QUOTE(AJIRA @ 2015 08 12, 22:54)
Aciu ir jums

ir idomiausia tai kad juoduju serbentu arbata irgi gersiu naujoje terasoje

Kaikas šią vasarą pasidarbavo

Ir per pačius karščius...
Papildyta:
QUOTE(Mil@na @ 2015 08 12, 23:38)
Džiovinti serbentų lapai ar tiesiog nuo krūmo???
Kam juos džiovint, kol auga šviežutėliai

Nebent žiemai pasidėt. Bet dabar mėgaukitės šviežiais. Beje, nedžiovinau jų niekad ir negaliu pasakyti, ar gerai bus. Geriu tokias arbatas nuo tada, kai sužaliuoja. Serbentų jau pumpuriukų pasiskinu vos prasikalusių

Mėtos, melisos, čiobreliai taip pat keliauja į arbatinuką. Labai gerai pasidaryt daugiau ir šaltą gert per dieną galima. Aviečių lapai man irgi skanu, bet jie skatina prakaitavimą ir seniau buvo naudojami žiema peršalus.