Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(AJIRA @ 2015 08 23, 08:03)
pomidoru troskinys

gal galima plačiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 24, 10:06)
gal galima plačiau? bigsmile.gif

prasom smile.gif pakepinu kubeliais piaustytos sonines su pora galvuciu svoguno, tada idedu pomidorus plonai supiaustytus riekutemis, druskos, pipiro apie 20 min patroskinu, isjungiu ir imetu 2 cesnako skilteles smulkiai piaustytas. Po 5 min galima valgyti, man skanu su skrudinta balta duonaarba batono skrebuciais. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 08 24, 10:17)
prasom smile.gif pakepinu kubeliais piaustytos sonines su pora galvuciu svoguno, tada idedu pomidorus plonai supiaustytus riekutemis, druskos, pipiro apie 20 min patroskinu, isjungiu ir imetu 2 cesnako skilteles smulkiai piaustytas. Po 5 min galima valgyti, man skanu su skrudinta balta duonaarba batono skrebuciais. Skanaus 4u.gif

Ačiū bigsmile.gif reiks išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
burokeliu sriuba su jautienos smotu ir salotos
Atsakyti
Šiandien šokoladu aplieti lietiniai su trinta varške ir bananais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 24 rugpjūčio 2015 - 10:18
Mano pusryčiai - senobinės receptūros "Gaidelis", ramunėlių-medetkų arbata. Alkana tauta valgo tai, ką randa šaldytuve cool.gif
Mano pietūs - 2 "Gaideliai", ramunėlių-medetkų arbata. Alkana tauta kepasi kiaušinienę.
Mano vakarienė - 2 "Gaideliai", ramunėlių-medetkų arbata. Alkana tauta maitinasi kažkur ne namie.

QUOTE(Renata123 @ 2015 08 23, 21:47)
o jusu medutis kaip tik sviezutelis, begantis/besiliejantis toks bigsmile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 08 24, 12:36)
Mano pusryčiai - senobinės receptūros "Gaidelis", ramunėlių-medetkų arbata. Alkana tauta valgo tai, ką randa šaldytuve  cool.gif
Mano pietūs - 2 "Gaideliai", ramunėlių-medetkų arbata. Alkana tauta kepasi kiaušinienę.
Mano vakarienė - 2 "Gaideliai", ramunėlių-medetkų arbata. Alkana tauta maitinasi kažkur ne namie.
aciuks.gif

Norėčiau Gaidelių ir arbatos recepto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 08 24, 10:17)

o sonine kokia naudojat? sviezia?

siandien primirstas paprastas karbonadas su kopustu salotomis ir bulvemis.

ai gi dar pamirsau skaniausia dalyka biggrin.gif sau keptos sparagines pupeles su dziuveseliais ir dziugu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 24 rugpjūčio 2015 - 16:26
Siandien pietavome pas mama. wub.gif Uzkandis: keptos baklazano riekeles su majonezo - cesnaku - zoleliu padazu. Karstam: lasisos didkepsniai ir ryziai.
O grize namo vakarienei prisikepem pilkos duonos su cesnakais ir ciobreliu arbata. biggrin.gif
Atsakyti
Kepta vistiena su graikiskom salotom
Siandien: guliasas
Atsakyti
Grikiai su kepintomis daržovėmis
Pomidorų, mocarelos ir bazilikų salotos
Atsakyti
Vakar keptos bulves ir pomidoru salotos, blynai su aviziniais dribsniais. Siandien - kiaulienos kepsneliai, virtos bulves ir sviezios salotos, vakarienei zuvies salotos.
Atsakyti