Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Atisa @ 2015 07 18, 19:38)
Tino, nu tu su savo nutrauktais litrais i nevilti varai  biggrin.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 18, 20:11)
Nu jo, tu su litrais savo tikrai visas mus cia lenki  doh.gif 

Del asarojimo, tai asaros gal tiesiog gamintis pradejo ir viskas. O i sviesa juk daug kam jautriai akys reaguoja, o cia dar ypac tokie maziukai zmoguciai. Manau kad nieko baisaus cia, na bet cia tik mano nuomone, as ne axperte  biggrin.gif  4u.gif

baikit, čia juk ne lenktynės, kas daugiau pieno duos lotuliukas.gif
bet juk Edena rašei, kad irgi pritraukei per kartą 200ml, tai aš ir galvoju, kad tas pats: aš kiekvieną kartą nusitraukiu iš viso 200-240ml, tai padauginkim iš 6 kartų plius tas kartas po 6 valandų pertraukos apie 400ml, tai ir gaunasi virš 1,6 l.
aš irgi galvoju, kad žiūrint į šviesą normalu paašaroti, o ji dar lauke vaikštšant vis spangina į saulę, gal kokia žiedadulkė įkrenta, tai ir gaunasi reakcija. paprausiu su ramunėlių arbata ir žiūrėsiu.

QUOTE(Edena @ 2015 07 18, 20:25)
Su saldumynais man taip pat.. Kaip Tino. Dabar sedziu ant Toffee saldainiu ir ryte be Kinder Pengui nei is vietos biggrin.gif per diena tofee dezute jau seima kikena neima net toffee man palieka visus biggrin.gif o svoris jau -1 kg mama sake nosis jau mano tik likus, raumenis uzsiauginau mazasis sveriau jau apie 5,5 rubuilis

lotuliukas.gif aš ėjau į vienas laidotuves, tai kai kas neatpažino hihihi.gif anksčiau čia uošvienė bandelių pradėjo nešt irgi kad valgyčiau - tipo reik atsistatyt lotuliukas.gif mama tai jau visai pradeda atkalbinėt kad nebemaitinčiau pienu, bet nematau prasmės nutraukt, kai jo yra.

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 07 18, 20:42)
buna kad vienu kartu pritraukiu iki 200ml , bet maziukas ir suvalgo kartais 90-100 ml tai normallu ?  biggrin.gif man taip daug aatrodo , juk jam tik 12 dienu  g.gif

Visos naudojat elektrinius pientraukius ? as vis galvoju pirkti ar ne , nu man gaila pinigu biggrin.gif bet jauciu tikrai butu lengviau nei su rankiniu .. ligoninei tai gerai traukdavo su elektriniu  smile.gif

svetimi vaikai greičiau auga biggrin.gif

nu va, irgi daug pieno thumbup.gif normalu, ypač kai berniukas. mūsiškėms labai greitai didino normas nuo 60 iki 100ml ligoninėj. ką tik gimusieji turi suvalgyti apie 1/5 savo svorio per parą, tai paskaičiuok, kiek maždaug išeina.

elektrinį. kai jis sugedo, bandžiau su rankiniu, tai greit numečiau. man irgi pinigų gaila buvo iki gimdymo, o po jo tai nebuvo kada galvot ir taupyt, teko staigiai pirkt, kai mažės nei kiek netraukė, o joms pieno reikėjo. maniau, kad parduosiu paskui, bet dabar žiūriu, kad sudrošiu aš jį iki galo per metus, kad tik atlaikytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 18 liepos 2015 - 20:56
QUOTE(Tino @ 2015 07 18, 19:40)

nu va, irgi daug pieno  thumbup.gif normalu, ypač kai berniukas. mūsiškėms labai greitai didino normas nuo 60 iki 100ml ligoninėj. ką tik gimusieji turi suvalgyti apie 1/5 savo svorio per parą, tai paskaičiuok, kiek maždaug išeina.

elektrinį. kai jis sugedo, bandžiau su rankiniu, tai greit numečiau. man irgi pinigų gaila buvo iki gimdymo, o po jo tai nebuvo kada galvot ir taupyt, teko staigiai pirkt, kai mažės nei kiek netraukė, o joms pieno reikėjo. maniau, kad parduosiu paskui, bet dabar žiūriu, kad sudrošiu aš jį iki galo per metus, kad tik atlaikytų.

nu viskas aisq , eisiu pirkti elektrini , tik dbr galvoju kuri , medela ar tommee tippee g.gif pas mane visi buteliukai tomme tippee
dar pries gimima gavom dovanu visa sterilizatoriu su buteliukais sildytuvu ir tt. , tai maniskis sako pati geriausia dovana biggrin.gif
o jai tik nusitraukinejant pienas nedings greit ??
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 07 18, 21:18)
nu viskas aisq , eisiu pirkti elektrini , tik dbr galvoju kuri , medela ar tommee tippee g.gif pas mane visi buteliukai tomme tippee
dar pries gimima gavom dovanu visa sterilizatoriu su buteliukais sildytuvu ir tt. , tai maniskis sako pati geriausia dovana biggrin.gif

Kaip tik nedings o papildomai stimuliuosis . Su Medela. Ieina ir komplekta ten ir buteliukai, paskui perpilsi jeigu ka, atsiliepimai manau vienareisksmiskainuz Swing thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 07 18, 21:18)

Tai nesvarbu, pas mane irgi tommee tippee buteliukai, o pientraukis medelos. Jokio skirtumo nera. Medela tai daug kas naudoja ir kaip ir zinomas pientraukis, o del tt pientraukio tai jokiu atsiliepimu nezinau.

Nedings, nesvarbu kaip stimuliuojamos krutys, kol jos pastoviai stimuliuojamos, tol pienas gaminsis 4u.gif
Atsakyti
nu viskas aisq , eisiu ryt nusipirkti tada elektrini.. nes biski uzknisa tas rankinis , ir as neistraukiu tikrai viso pieno su juo ..

Cia maciau apie svori , tai as +25kg turejau doh.gif dbr jau -12 .. dar liko daug doh.gif nu bet nieko dar mazai laiko praejo .. uzgys mano siules kibsiu i sporta wub.gif
Atsakyti
Oi, Kitty, aš dirbdama kumele, ant kurios kai kas nuolat joja, vis apie tave pagalvoju. Kaip su dviem jojikais??? doh.gif doh.gif Ir lauke joja...Vežime sėdi tik tada, jei bėgu biggrin.gif

Gimtadienio baliaus nebus. Jau visų paprašiau, kad jokių dovanų nereikia. JOKIŲ. Žaidžia su konkorėžiais, skarom, bliūdais, dangčiais ir kitom nesamonėm. Kam tų žaislų? O šmutkių tai iš viso...patyliu kiek daug. Balių daryti nekenčiu. Noriu fotosesijos, tai vat ir pasidovanosim. O po to - vestuvių metinės, varysim į Juodkrantę. wub.gif Paskutinį kartą ten buvom prieš du metus. Važiavau su šaldytuviuku ir dipherelinu blink.gif Dar reikia didesnės kėdutės, mažėsnio vežimo ir kelioninės lovelės. Gal ką nors susiskolinsim.

Valgo ir maniškė labai daug. Nu ne tiek, kiek Erikas...bet 400 g košės gali suvalgyt ir dar ko nors paprašyt. Keturi kieto maisto maitinimai ir du/trys papiniai. Čia dieną. O naktį dar du-keturi papiniai. Tai jo...kakoja irgi žiauriai dažnai. Ir tada žviegia, kai reikia persirengt. Gadina maistą ir tiek. Vakare pesvėriau, tai ūgtelėjo - 8,700. Ūgį sunkiai sekasi pamatuot, bet lyg jau 74 cm. Maliafka.
Jorį sveikinam su nauju dančiu biggrin.gif Panašu, kad ir mes tuoj turėsim. Vaizdelis toks, lyg keturi lenda vienu metu. Bet gal tik taip atrodo.

Sveikų pilvų visiems mažuliams, kad greičiau baigtųsi tie vargai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Edena, tai, tikrai dziaugiuosi ir tais 350 ml, palyginus su tuo, kad pradzioj per diena 30 pritraukiau doh.gif
Karalinda, tikra teisybe, as didziaja kiekio dali irgi nakti pritraukiu-daugiai nei dvigubai per karta drinks_cheers.gif o pientraukis manyciau tik elektrinis drinks_cheers.gif as turiu Medela swing 4u.gif
Su svoriu man tas pats, turejau +25, numeciau 12 kg ir sustojo.. reiks uzsiimt savim blush2.gif

Maniskis isvis (.) imt nebemoka doh.gif kai tik paima ir pradeda begt pienas, springsta visas, su oru ryja, pyksta -toks jausmas, kad nemoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 18, 22:48)
Edena, tai, tikrai dziaugiuosi ir tais 350 ml, palyginus su tuo, kad pradzioj per diena 30 pritraukiau  doh.gif 
Karalinda, tikra teisybe, as didziaja kiekio dali irgi nakti pritraukiu-daugiai nei dvigubai per karta  drinks_cheers.gif o pientraukis manyciau tik elektrinis  drinks_cheers.gif as turiu Medela swing  4u.gif
Su svoriu man tas pats, turejau +25, numeciau 12 kg ir sustojo.. reiks uzsiimt savim  blush2.gif

Maniskis isvis (.) imt nebemoka  doh.gif  kai tik paima ir pradeda begt pienas, springsta visas, su oru ryja, pyksta -toks jausmas, kad nemoka  blink.gif

Arba kaip ir maniskis- su (.) per daug oro prisirija ir iskart skaudziai pilvuka pust pradeda su kiekvienu gurksniu. Nu ryte tik dabar kazkaip ramiai pazindzia bet paskui vistiek labiau pucia nei po buteliuko, matyt tarpai tarp lupu kampuciu lieka prigaudo oro:D
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 19, 01:00)
Arba kaip ir maniskis- su (.) per daug oro prisirija ir iskart skaudziai pilvuka pust pradeda su kiekvienu gurksniu. Nu ryte tik dabar kazkaip ramiai pazindzia bet paskui vistiek labiau pucia nei po buteliuko, matyt tarpai tarp lupu kampuciu lieka prigaudo oro:D

Gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 18, 21:48)
Edena, tai, tikrai dziaugiuosi ir tais 350 ml, palyginus su tuo, kad pradzioj per diena 30 pritraukiau  doh.gif 
Karalinda, tikra teisybe, as didziaja kiekio dali irgi nakti pritraukiu-daugiai nei dvigubai per karta  drinks_cheers.gif o pientraukis manyciau tik elektrinis  drinks_cheers.gif as turiu Medela swing  4u.gif
Su svoriu man tas pats, turejau +25, numeciau 12 kg ir sustojo.. reiks uzsiimt savim  blush2.gif

Maniskis isvis (.) imt nebemoka  doh.gif  kai tik paima ir pradeda begt pienas, springsta visas, su oru ryja, pyksta -toks jausmas, kad nemoka  blink.gif

mano is vis neima , neapzioja ,ligoninei sesutes bande ta papa ikist, sake lb didelis tinginys maziukas , plius liezuviuka mums reik pakirpt., laukiam laisko smile.gif
man apetito visai nera , valgau kad tik valgyt .. vyras barasi nevalgysiu pieno nebus ..
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 07 18, 22:18)

tikrai nedings, juk stimuliuojasi, visuomet ištraukiamas pienas. pvz., aš va jau 4 mėnesiai traukiu ir jokio sumažėjimo nematau.

QUOTE(Natalija_V @ 2015 07 18, 23:13)
Valgo ir maniškė labai daug. Nu ne tiek, kiek Erikas...bet 400 g košės gali suvalgyt ir dar ko nors paprašyt. Keturi kieto maisto maitinimai ir du/trys papiniai.

blink.gif blink.gif nu ir apetitas doh.gif aš tiek košės nesuvalgau.

o maniškės gimtadienio proga nedavė tėveliam išsimiegot doh.gif keletą dienų daviau chlorofilo, tai jis taip apetitą užkėlė, kad prikelia mus valanda anksčiau, o po valgio akys stačios ir nemiega, nes mat dieną prisimiegojo negyvai vakar prieš lietų. blyn, jaučiu reikia eit duot geležies, tai apsiramins lotuliukas.gif einam fotkintis ta proga, įkelsiu paskui foto, jei gausis gražių. tik pati baisi, reik pirma pasipuošt. ai, mergytes svarbu nufotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 07 19, 11:39)
tikrai nedings, juk stimuliuojasi, visuomet ištraukiamas pienas. pvz., aš va jau 4 mėnesiai traukiu ir jokio sumažėjimo nematau.
blink.gif  blink.gif nu ir apetitas  doh.gif  aš tiek košės nesuvalgau.

o maniškės gimtadienio proga nedavė tėveliam išsimiegot  doh.gif keletą dienų daviau chlorofilo, tai jis taip apetitą užkėlė, kad prikelia mus valanda anksčiau, o po valgio akys stačios ir nemiega, nes mat dieną prisimiegojo negyvai vakar prieš lietų. blyn, jaučiu reikia eit duot geležies, tai apsiramins  lotuliukas.gif einam fotkintis ta proga, įkelsiu paskui foto, jei gausis gražių. tik pati baisi, reik pirma pasipuošt. ai, mergytes svarbu nufotkint  blush2.gif

Ir saves imesk foto, idomu kaip tu ten sukudus atrodai, ar mes pazinsim bigsmile.gif
Atsakyti