Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(bevardė @ 2015 11 30, 15:17)
Taip, bet gydytojai kažkodėl nepasako, kad pav., kalcio karbonatas labai sunkiai įsisavinamas, ir dažniausiai "nusėda" inkstuose, ko pasekoje tenka kovoti is su akmenimis. Kai mes miegame medžiagų apytaka sulėtėja ir tada kalcio papildai geriau įsisavinami, inkstam nedauk kas belieka.

Kaip kalcio karbonato alternatyvą atradau Calcium phosphoricum- Suslerio druskų 2 Nr.

Man netiko siuslerio druskos. Medikai apie vaistus nekalba , o tai ka jau kalbeti apie papildus.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 11 30, 15:07)
Man netiko siuslerio druskos. Medikai apie vaistus nekalba , o tai ka jau kalbeti apie papildus.

netiko 2 nr?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 30, 17:22)
netiko 2 nr?

Taip. Bet tikrai daug geru atsiliepimu girdejau.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 27, 22:41)
būtent swanson mane irgi užkabino.tik įdomu ,kaip su doze-ten rašo,kad paros dozėj 750 mg ...Calcigran forte gydytoja paskyrė 3tabl.x500mg g.gif
stroncis LT,kiek paieškojau,tik protelos?

taip, protelos. As manyciau, kadangi koralinis geriau isisavinamas, tai jo mazesnes pakaktu. g.gif

QUOTE(maskatukas @ 2015 11 30, 15:07)

kas daresi nuo siuslerio?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 11 30, 20:02)
taip, protelos. As manyciau, kadangi koralinis geriau isisavinamas, tai jo mazesnes pakaktu. g.gif
kas daresi nuo siuslerio?

Toks jausmas, kad skrandis pilnas, uzkietejo viduriai, pradejau gerti puse tos dozes kuri nurodyta ir vaistineje pasake, kad galima gerti istirpinus vandeny. Bet ir tas nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 11 30, 19:20)
Toks jausmas, kad skrandis pilnas, uzkietejo viduriai, pradejau gerti puse tos dozes kuri nurodyta ir vaistineje pasake, kad galima gerti istirpinus vandeny. Bet ir tas nepadejo.

gal reik pabandyt...paprastose vaistinėse jos būna?
su viduriais niekada problemų neturėjau.rimtam reikalui 2-3x per dieną eidavau...dabar ,kai tupiu ant poleo-4-5 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 lapkričio 2015 - 21:03
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 30, 22:01)
su viduriais niekada problemų neturėjau.rimtam reikalui 2-3x per dieną eidavau...dabar ,kai tupiu ant poleo-4-5 ax.gif

As paleo pagal save pasireguliavsu ir tikrai kai laikaus buna labsi gera savijauta, o kai prisivalgau ko nereik buna lb nekazka..
Atsakyti
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 11 30, 21:44)
As paleo pagal save pasireguliavsu ir tikrai kai laikaus buna labsi gera savijauta, o kai prisivalgau ko nereik buna lb nekazka..

ir aš savo dabartine būsena beveik patenkinta wub.gif kol kas,per beveik 2mėn nenutrūkau, nors pagundų buvo daug....+šiandien pasisvėriau...-8kg bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 lapkričio 2015 - 21:51
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 30, 22:01)

Taip vaistinese yra. Ju puslapy yra testas, kuri atlikus, nurodo koki nr druskos vartoti. O 4-5 k ant puoduko ne per daug:)))
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 01, 00:09)
Taip vaistinese yra. Ju puslapy yra testas, kuri atlikus, nurodo koki nr druskos vartoti. O 4-5 k ant puoduko ne per daug:)))

tai gi ne ant 33 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 01, 08:29)
tai gi ne ant 33 biggrin.gif

Merginos , gal kam yra sausos akys. Buvau pas akiu gyd tai pasake, kad nuo hipo daznai taip buna. Ar cia tik man?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 03, 10:41)
Merginos , gal kam yra sausos akys. Buvau pas akiu gyd tai pasake, kad nuo hipo daznai taip buna. Ar cia tik man?

šiaip nejaučiu,nebent ilgai prie pc pasėdžiu.tada stengiuosi neatsitraukiant ilgiau pusvalandžio netupėti prie jo
Atsakyti