal ir vaikui padetu g.gif gal isbandysiu bakterijas pirma, nes ju vaistinej galiu nusipirkt. Sab simplex tai reiktu uzsakinet ir laukt. jei bakterijos nepades, ziuresiu toliau tada. 4u.gif

Edena, kaip tavo maziuj tos bakterijos, ar yra koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 17, 11:14)
gal isbandysiu bakterijas pirma, nes ju vaistinej galiu nusipirkt. Sab simplex tai reiktu uzsakinet ir laukt. jei bakterijos nepades, ziuresiu toliau tada. 4u.gif

tai paklausk vaistinėje, ką turi simetikono pagrindu, nuo pilvo putimo. simetikonas į kraują neina, veikia tik žarnyne, todėl nereikia jo bijoti. o padės, jei padės, iškart, gerųjų bakterių poveikio, jei toks bus, reikės laukti 1-2 sav..
bet rinktis tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 liepos 2015 - 10:35
QUOTE(zuzla @ 2015 07 17, 11:35)
tai paklausk vaistinėje, ką turi simetikono pagrindu, nuo pilvo putimo. simetikonas į kraują neina, veikia tik žarnyne, todėl nereikia jo bijoti. o padės, jei padės, iškart, gerųjų bakterių poveikio, jei toks bus, reikės laukti 1-2 sav..
bet rinktis tau 4u.gif

Pritariu Zuzlai drinks_cheers.gif Sab simplex kiek ziurejau turi daugiau simetikono ir suveikia geriausiai bent jau mums jie.Mes dar ir dabar kartais panaudojam ji.
Jo,del miegojimo tai tikrai sunku kai vos primingi taip isvargusi o po keliu minuciu vel keltis drebanciom rankom ir kojom doh.gif O man kai Eldariukas jau pradejo miegoti,tai nezinau kazkokia koma buvo-nors ismiegodavau jau po 7val bet man taaaaaip atrode kad truksta miego.Pasakiau gydytojai,tai mane nuramino kad normalu ir organizmas tiesiog issekes ir poreikis jau didesnis.
Stiprybes mergytes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Pas mus viskas taip pat, abu į kojas įkibę, tik su manim, prie manęs, tik kad neatsistočiau, arba ant rankų, vienam šikną plauni -kitas klyyykia doh.gif , o kiek aš,panos, plaunu... Nu durna problema, negi medikams sakysi - gi į psichuškę išsiųs doh.gif Nu bet..mano vaikas per daug valgo. Nu rimtai. Nenormalu, kartais pagalvoju, ar gali būti kokia nors patologija? Kokio fermento trūksta, neįsisavina maisto ar pan? Kūdas kaip žagrė, o punta viską kaip spanielis, kas atlieka, tą gali jam sušert, nekramto, ryja, kakoja 5-7 kartus per dieną, pvz vakare surijo 500 ml košės, dar jogurto, dar banano ir vėl rėkia alkanas, nu ar jūsų vaikai tiek ryja? Man jau baisu, kas jam yra doh.gif
Atšventėm gimtadienį, kaip visada per tris dienas ir dar nesibaigė, tas tada negali, tai atvažiuos tada ir t. t. Pagrindinis balius buvo toks..16 suaugusių,. maždaug tiek pat vaikų,. tai pirmą kartą buvo toks savitarnos vakarėlis- svečiai patys išsikepė šašlus, išsivirė ryžius, susitvarkė stalą. Nu ką daryt, visą laiką ant rankų, Elizai kažkokia gimtadienio krizė buvo, viską viena ranka dariau, vakare ant tos pusės, kur ją laikiau, atsigulti negalėjau - raumenis traukė. Nu žodžiu.
Eliza paeina pasilaikydama, Erikui patogiau priropoti, kur reikia. TA buvo, tai panelė 80 cm ir 11,2 kg, o broliukas 78 ir 9,5 kg. Ir šitiek ryyyyyyyja doh.gif
Paėmėm kraują, eozinofilų vėl daugiau, ėjom pas alergologę, nežino, ką daryti, alergijos nemato, paleido pusmečiui, jei bers ar kraujuos, ateikit doh.gif
Žodžiu, viskas tas pats. Kur nors važiuot geriau negu sėdėt namie, bet reikia visur ropoti ant asfalto ir viską kišti į burną.

Dažnai sukišu į kėdutes ir raminu užkandžiais, kaip ir Natalija rašė, bent apsivalau kažką. nu negerai.....bet....

Ir vis turiu didelę baimę, kad tik kažko nepasidarytų, ir iš lovos krito, ir kieme ant plytelių galvom, smėlio dėžėj mėlynę užsistatė, mano pirmoji tokia atsargi buvo, šitie gatavi galvas nusisukti doh.gif

Visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 07 17, 10:35)
bet rinktis tau 4u.gif

Man paciai tai bekterijos suveikdavo per kokia para, o kodel vaikam taip ilgai reik laukt poveikio, gal dozes mazesnes ten?

As nezinau ar jie cia ( FR) isvis zino kas tas simetikonas ir ar turi kokiu produktu su juo jei vaistinej pirkt. Nete vakar ziurejau, tai jei uzsisakyt to sab simplex tai tik po savaites pristatys.
Aisku, kazka uzsisakinesiu, o gal to ir to. Aciu uz patarimus 4u.gif

Kitty, nu tikrai keista kad mazius tavo tiek ryja ir virssvorio visai nepriauga, nors ir maniskis berniukas gana apzora yra. Bet maniskis tai ir rutuliukas daros. Nu bet aisku taviskiuj jau metai, tai ir kitaip tas maistas pasiskirsto. Velnias zino ar cia normalu ar ne tas jo apetitas, reik kazkieno klaust kas supranta, as tik zinau kad bernai apskritai gyvenime buna kad valgo uz 3 ir nuolat alkani ir lasinio nepriauga, kazkaip ta medziagu apykaita pas juos kitokia. O taviskis vistiek dar juk mazas ir auga vaikas, gal cia tik del to g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 17 liepos 2015 - 12:42
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 17, 13:41)
Man paciai tai bekterijos suveikdavo per kokia para, o kodel vaikam taip ilgai reik laukt poveikio, gal dozes mazesnes ten?

nežinau, D.C. jokio poveikio nebuvo, tik iš kitų atsiliepimų girdėjau, kad pradeda veikti ilgiau pavartojus.

Kituli, mano vaikas ir dabar mažiau už taviškį valgo 4u.gif pas mus vieno valgio porcijos tokios - košė, sriuba, troškinys ir pan. iki 300 gr, blyneliai 3 vnt., varškė 180 gr (vienas pakelis), kotletas 1 vnt. su 2 šaukštais kruopų/makaronų. per dieną 4 normalūs pavalgymai plius vienas užkandis, valandom t.y. 8:30, 12, 15:30, 18 (užkandis), 20. kartais būna po valgio paprašo kokio duoniuko, lazdelės, banano.. aš tiek pat ir taip pat valgau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 liepos 2015 - 13:01
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 17, 10:14)
Oi kaip pritariu  drinks_cheers.gif
Nu va ir zinok dabar kas geriausia ir kas suveiks  doh.gif  Jau nemazai visko isbandzius esu, kolkas niekas nepadeda. Bet pagalvojau tuos probiotikus ir pati esu vartojus, man tai jie labai patiko- vidurius tikrai gerai sutvarko, tai gal ir vaikui padetu  g.gif  gal isbandysiu bakterijas pirma, nes ju vaistinej galiu nusipirkt. Sab simplex tai reiktu uzsakinet ir laukt. jei bakterijos nepades, ziuresiu toliau tada. 4u.gif

Edena, kaip tavo maziuj  tos bakterijos, ar yra koks poveikis?

yra thumbup.gif bet tik po poros sav padejo, pamazejo truputi putimas aisku kartais vistiek uZeina bet susotvarkom su volic calmi tada. Baigesi viduriavimai dabar normalus kakis ir tik karta-dukart per diena smile.gif aisku ir ta piena be laktozes pradejau pirkti toks pats jis kaip normalus

mes prie ezeriuko su seneliais atostogaujam ,issiveze mama sake nori jau man duot pailseti thumbup.gif tai truputi padeda, nors jei diegliukai uzeina tai tik su manim nurimsta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 liepos 2015 - 13:33
QUOTE(Edena @ 2015 07 17, 13:08)
yra
mes prie ezeriuko su seneliais atostogaujam ,issiveze mama sake nori jau man duot pailseti  thumbup.gif  tai truputi padeda, nors jei diegliukai uzeina tai tik su manim nurimsta  wub.gif

Ech kaip fainai wub.gif As irgi savo mamos pasiilgau biggrin.gif

Na saunu kad jums padejo, gal ir mum pades rolleyes.gif
Atsakyti