QUOTE(Irėnė @ 2015 09 17, 11:04)
Renatyte123 o sonine kokia naudojai? karsto rukymo greiciausi
Naudojau kaip tik salto rukymo, MB labiau tokia megsta. Turejau pakeli riekelem pjaustytos sonines, tai ja plonom juostelem supjausciau. O siaip, man atrodo, cia skonio ir saldytuvo turinio klausimas. Kokia labiau megstate, tokia ir naudokite.
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 17, 22:05)
o

aciu. nes guli tokie nerealiai prinoke avokadai namie ir gaila ismest
bet reiks interpretuot, nes kalendra ne mano skonio
As kazkada gaminau
kremini avokadu padaza. Mums labai patiko, valgeme su kepta vistienos krutinele, bet manau, kad tinka daug kur panaudoti. Pastovejes saldytuve stiprokai pastingsta, tad kaip ir uztepas gali tikti. O kambario temparaturoje, jo konsistencija yra labai svelni ir kremine, mmm...
Vietoj kalendru galite naudoti petrazoles.