Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(AJIRA @ 2015 09 07, 12:49)
lauksim bigsmile.gif
o as vakar viriau pagal si moliugo dzemo receptukas nes moliugu darze uzderejo smile.gif

Jo, gerasi tas receptas. Pas mane moliūgai iri eilės laukia... Bet dar palauks. Jie kantrūs. Va, obuoliai tai ne tokie kantrūs...
Atsakyti
kugelis su padazu
Atsakyti
Siandien ir pas mus lietiniai, kam su pieniskom desrelem, kam su vaniline varske, o likusius suvyniosiu ir i saldytuva, o rytoj gal kitokius idarus panaudosiu.
Atsakyti
Man šviežių/kepintų daržovių salotos su pesto vištiena
Mb - pesto vištienos vėrinukai, garnyrui orkaitėje keptos pikantiškos bulvių skiltelės
O rytdienai pasiruošiu keptos duonos-obuolių-sūrio salotas
Atsakyti
Vištienos-ryžių sriuba, troškinta vištiena grietinėlės padaže+bulvių košė+šv.pomidorai
Blyneliai su kriaušėmis ir medumi
Atsakyti
Va, ir praėjo mano dienelė virtuvėje. Pilna skirtingų kvapų ir šilumos. Šiandien jau tikrai norisi pasišildyti. Va ir šildausi prie viryklės biggrin.gif Slyvų uoienė su riešutais ( http://www.neringa-b...-riesutais.html ) jau tupi stiklainiukuose, agurkų mišrainė irgi tuoj ten keliaus. Dar pakepiau apverstą bananų pyragą. Pietus vyras pagamino rolleyes.gif dešrelės, bulvės, agurkų+pomidorų mišrainė. Tuo ir baigsiu šios dienos reportažą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 09 07, 19:39)
Va, ir praėjo mano dienelė virtuvėje. Pilna skirtingų kvapų ir šilumos. Šiandien jau tikrai norisi pasišildyti. Va ir šildausi prie viryklės biggrin.gif  Slyvų uoienė su riešutais ( http://www.neringa-b...-riesutais.html ) jau tupi stiklainiukuose, agurkų mišrainė irgi tuoj ten keliaus. Dar pakepiau apverstą bananų pyragą. Pietus vyras pagamino  rolleyes.gif  dešrelės, bulvės, agurkų+pomidorų mišrainė. Tuo ir baigsiu šios dienos reportažą  bigsmile.gif

Smagu tiek pasidarbavus 4u.gif skanu bus ir valgyti smile.gif labai grazios spalvos ir skaniai atrodanti slyviene thumbup.gif kitais metais reiks isbandyti, nes siemet ne slyvu metai pas mane.

Atsakyti
Vakar lašišos kepsniai su daržovių koše (bulvės, moliūgas, morkos, sviestas) ir burokėlių salotom.
Šiandien bus žuvienė ir spagečiai su faršu.
Atsakyti
graikiskos salotos, cukinijos uzkepele.
Atsakyti
Maltos zuvies kotletukai/blyneliai + grietineles - svogunu padazas; bulviu kose; pekino kopusto - raudonojo svoguno - paprikos salotos su saldziu-chili ir majonezo padazu.
Persiku - bananu - medaus pieno koteiliai.
Atsakyti
Traški vištiena+bulvių košė+kopūstų /morkų salotos
Žemaičių blynai su mėsa
Atsakyti
Kepta duona su pikantiška mišraine, vištiena su graikiškom salotom
Atsakyti