Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(pašnekutė @ 2015 09 16, 20:28)
Naujo keptuvo bandymai biggrin.gif

na jeigu gerai praejo bandymai biggrin.gif idomu koks cia tas naujasis keptuvas bigsmile.gif
Atsakyti
Parūkyta karka+troškinti kopūstai+bulvės su lupena
Tuno-daržovių salotos, šokoladinis varškės pyragas
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 17, 12:15)
na jeigu gerai praejo bandymai biggrin.gif idomu koks cia tas naujasis keptuvas bigsmile.gif

Tikrai taip, bandymai pavyko biggrin.gif Šiandien įvyko pakartojimas ir bet ... įrodymai sunaikinti biggrin.gif Tai kaip ir nieko nebuve... g.gif
Keptuvas šitas, gal kam ir ne naujiena, bet mūsų namuose jis naujas
http://www.e-senukai...id=000051138594
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 rugsėjo 2015 - 16:17
QUOTE(pašnekutė @ 2015 09 17, 18:10)
Tikrai taip, bandymai pavyko biggrin.gif  Šiandien įvyko pakartojimas ir bet ... įrodymai sunaikinti biggrin.gif Tai kaip ir nieko nebuve...  g.gif

o koki recepta sioms spurgytem naudojat?
Atsakyti
Persikų-jogurto kokteiliai
Lietiniai su sūriu

QUOTE(Irėnė @ 2015 09 16, 20:19)
ir dar mergaites kazkuri rase, kad daro uztepele is avokado  ax.gif nepamenu kuri tik blush2.gif
pasidalinkit receptuku mirksiukas.gif

Aš darau gvakamolę smile.gif aš darau avokadas, pomidoras, raudonas svogūnas, čili pipiras, kalendra, citrinos sultys, druska, pipirai. Kartais pomidorą keičiu paprika, o svogūną - česnaku
Atsakyti
Grikių košė su vištiena, cukinija ir kepintais žemės riešutais
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 09 17, 18:00)
Aš darau gvakamolę smile.gif aš darau avokadas, pomidoras, raudonas svogūnas, čili pipiras, kalendra, citrinos sultys, druska, pipirai. Kartais pomidorą keičiu paprika, o svogūną - česnaku

o bigsmile.gif aciu. nes guli tokie nerealiai prinoke avokadai namie ir gaila ismest biggrin.gif
bet reiks interpretuot, nes kalendra ne mano skonio schmoll.gif

siandien alia pica ant tortilijos paplociu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 17, 11:04)
Renatyte123 o sonine kokia naudojai? karsto rukymo greiciausi g.gif

Naudojau kaip tik salto rukymo, MB labiau tokia megsta. Turejau pakeli riekelem pjaustytos sonines, tai ja plonom juostelem supjausciau. O siaip, man atrodo, cia skonio ir saldytuvo turinio klausimas. Kokia labiau megstate, tokia ir naudokite. mirksiukas.gif

QUOTE(Irėnė @ 2015 09 17, 22:05)
o bigsmile.gif aciu. nes guli tokie nerealiai prinoke avokadai namie ir gaila ismest biggrin.gif
bet reiks interpretuot, nes kalendra ne mano skonio schmoll.gif

As kazkada gaminau kremini avokadu padaza. Mums labai patiko, valgeme su kepta vistienos krutinele, bet manau, kad tinka daug kur panaudoti. Pastovejes saldytuve stiprokai pastingsta, tad kaip ir uztepas gali tikti. O kambario temparaturoje, jo konsistencija yra labai svelni ir kremine, mmm... wub.gif
Vietoj kalendru galite naudoti petrazoles.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 09 17, 17:10)
Tikrai taip, bandymai pavyko biggrin.gif  Šiandien įvyko pakartojimas ir bet ... įrodymai sunaikinti biggrin.gif Tai kaip ir nieko nebuve...  g.gif

smagu kai pateisina lukescius thumbup.gif
Atsakyti
i avokadu tema, juoda duonos, sviesto, avokado sumustinukai
Gvakamole as megstu ta paprasciausia, avokadas, svogunu laiskai, citrina, druska.
Pietus "kaimiski " jautienos desreles, keptos bulves, salotos su grietine.
Atsakyti
cili sriuba ir salotos su feta.
Atsakyti
Karšti sumuštiniai su sūriu ir vištiena, su varške ir džiovintais vaisiais
Atsakyti