Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(jurgina@ @ 2015 07 29, 09:58)
9 manau, as su 26,5 imu 10. tokias 10 matavausi, kaip tik buvo http://www.shoes.com...ude-p2_id425061

O as panos jus subalamutinsiu turiu 9 dydi jelly basutes MK ir peda 25.5 nu mazoki.aisku nesioju bet padus skauda ypac jei ilgesnius atstumus vaikstau...as turiu jelly be bantuko prieky...vienzo....o siunciausi zudikus MK 9 dideli ir smukcioja....bet kai tokia kaina gal uzsimerkt reiktu ant skaudanciu padu☺
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 07 29, 07:29)
O as panos jus subalamutinsiu turiu 9 dydi jelly basutes MK ir peda 25.5 nu mazoki.aisku nesioju bet padus skauda ypac jei ilgesnius atstumus vaikstau...as turiu jelly be bantuko prieky...vienzo....o siunciausi zudikus MK 9 dideli ir smukcioja....bet kai tokia kaina gal uzsimerkt reiktu ant skaudanciu padu☺

o daug didinti aukštakulniai MK? aš jelly turiu US7, imt žudikus geriau 6,5?
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 07 29, 11:29)

pardavineja vienas su bantuku, raso "Dydis US9, vidinio paduko ilgis 25.5-26cm". Cia turbut ir nuo pedos priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 29, 11:19)
razborkės  lotuliukas.gif

box.gif thumbup.gif

QUOTE(Vinija @ 2015 07 29, 11:29)

QUOTE(jurgina@ @ 2015 07 29, 11:41)
pardavineja vienas su bantuku, raso "Dydis US9, vidinio paduko ilgis 25.5-26cm". Cia turbut ir nuo pedos priklauso g.gif

g.gif g.gif
Atsakyti
Mergiukai, jūs pasikuiskit po tą shoes.com pardę bigsmile.gif ten ilgaaulių odinių 30 baksų su off yra bigsmile.gif tik dydžiai ne visi. Bet tikrai rast galima bigsmile.gif o rudenį už tiek sunkiau jau gaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 29 liepos 2015 - 11:08
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 29, 11:25)
nu tik bijau dėl kulno  biggrin.gif atpratus žiauriai esu  biggrin.gif nors niolikinė ant špylkų žvyrkeliu po pora km nueidavau nė nepajutus  lotuliukas.gif bet psio, vaikai auga, reik mamai vėl gražiai būt  flirt.gif

tokiu atveju siūlyčiau pirma kokius aukštakulnių kursus praeit biggrin.gif savaitgalį užsidėjau aukštakulnes platformas po kokių 7 metų pertraukos, tai po valandos su dievais kalbėjau biggrin.gif man gimdyt buvo lengviau nei vaikščiot su tais batais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 07 29, 08:15)
tokiu atveju siūlyčiau pirma kokius aukštakulnių kursus praeit  biggrin.gif  savaitgalį užsidėjau aukštakulnes platformas po kokių 7 metų pertraukos, tai po valandos su dievais kalbėjau  biggrin.gif man gimdyt buvo lengviau nei vaikščiot su tais batais doh.gif

nu matysim kaip man bus biggrin.gif turiu dar vienus aukštesnius desigual, tai nieko, paeinu kažkiek, bet toli nevaikštau lotuliukas.gif į pasivaikščiojimus po parkus netinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar mažesniu kulniuku norėčiau wub.gif http://www.shoes.com...her-p2_id399591 gal kam irgi norėtųsi tokių?
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka, baisingai apsipatenkinusi esu-silkine bliuskyte nepakartojama wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif guli kaip nulieta nail.gif
user posted image
Ir dukriui RL grazieji marskinukai tinka smile.gif
Aciu Zuikiui uz priemima 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,

o gal prie vyrisku kas pasikooperuotu?

http://www.shoes.com...her-p2_id343197
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 29, 11:36)
o daug didinti aukštakulniai MK? aš jelly turiu US7, imt žudikus geriau 6,5?

Zinokit imkit gal iprasta, nes zudikai pas mane seniai buvo pirkti hamilton berods modelis...busiu paskui apkaltinta...
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 07 29, 09:06)
Zinokit imkit gal iprasta, nes zudikai pas mane seniai buvo pirkti hamilton berods modelis...busiu paskui apkaltinta...

ėmiau 6,5. Nekaltinsiu nieko biggrin.gif bet pas man dydis pusinis ir turiu dvejus flat'us korso, tai vieni 7 liuks, kiti platoki. Nu matysiu kaip bus su šiais 4u.gif galų gale nėra brangūs - pardavinėsiu ax.gif
Atsakyti