Keptos marinuotos (su česnaku, čili, citrinos sultimis, petražolėmis ir alyvuogių al.) pievagrybių galvos, prie jų virtos bulvytės
QUOTE(Vedrynelis @ 2015 07 25, 14:01)
gal butu galima recepta
http://www.forellesr...tais-pomidorais
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 07 25, 10:47)
Kokie riestainukai?
Mažos minkštos baronkytės (jas randu tik Norfoj), įdarytos vištienos faršu su prieskoniais ir česnaku ir apkeptos keptuvėje

mums labai skanu
QUOTE(comep @ 2015 07 25, 11:49)
itariu mazos barankytes idarytos ir orkaitej pacirskintos...
mes visaip varijuojam - nuo farso iki darzoviu, surio uzdedam ir kepam...
pvz.
http://www.virtuvesk...tes-traskuciai/ ir tt. kaip tik nesa fantazija..
o as einu daryt makaronu su spinatais ir sauleje dziovintais pomidorais
Perku minkštas, tada nereikia niekur mirkyti