[quote=Alicee,2015 11 08, 17:50]
Na as taip pat kuris laikas iki vaistu vartojimo tuo paciu skundziausi. Pirmo tyrimo metu TTH buvo 22 dabar 3 kaip vaistus vartojamt tai vistiek riba i aukstesne puse.
Akys istisai budavo raudonos, o as vis nesupratau kodel. Is dalies gerai kad atrado priezastis kodel, bet kita vertus tai pasidomejus sitos ligos eiga, gydymo salutiniais ir kad ji visam gyvenimui tai soka zmogus gauni.
Susistabilizuos hormonai jausites geriau.
[/quote]
as dabar kaip tik ir galvoju apie salutini poveiki.. kaip reaguoja tiroksinas kai reikia kokius kitus vaistus gerti? Skaiciau, kad lygtai nepatartina vartoti pieno produktu, nes tiroksinas tada blogai savinasi? Ar tikrai taip, gal zinote? Dar norejau paklausti, ar geriat kas papildomai vitamina D. Nes man ir jo yra trukumas, gydytoja sake nusipirkti, bet nepasake, kiek ir kaip ji vartoti. Tai vaistininke patare pirma gydytojos issiklausineti, o po to jau pirkti, lasiukais, ar kapsulem.. Kita savaite jau eisiu pas gydytoja, tai sikart turiu jau klausimu, nes pirma karta buvo tikrai sokas, negalejau nei vieno zodzio paklausti, nelabai net supratau kuo cia as susirgau
[/quote]
Pradejus vartoti tiroksina, po metu pajutau skrandzio skausmus. Dabar valgau pusrycius, po val geriu tiroksina. Po to nevalgau 2 val tikrai. Periodiskai geriu kali ir magni. Man jo visada buna mazoka. Pienas netinkamas vartoti su tetraciklinu. Esu daug skaiciusi, kad greifruktai veikia i daugeli vaistu. Nevalgau visai ir sulciu negeriu.